Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 440 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2013

FAQ (Preguntes freqüents)

Ebre Líders

  • Que és Ebre Líders?
    Un concurs popular realitzat via on-line on és la propia gent del territori de les Terres de l'Ebre qui proposa candidats a cada categoria i qui escolleix el guanyador mitjançant les votacions dels propis usuaris.
  • Qui és l'organitzador?
    Ho organitza els mitjans de comunicació de les Terres de l'Ebre Canal TE i diari més ebre, amb la colaboració de les institucions que podeu veure al peu d'aquesta plana.
  • Qui pot participar com a candidat?
    Qualsevol persona, associació o empresa segons les condicions que dictaminin les Bases per cada categoria, que hagin destacat o fet alguna aportació al territori durant l'any.
  • Qui escull els candidats guanyadors?
    Els guanyadors son els candidats que tinguin el major nombre de vots dins de la categoria que participen.
  • Qui pot votar els candidats?
    Qualsevol persona que previament s'hagi registrat a la web, ja sigui mitjançant el formulari de registre o el botó d'entrar amb el compte de Facebook. Una vegada registrat s'ha d'accedir al compte per poder votar.
  • Hi ha algun jurat professional?
    No, l'elecció dels guanyadors es totalment popular.
  • Com s'entreguen els premis?
    A la gran gala d'entrega de premis, on es donarà el guardó al tots els finalistes de cada categoria, dins d'un acte amb videos, actuacions musicals, moments divertits i emotius. Podeu veure els videos i fotos de la gala de l'edició anterior aqui

Registre

  • Per qué m'he de registrar?
    Per poder inscriure els teus candidats preferits, afegir comentaris o per votar es necesari estar registrat a la web d'Ebre Líders.
  • On em puc registrar?
    Pots registrar-te al formulari que trobaràs a l'apartat Registra't o fent click al botó blau on posa 'Entrar amb Facebook'. Al entrar per Facebook et demanarà l'usuari i contrasenya de Facebook si no tens ja una sessió oberta i després has d'acceptar l'aplicació Ebre Líders (només la primera vegada), Facebook ens enviarà el teu nom i el teu e-mail.
  • Al completar el formulari de registre em diu que l'adreça de correu ja existeix a la base de dades
    Això pot ser per que ja has participat en una edició anterior i ja estàs registrat encara que pot ser que el compte no s'hagi activat, en aquest cas, si no recordes la contrasenya, pots canviar-la amb l'enllaç que hi ha sota de l'accés. Si tens problemes per rebre el correu o no et permet canviar la contrasenya, posa't en contacte amb nosaltres
  • Al completar el formulari de registre em diu que el NIF ja existeix a la base de dades
    Això vol dir que ja estàs registrat amb aquest NIF, encara que vulguis enregistrar-te amb un altre correu electrónic. Només es permet un registre per NIF.
  • Al completar el formulari de registre em diu que el NIF no es correcte
    Comproba si has escrit correctament el NIF amb la seva lletra corresponent.
  • M'he registrat omplint el formulari però no he rebut l'email de confirmació per activar el compte.
    Si al moment no reps l'email espera una miqueta ja que pot ser que el correu estigui a la cua de sortida si en aquest moment hi han moltes peticions.

    Si passa molta estona i encara no has rebut el correu, llavors pot ser per alguns d'aquests motius:

    • · El teu servidor de correu considera que l'email prové d'un automatiste i el marca com Spam, en aquest cas comproba que el correu no estigui en les carpetes de Spam o Correu no Desitjat.
    • · El teu servidor de correu considera l'email com Spam i el rebutja directament, en aquest cas pots posar-te en contacte amb nosaltres per tal de que t'activem el compte manualment.
    • · Al completar el formulari la direcció d'e-mail no s'ha escrit correctament, per tant el correu de confirmació no t'arribarà. Posa't en contacte amb nosaltres per modificar l'e-mail i activar el compte.
  • Puc registrar més d'un compte?
    Pots ajudar a altres persones a registrar-se, però les dades del registre han de ser diferents i reals, aixó vol dir que no es pot repetir l'adreça de correu ni el NIF.

