Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 600 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2011

Tornar a Projecció cultural, ecològica i popular

Glòria Fandos i Gràcia


Presento a Glòria Fandos pel seu activisme cultural, no només poètic sinó literari, en general. Ha publicat diversos llibres sobretot en poesia, però també en relats com la "Sirena de l'Ebre" o la biografia "Lo nostre Teixidor". Ha guanyat diversos premis de poesia, relat -entre ells el "Cid i Mulet" de Jesús- i article de premsa. Col·labora i escriu en premsa local i provincial. Té una secció "Poesia de l'ànima" al programa Dixa'm Vore de Canal T.E. Presenta i dirigeix "Poesia per la Pau" a Ràdio Ràpita. Ha organitzat any rere any recitals interculturals amb diferents cultures de nousvinguts i, actualment, dirigeix el grup Poetes de l'Ebre amb més de 10 anys d'història.

També va participar amb el poema "Es crema el temps" a l'espai del club dels poetes desconaguts de Núria Feiu al programa Els Matins de TV3 dirigit pel famós presentador Josep Cuni.

Amb tres poemes musicals pel compositor i pianista ampostí Tomàs Simon Plaza.."Enyor i Eternitat" basats en l'amor mític de Romeu i Julieta, premiats a l'associació de Dones del Vendrell l'any 2007, publicats al meu poemari Llum de tardor" i "Poetas remontad el vuelo" inspirat per l'atempat de les Torres Bessone de Niu York l'any 2001 i premiat al concurs Internacional de Féíle Fílíochta a Diblin (Irlanda)publicat al poemaro "Hojas dormidas.


En definitiva, pel seu activisme cultural on sempre reflecteix els valors de la igualtat, de la llibertat i justícia, a més de promocionar les poblacions del territori i les Terres de l'Ebre més enllà de les nostres fronteres.


Web: www.gloriafandos.blogspot.com

Participa en la categoría Projecció cultural, ecològica i popular




9 comentaris




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


Paquita


05-02-12 a les 15:55


Glòria tens el meu vot!

Arseni


05-02-12 a les 18:18

tens el meu vot Glòria..molta sort.

PILAR


07-02-12 a les 09:57

glòria vals mol que mol que tinges molta sor - pilar z -

caxanc


07-02-12 a les 14:14

gloria al final me ne sortit de poder-te votar-

Felix F.


10-02-12 a les 20:24

http://www.youtube.com/watch?v=8FlEu5nlo9I

Paquita


24-02-12 a les 08:39

ja en tens un altre!bon dia guapa!

Josep Angel R.


24-02-12 a les 13:23

Un altre volt per a tu! Endavant!

Glòria Fandos Gracia


09-03-12 a les 15:25

Glòria Fandos forma part del blog Térvol Atzur de Júlia Costa,esciptora i poetesa de Barcelona, que ressalta les dones escriptores i poetesses de tots els temps i del calendari poètic de Violant de Bru, caçadora de poetes per internet, poetessa i escriptara de Vilafranca del Penedes. Dòna impuls a un corrent literari, poètic, a les Terres de l'Ebre i més, sent la presidenta de l'Associació"Poetes de l'Ebre", amb més de 10 any d'història, realitzen una antologia en format paper, amb uns 40 components i un blog dedicat a "Poetes de l'Ebre" amb l'antologia i totes les actibitats que es realitzen al llarg de l'any.

Glòria Fandos Gracia


19-03-12 a les 15:20

Gràcies a tots i a totes, especialment a Pilar ZXaragoza de la Ràpita, a vore quan ve a "Poesia per la Pau" de Ràdio Ràpita i ens delecta amb alguna de les seues presioses poesies, gràcies, col·laboradora desde l'inici...Una abraçada Pilar, tu formes part d'aquesta cultura popular, també...


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més