Premis Ebre Líders 2013
Tornar a Mèrit empresarialRestaurant Les Moles d'Ulldecona

El restaurant, dirigit pel cuiner Jeroni Castell, ha obtingut una estrella Michelin, la distinció gastronòmica més reconeguda d'Europa.
El 5 desembre de 1992 es va inaugurar el restaurant Les Moles d'Ulldecona.
A partir de llavors, la història de "Les Moles" ha estat un esforç constant per la superació i la professionalització. La constància, el treball i l'afany de superació sempre és una bona recepta per fer les coses. I tot això és el gran secret d'ells, que ha consolidat a Les Moles com un dels restaurants de referència de les nostres terres.
Jeroni Castell va començar a la cuina tard, tenia trenta anys, i per casualitat. En obrir "Les Moles", Jeroni era el responsable de sala. Una malaltia del cuiner que tenien contractat i la impossibilitat de trobar un altre de lliure a pocs dies de Setmana Santa, va fer que sense poder pensar, canviés la sala per la cuina.
Aquella experiència temporal va servir per descobrir que la seva veritable vocació era la cuina. Al cap de poc temps, es va replantejar tot el funcionament del restaurant. Jeroni va passar definitivament a la cuina i la seva dona, Carmen, es va incorporar al negoci responsabilitzant-se de la sala i més endavant del celler.
Poc a poc, Castell va anar transformant la carta de "Les Moles" que havia començat amb el primer cuiner sent molt clàssica, en una carta moderna i molt actualitzada.
Web: www.lesmoles.com/es/
Guanyador en la categoría Mèrit empresarial


Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web
Comentaris
06-04-14 a les 17:40
Gran Jeroni, la il.lusió d,un somni, la realitat creada en forma de constància i perseverància. Esforç esforç esforç esforç treball treball treball treball ... Creure i poder!
LO SAPO ROIG
08-04-14 a les 22:19
Sense treure mèrits a ningú, l'estrella Michelin guanyada pel restaurant les Moles portarà molts turistes a les nostres terres i en un temps com aquest, això és indispensable. A guanyar!!
Bernat
06-05-14 a les 11:48
Feina ben feta. Amb gust, estil i creativitat, però també amb esforç i ganes de superar-se. La combinació de tots aquestos condiments genera un plat excel·lent. S'ho mereixen com els que més. O probablement una miqueta més.
Deixa el teu comentari
Només els usuaris registrats poden fer comentaris