    Només es permet registrar un compte d'usuari per cada persona física, un únic correu electrónic i un únic NIF, si un usuari deixa d'utilitzar un correu electrónic i vol registrar-se amb un altre, el sistema no li deixarà ja que el NIF ja es troba a la base de dades, en aquest cas t'has de posar en contacte amb nosaltres per modificar la fitxa d'usuari.

    En el cas que detectem comptes que pertanyin a una mateixa persona i que s'han creat per aumentar el nombre de vots d'una candidatura, aquest comptes es donaran de baixa i els vots seran retirats.
  • Puc registrar-me amb qualsevol adreça de correu electrònic?
    No, les adreces de correu creades amb serveis que ofereixen comptes temporals (com per exemple Yopmail) no estan permeses, ja que en qualsevol moment necessitem poder posar-nos en contacte amb l'usuari o per poder rebre el correu per canviar la contrasenya.

    Aquest tipus de comptes duren només uns minuts o dies, per tant, quan detectem algun compte d'aquest tipus el donarem de baixa i els vots realitzats seran eliminats.

Accedir com usuari registrat

  • Com puc accedir al sistema una vegada creat el compte i activat correctament?
    Per poder entrar com usuari registrat has de omplir els camps 'E-mail' i 'Contrasenya' i fer clic al botó 'Entrar'.

    Aquestes dades han de ser les mateixes que has introduit al fer el registre s'han d'escriure exactament igual, vigilant que la contrasenya es diferent si s'escriu en minúscules o en majúscules.

    Si entres fent clic al botó de facebook, no hauràs d'omplir cap dada, s'obrarà una finestra que es tancarà i esperant una miqueta la pàgina es recargarà amb les dades de l'usuari.
  • M'he oblidat de la contrasenya, me la podeu enviar per correu?
    No podem, les contrasenyes s'encripten amb l'algoritme de 128 bits MD5 i guardem la codificació resultant. Aquesta codificació no es reversible i per tant no podem saber quina paraula es l'original, però ens serveix per comparar-la amb la contrasenya introduida al entrar, a la qual se li aplica la mateixa encriptació i quan el resultat es el mateix es considera que la contrasenya introduïda es correcta.
  • Estic intentant entrar amb l'e-mail i contrasenya i em diu 'Accés incorrecte'
    Això pot ser per diferents motius:
    • · L'adreça de correu electrónic no està registrada o està mal escrita.
    • · La contrasenya no es correcta, vigila que posis les minúscules i majúscules igual que al registre i que no tinguis pulsada la tecla de 'Bloq. Mayús'.
    • · El compte no està actiu per que no es va confirmar amb l'e-mail que es rep una vegada fet el registre.
    • · T'has registrat amb el compte de Facebook i ara vols entrar amb contrasenya, però com no existeix no pots. En aquest cas pots crear una amb l'enllaç que hi ha sota els camps d'accés.
    • · El teu compte s'ha cancel·lat i no et permet entrar encara que intentis recuperar la contrasenya. En aquest cas pots posar-te en contacte amb nosaltres per verificar si el compte està actiu i per què s'ha cancel·lat.
      Els motius de cancel·lació d'un compte els podeu veure més abaix.
  • Estic intentant entrar amb el botó de Facebook i no em deixa
    Aquest botó es un codi que executa una trucada directament als servidors de Facebook i per tant nosaltres no tenim control sobre ell, una vegada fas clic, s'obre una finestra que et demanarà entrar a Facebook si no teniu la sessió oberta i que et demanarà aceptar l'aplicació (només la primera vegada).

    Una vegada fet, Facebook ens envia el nom i e-mail per tal que el sistema pugui crear el compte d'usuari o donar-li accés si ja està registrat a Ebre Líders.

