Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 440 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2013

Tornar a Projecció cultural

Jove Cor Flumine


Jove Cor Flumine va estar el representant ebrenc i tarragoní al programa 'Oh Happy Day' de TV3. Un concurs musical en què una selecció de corals de Catalunya competien per proclamar-se campiones de la primera edició del concurs.

El grup va començar a cantar fa deu anys sota el nom de "Petit Cor Flumine", però poc a poc va anar creixent i es va canviar el nom per l'actual. Maria Lombarte és la directora, una persona alegre i dinàmica, però sobretot pacient, que sap treure el millor del grup.

Jove Cor Flumine va participar en quatre dels programes, sent eliminat en el darrer.


Web: corflumine.blogspot.com.es/

Participa en la categoría Projecció cultural




4 comentaris




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


Anònim


22-04-14 a les 10:28

Vau fer un gran pas per l'"Oh Happy Day", nois. Molta sort!!

Dani 60


03-05-14 a les 09:44

Anims Jove Cor com ja saveu fora de les Terres D´Ebre os astimen en voigeria.

cacaueta


09-05-14 a les 10:34

sincerament, he estat a punt de votar a pepet i Marieta, gran personatge i gran faena que fa portant les tte arreu, però finalment m'he decantat cap al jove cor flumine, per la nominació més que injusta que van tenir en aquell programa, que pel que a mi respecte, no és mereix res, i perquè amb 17-18 anys i tota la vida per davant i el futur que els hi espera és molt gran! molts ànims i endavant!

Mari Carmen


09-05-14 a les 13:33

Cada dia els voto, s'ho mereixen per moltes coses, per la injusta nominació al programa Oh Happy Day, pels deu anys que porten cantant junts, des de ben petits, dediquen gran part del seu temps de lleure al Cant Coral, fent disfrutar i donant emocions a molta gent amb les seves veus. S´ho mereixen per la seva solidaritat i el seu compromís en acte benèfics, per donar-se amb la seva música per moltes causes, per estar sempre on els demanen, per l'esforç que fan i per ser tan genials i fer-nos emocionar tan quan canten.


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més