Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 600 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2011

Presentació

Actualment, els mitjans de comunicació ens tenen massa acostumats a escoltar, veure o llegir, notícies negatives. I només en contades ocasions, ens sorprenem assabentant-nos d'algun succés positiu.

Precisament per contrarestar aquest pessimisme ja quasi generalitzat, els mitjans de comunicació de les Terres de l’Ebre, Canal TE i Més Ebre han portat a terme l’organització d’EbreLíders. Uns premis que reconeixeran la feina ben feta a la gent i les institucions del nostre territori per aclamació popular. I aquest és precisament el fet diferenciador d’altres convocatòries de premis similars d’altres territoris, ja que serà la gent del carrer qui amb els seus vots via internet, decidiran qui ha estat mereixedor del guardó EbreLíders de l’any. No hi haurà cap altre jurat que tots aquells que desitgin fer manifesta la seva confiança en una candidatura concreta i d’una manera anònima. És gràcies a l’avanç de les noves tecnologies que avui podem presentar un format de premis d’abast popular, com ho són EbreLíders. Fins i tot la presentació de les pròpies candidatures és àgil i senzilla per tal d’aconseguir la màxima presència de persones i institucions de tot el territori. Per aquest motiu s’han desenvolupat 10 categories, de premis diferents, que inclouen totes les facetes de la vida social de les Terres de l’Ebre. I si per la vessant més positiva cal destacar la categoria d’Ebrenc de l’any com a premi més important, el contrapunt el trobem al premi pataca amb un clar significat de denúncia,  per una actitud negativa cap a les Terres de l’Ebre.

Aquesta és sens dubte, la primera convocatòria d’uns premis que naixen amb l’objectiu de convertir-se en un referent de totes aquelles iniciatives que han aportat algun element diferencial al nostre territori.
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més