Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 440 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2013

Tornar a Mèrit empresarial

Restaurant Les Moles d'Ulldecona


El restaurant, dirigit p​​el cuiner Jeroni Castell, ha obtingut una estrella Michelin, la distinció gastronòmica més reconeguda d'Europa.

El 5 desembre de 1992 es va inaugurar el restaurant Les Moles d'Ulldecona.

A partir de llavors, la història de "Les Moles" ha estat un esforç constant per la superació i la professionalització. La constància, el treball i l'afany de superació sempre és una bona recepta per fer les coses. I tot això és el gran secret d'ells, que ha consolidat a Les Moles com un dels restaurants de referència de les nostres terres.

Jeroni Castell va començar a la cuina tard, tenia trenta anys, i per casualitat. En obrir "Les Moles", Jeroni era el responsable de sala. Una malaltia del cuiner que tenien contractat i la impossibilitat de trobar un altre de lliure a pocs dies de Setmana Santa, va fer que sense poder pensar, canviés la sala per la cuina.

Aquella experiència temporal va servir per descobrir que la seva veritable vocació era la cuina. Al cap de poc temps, es va replantejar tot el funcionament del restaurant. Jeroni va passar definitivament a la cuina i la seva dona, Carmen, es va incorporar al negoci responsabilitzant-se de la sala i més endavant del celler.

Poc a poc, Castell va anar transformant la carta de "Les Moles" que havia començat amb el primer cuiner sent molt clàssica, en una carta moderna i molt actualitzada.


Web: www.lesmoles.com/es/

Guanyador en la categoría Mèrit empresarial

2696 vots



10 comentaris




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


Mel*


04-04-14 a les 18:30

Molta sort Jeroni, que aquest premi ha de ser pel teu restaurant!!

David


06-04-14 a les 17:40

Gran Jeroni, la il.lusió d,un somni, la realitat creada en forma de constància i perseverància. Esforç esforç esforç esforç treball treball treball treball ... Creure i poder!

LO SAPO ROIG


08-04-14 a les 22:19

Sense treure mèrits a ningú, l'estrella Michelin guanyada pel restaurant les Moles portarà molts turistes a les nostres terres i en un temps com aquest, això és indispensable. A guanyar!!

Susana Casanova


09-04-14 a les 10:45

La primera de moltes estrelles Michelin que vindran.

Susana Casanova


22-04-14 a les 10:23

Votat Jeroni, ànims!!

Àngel


26-04-14 a les 06:20

S'ho mereix moltíssim.Ànims ets de lo millor..!!!!

Bernat


06-05-14 a les 11:48

Feina ben feta. Amb gust, estil i creativitat, però també amb esforç i ganes de superar-se. La combinació de tots aquestos condiments genera un plat excel·lent. S'ho mereixen com els que més. O probablement una miqueta més.

XAVIER


21-05-14 a les 18:07

Bons, i bo de veritat. De llepolia.....

Xavi Ferré


22-05-14 a les 12:00

Molta sort Jeroni, et mereixes aquest reconeixement sens dubte.

pepi


01-06-14 a les 12:02

felicitats



Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més