Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 440 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2013

Tornar a Esports col·lectiu

Club Voleibol Roquetes


Un tret distintiu de la ciutat de Roquetes és la consolidació de la pràctica d'un esport que es pot considerar minoritari a les nostres terres, el voleibol. Els seus orígens els troben en l'activitat extraescolar de voleibol desenvolupada a l'Escola Mestre Marcel·lí Domingo d'aquesta població.

Per tal de donar continuïtat al treball fet a l'escola, un grup de pares i mares van decidir formar un club que permetés fomentar la pràctica d'aquest esport no només a nivell escolar.

Aquest es va constituir el dia 23 de setembre de 1993 i es va nomenar Club Voleibol Roquetes, essent president del mateix el Sr. Joaquim Domato Bua. A partir d'aquell moment, destaca la continuïtat en les participacions dels equips de base, en les categories aleví, infantil, cadet i juvenil, en diferents campionats a nivell provincial. Destaquen també els bon resultats obtinguts pels equips juvenils de l'entitat en les corresponents competicions.

El CV Roquetes és el referent d'aquest esport a les Terres de l'Ebre. Representa tota la tradició d'aquest esport al nostre territori i fins i tot, a la demarcació.

És un esport arrelat a la localitat del Baix Ebre, amb uns planters en potència que demostren la passió que existeix per aquesta modalitat esportiva i que comporta que aquesta entitat sigui, a més, un gran ambaixador del municipi arreu de Catalunya, tenint en compte els desplaçements que els equips efectuen durant els caps de setmana.


Web: www.cvroquetes.com/

Finalista en la categoría Esports col·lectiu

1123 vots



3 comentaris




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


Anònim


25-04-14 a les 17:15

ÀNIM CV ROQUETEEEES

Xavi Ferré


30-04-14 a les 13:33

És un club referent a les nostres terres!!

Mel*


12-05-14 a les 10:07

Molta sort CV Roquetes, valtros podeu!!


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més