Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 600 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2011

Tornar a Premi pataca

Miguel Arias Cañete


El ministre d'Agricultura, Miguel Arias Cañete, ha anunciat aquest dimecres la voluntat del seu executiu de posar en marxa un "Pacte Nacional de l'Aigua" que tindrà com a objectiu "assegurar el subministrament d'aigua en suficient qualitat i quantitat" i que s'ha de dissenyar "amb l'acord i suport solidari de totes les CCAA". Segons el ministre, el pacte "serà de llarga durada i tindrà caràcter estratègic i vertebrador per a tot el territori nacional", i ha de tenir com a resultat la proposta d'un nou Pla Hidrològic Nacional que "tindrà en compte totes les tecnologies i infraestructures existents" i també en proposarà de noves per "assegurar l'augment de caudals en zones amb dèficit hídric". Cañete ha fet aquest anunci a la comissió d'Agricultura del Congrés dels Diputats, on ha exposat les línies mestres de la seva política i ha avançat que vol avançar en la transparència dels drets de l'aigua ja existents.
JO DIC: NO AL TRASVASSAMENT DE L'EBRE!!!


Guanyador en la categoría Premi pataca

1008 vots



7 comentaris




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


Susana Casanova


03-02-12 a les 08:58

Este senyor, per dir-li alguna cosa, el primer dia que el van anomenar ministre, ja tenia en ment fer el transvassament de l'Ebre "por cojones", lo mal és que ara no tindrem forma humana de parar-lo.

lochaparro


06-02-12 a les 00:37

La lluita no es perd d'asta que s'abandona!!

Ministre Cañete atentat
i tingues coneixement.
Si mos vens en estos plans,
a tires te pelarem.
Per a "escarnio i ascarmiento
al canal t'abocarem.

lo Chaparro

Ramon


06-02-12 a les 21:00

Animo Cañete que te lo ganas a pulso!
Oco i con lo del trasvase piensa que además de ser una locura, ahora no hay un duro, para tonterias!, ni en España ni en Europa.
*** IDEA- Si puedes llevarte el agua con aviones podrias matar dos pajaros de un tiro i poner en marcha los aeropuertos hechos por cojones i con nuestro dinero!

PILAR


07-02-12 a les 10:36

!ojo! !ojo! por que tus cojones no valen para nada -columna-

Domingo Bertomeu


07-02-12 a les 20:35

No feseu la culpa al senyor Canyete, pq ara ho tenen molt facil, nomes tenen que obrir el grifo del canal xerta senia, i aigua cap a valència, ai quines incongruencies te la vida.....

FELIPE


02-03-12 a les 13:48

El PP solo piensa en el bienesar de una minoría. Lo demuestra día a día. Veremos quién le apoya en el congreso. Solo la derecha sigue buscando un desarrollo insostenible y un futuro degradado para nuestr@s hij@s.

pepi


20-03-12 a les 23:15

Només voldria que aquest senyor portés tants de càntirs d'aigua al coll com jo he portat de petita a Tortosa, des de la font a casa meua.


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més