Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 600 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2011

Tornar a Empreses i industria

Observatori de l'Ebre


L’Observatori de l’Ebre és un Institut de Recerca fundat el 1904 per la Companyia de Jesús per tal d’estudiar les relacions Sol-Terra.

Es tracta d’una Fundació sense afany de lucre que ha estat associada o coordinada amb el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) des del començament d’aquest organisme, i ha mantingut una estreta col·laboració amb l’Institut Nacional de Meteorologia des del 1920, i posteriorment amb altres institucions, com l’Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial o l’Institut Cartogràfic de Catalunya. Pertany també a la Universitat Ramon Llull com a Institut Universitari.


Web: www.obsebre.es/

Participa en la categoría Empreses i industria




1 comentari




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


Ramon


06-02-12 a les 20:31

L'Observatori ha estat un referent científic al nostre territori, però sempre ha estat discret i no s'ha fet mai notar. Cal donar-li la importancia que te per tota la seva trallectoria i pel seu esforç continuat per seguir estan al territori lluitan contra VENT i marea... El meu VOT per vatros i amb molt de carinyo per als pares Jesuites que malauradament ja no hi són entre nosaltres.


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més