Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 440 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2013

Tornar a Projecció cultural

Projecte Felip Pedrell


Durant 2013 s'ha impulsat un projecte per recuperar l'obra musical del compositor tortosí Felip Pedrell. Coincidint amb el bicentenari de Richard Wagner, s'ha recordat que Pedrell va ser el primer wagnerià del país i un gran músic del període de la Renaixença i el Modernisme, reconegut com a musicòleg, però ignorat com un gran artista. En concret, s'han tirat endavant les següents iniciatives:

–Realització del curmetratge "Felip Pedrell. The first Wagnerian", rodat a Tortosa i a Tivenys, amb actors tortosins i part de l'equip tècnic també tortosí, i que va estrenar-se al Festival de Música Felip Pedrell. Actualment, es troba en fase de llançament internacional a festivals de curts.

–Organització del concert inaugural del Festival de Música Felip Pedrell, amb un repertori del mestre tortosí d'una extensió que feia més d'un segle que no s'interpretava

–Organització d'una conferència-audició en el marc del Festival Felip Pedrell, amb experts de nivell europeu en l'obra del músic tortosí.

–Recerca de partitures oblidades de Pedrell

–Articles de premsa sobre Pedrell i la generació de músics de la Renaixença

–Campanya a les xarxes socials, singularment al Facebook

Aquestes activitats continuaran durant 2014, amb nous concerts amb el repertori pedrellià, un cicle de conferències i l'edició d'un disc amb l'enregistrament de l'històric concert del Festival Felip Pedrell.


Web: www.richardwagnerfilm.com

Participa en la categoría Projecció cultural
0 comentaris
Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu webComentaris

Encara no hi ha comentaris

Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més