    Els motius principals de no poder registrar-se o accedir amb aquest botó son:
    • · No teniu un compte registrat a Facebook.
    • · No heu acceptat l'aplicació, per tant, Facebook no ens enviarà les dades de l'usuari.
    • · El vostre navegador bloqueja les finestres emergents i quan feu clic no noteu que pasi res.
    • · El vostre navegador te el nivell de seguretat molt alt i no permet ni les cookies ni les funcions javascript, que son necessaries per poder accedir a Facebook.
    • · Heu modificat a la configuració de Facebook l'aplicació d'Ebre Líders o l'heu desinstal·lat.
    • · Per alguna incidencia de Facebook no permet en aquest moment utilitzar aquest botó, en aquest cas us recomanem entrar amb l'e-mail i contrasenya.
    • · El teu compte s'ha cancel·lat i no et permet entrar encara que intentis recuperar la contrasenya. En aquest cas pots posar-te en contacte amb nosaltres per verificar si el compte està actiu i per què s'ha cancel·lat.
      Els motius de cancel·lació d'un compte els podeu veure a la següent pregunta.
  • Quins son els motius per els quals em podeu cancel·lar el compte?
    Els principals motius de cancel·lació son:
    • · El registre s'ha realitzat amb un correu electrónic temporal.
    • · Una mateixa persona ha registrat més d'un compte de correu propi.
    • · L'usuari ha afegit un comentari a una candidatura que atempta a la honestedat, amb paraules malsonants, que poden oferir a algú o qualsevol altre acció que sigui rebutjada per altres usuaris registrats.
    • · O qualsevol altre motiu que detectem on un usuari intenta saltar-se algun control del sistema per aumentar el nombre de vots

    En tots els casos, a més a més de cancel·lar el compte, els vots realitzats seran descomptats.

Inscriure un candidat

  • Qui pot inscriure un candidat?
    Qualsevol persona registrada pot inscriure's com a candidat o inscriure a qui cregui oportú com a candidat de qualsevol de les categories.
  • He de ser jo, o tenir alguna relació amb el candidat que proposo?
    No es necesari, pots insciure a una persona o col·lectiu que no coneixes personalment, però que creus que ha sigut o ha fet algo important en algun aspecte durant l'últim any a les Terres de l'Ebre.
  • Puc inscriure un mateix candidat a més d'una categoria?
    No, tal i com diu a les bases, un candidat només es pot inscriure en una categoria dins de la mateixa edició.
  • Sóc candidat a una de les categories però jo no m'he inscrit. Això es possible?
    Si, tal i com s'explica més amunt, qualsevol persona pot inscriure als candidats que creu que son els millors representants de cada categoria.
  • Puc modificar les dades d'una candidatura de la que soc responsable però que no he donat d'alta jo?
    Si, si ens demostres que ets tu, o que ets el responsable de la candidatura. En aquest cas asignarem aquesta inscripció al teu usuari d'Ebre Líders per tal que puguis omplir la informació, canviar la foto, la web o afegir un video.
    Per tal de que t'assignem la candidatura posa't en contacte amb nosaltres.
  • M'he equivocat al posar el nom de la candidatura i no el puc canviar.
    Per poder canviar el títol o canviar la categoria de la inscripció, et pots posar en contacte amb nosaltres per fer els canvis.
  • Vull donar de baixa la meva candidatura i no se com.
    Per donar de baixa la candidatura t'has de posar en contacte amb nosaltres. Si no ets l'usuari que ha realitzat la inscripció et demanarem que demostris que aquesta candidatura et pertany, ets la persona afectada o responsable.
    Una vegada que confirmem que la podem donar de baixa ho farem en dos fases, la primera posant a zero el nombre de vots i bloquejant la opció de poder votarla. Així estará uns dies per tal de que els usuaris d'Ebre Líders sàpiguen que la candidatura es donarà de baixa i que no desaparegui de sobte. Els comentaris estaran activats.
    Passats uns dies la candidatura desapareixerà del consurs.
  • Una candidatura que vaig inscriure ha desaparegut o ara està en una altre categoria.
    Una candidatura es pot eliminar o moure si l'organització considera que la candidatura no és vàlida, està repetida o s'ha inscrit en una categoria que no es on hauria d'estar.
    Si una persona demostra que una candidatura que no ha inscrit, li pertany, llavors també pot decidir canviarla de categoria o donar-la de baixa, una vegada verificat que la informació aportada sigui correcte.

