Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 600 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2011

Tornar a Premi pataca

Participacions Preferents a les Terres de l'Ebre


Bancs i caixes d'estalvis continuen bloquejant els estalvis de desenes de milers de consumidors que van contractar participacions preferents-en la majoria dels casos amb enganys, creient que contractaven un producte sense risc-, emparant-se en la interpretació interessada d'unes instruccions donades per la CNMV i el Banc d'Espanya per negar-se a tramitar ordres de venda de preferents.


Web: adicae.org

Participa en la categoría Premi pataca




9 comentaris




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


JOSEP


03-02-12 a les 16:00

El meu vot premi pataca a les participacions preferents. Quins lladres, la caixa de pensions d'amposta estafa als seus clients sobretot a la gent jubilada d'amposta. Els van fer firmar les participacions preferents i els van dir que podrien treure els diners quan volguessin i ara es troben els seus diners segrestats i sense poder treure els seus estalvis.

Malbi


06-02-12 a les 09:53

El meu premi pataca també per a les participacions preferents. Al Perelló ha passat el mateix, quasi tot a gent gran, que d'aquí a 10 anys ja no saben on estaran. Els hi van col·locar sense explicar-los-hi la veritat. Els que ho van vendre no poden anar amb la cara alta. No podem tornar a confiar en una persona que ens ha enganyat.

mg018180


11-02-12 a les 11:01

EL fet d'haver dues candidatures amb els mateixos objectius, despista.
No sabia si votar a la cooperativa de l'Aldea o a aquesta que deu ser més generalista. POtser si unifiqueu les candidatures tindreu més força.

DelDelta


01-03-12 a les 10:00

És un tema diferent al de la Cooperativa de l'Aldea. En este cas, va fer fallida, bloquejant els comptes de gairebé tot el poble amb la possibilitats de perdre'ls al plegar.

Les participacions preferents és una estafa a mà armada i a consciència han estafat a tot el país, digues-li de La Caixa (prinicipalment), BBVA, Bankia, Santander...

Ricard


03-03-12 a les 23:21

I voldria afegir que a mes d'un robo,afegire que els meus pares que es veuen afectats, van anar a la CAIXA DE ROQUETES a intentar treure els diners i els van fer firmar un altre tipo de contracte que els permitia treure certs diners pero que el resto tenien que estar 10 anys a la seva disposicio.I per tornar-los aquetts diners els hi van dir que tenien que fer acta notarial, increible jo no ho havia vist mai tanta poca vergonya.

Malbi


20-03-12 a les 12:29

No pot ser que amb uns 3000 afectats a les Terres de l'Ebre aquestes p.p. no tinguin un premi pataca com se mereixen. Per favor els que hi esteu votant,feu-ho cada dia i feu-ne difusió, es mereixen un PREMI PATACA tal com deu mana. Per estafar a la gent honrada

MIGUEL


03-04-12 a les 17:00

Que la caixa devuelva inmediatamente el dinero de los ahorros de toda la vida secuestrados a sus clientes, en su mayoria pensionistas a los que engañaron diciendoles que invertían en un plazo fijo cuando lo que contrataban era un producto de alto riesgo, participaciones preferentes que les decían reservadas para los mejores clientes, que no les harían a los peores...

Núria Escobedo


04-04-12 a les 18:15

Nos sentimos estafados, y lo peor es que la CNMV y el banco de España avalan este tipo de engaños, la Caixa la peor, no queremos un corralito de 10 años!!, van a solucionarlo ya??
Difusión, lucha y muchos premios PATACA para Caixa-corralito!

DRAKONUX


05-04-12 a les 23:02

http://blogs.eljueves.es/jordimarch/2012/03/20/no-hay-pan-para-tanto-chorizo/



Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més