Votar

  • Quants vots puc fer?
    Pots fer cada dia, dintre del període de votacions, tants vots com categories hi han i només un vot per candidatura.
  • Tinc que votar a totes les categories?
    No es necessari, pots votar a una única categoria, però et recomanem que votis a més categories per fer més interessant el concurs.
  • A vegades veig que hi ha candidatures que aumenten molts vots i altres que desapareixen
    Quan a un usuari se li cancel·la el compte, tots els vots fets per aquest usuari es descompten de les candidatures on ha participat, això fa que hi hagin moviments grans de vots en algun moment.

    Hi han moments del dia on hi han molts usuaris conectats i votant, considerant que son més de 16.000 usuaris registrats, pot donar-se el cas que una candidatura aumenti molts vots en qüestio de segons, sobretot a les candidatures més populars.

    Diariament i a diferents hores del dia anem comprobant que els vots fets pels usuaris siguin correctes.
  • Estic intentant votar en una candidatura i el botó em surt gris
    Quan al entrar en una candidatura el botó no es verd pot ser per que ja has votat a la mateixa candidatura o a una altre candidatura de la mateixa categoria el mateix dia.
    També pot donar-se quan un candidat decideix deixar de participar en el concurs, en aquest moment, no es permet més vots d'aquesta candidatura i els vots que tenia fins al moment es posen a zero.
  • Faig clic al botó verd per votar i no em suma el vot.
    Quan fas clic s'envia la petició de donar-li un vot i en aquest moment es fan totes les comprobacions de que el vot sigui correcte, com que el compte de l'usuari permeti votar, que no hagi votat al candidat o a la mateixa categoria el mateix dia, que la candidatura permeti vots, etc.. En moments amb moltes conexions i usuaris votant, pot ser que tardi una mica més en validar el vot.

    Una vegada sigui correcte s'incrementarà el comptador i donarà les gràcies per votar o en cas contrari avisarà de que no es pot votar.

Gala d'entrega de premis

  • On es farà la gala d'entrega de premis?
    Cada edició d'Ebre Líders ha realitzat la gala a una població diferent de les Terres de l'Ebre. Una vegada es confirmi el lloc de la gala, es ficarà el lloc i la data a les bases.
  • Qui pot anar a veure la gala?
    La gala es oberta al públic, però per restricció d'espai hi han unes places limitades, per tant i per donar preferencia als usuaris registrats d'Ebre Líders, setmanes abans de la gala s'ofereix la possibilitat de reservar una plaça per poder anar-hi.
    Aquesta reserva en forma d'invitació apareixerà a la capçalera de la web i una vegada sol·licitada amb el votó, podràs imprimir la invitació.
    Aquesta invitació es personal, amb el nom i número de NIF, ja que a l'entrada de la gala et poden demanar que t'identifiquis.
    Si les dades que apareixen no son correctes, pots modificar-les a l'enllaç on posa 'Modificar les meves dades' quan estiguis dins del sistema.
  • Les invitacions son amb seients numerats?
    La invitació té un número de reserva, però les localitats no son numerades, qui arribi abans podrà escollir el lloc que més li agradi.
  • Soc finalista o guanyador d'una categoria, he de reservar invitació per la gala?
    No, els finalistes i guanyadors seuran a un lloc ja reservat per a ells.
  • Soc finalista o guanyador d'una categoria, puc reservar una invitació per a un acompanyant?
    Els finalistes i guanyadors podran reservar seient per a un màxim de cinc acompanyants que seuran a una zona privilegiada de les primeres files de cadires.
    Una vegada comenci la fase de finalistes, ens posarem en contacte amb els finalistes per demanar el nom i número de NIF de les persones que l'acompanyaran.
  • No estic registrat a Ebre Líders però vull anar a la gala.
    Si encara queden invitacions, pots registrar-te per aconseguir la teva localitat.
    Si no queden invitacions, pots probar sort i anar el dia de la gala a veure si hi han localitats lliures de gent que ha cancel·lat la seva invitació a l'últim moment.
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més