Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 600 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2011

Tornar a Projecció cultural, ecològica i popular

Albert i la banda dels 13


ALBERT I LA BANDA DELS 13 és un grup format per 9 músics de les Terres de l'Ebre que ara presenta el que és el seu primer treball discogràfic auto-editat sota llicència de Creative Commons. Un disc imprescindible que té cura tant de les melodies com de les lletres escrites per l'Albert Reverter al llarg d'aquests darrers anys i que mostren la sensibilitat d'un autor influenciat tant per la música nord-americana com per la de cantautor, oferint un resultat eclèctic que beu del rock, soul, funk, rhythm and blues o també de la bossa nova. Un treball en definitiva rodó que deixa que les cançons siguin les principals protagonistes i que ofereixen al mateix temps una bella visió de conjunt i treball discogràfic coherent.
Des de principis de 2006, ALBERT I LA BANDA DELS 13 ha estat un grup de referència a les Terres de l'Ebre per la seva combinació de música i espectacle al damunt dels escenaris i aquest primer disc ve a ser un resum d'aquests darrers 4 anys i una anticipació de tot allò que està per vindre.
Tal com ells reivindiquen en aquests temps tan difícils per a la música sota el lema "No hem vingut per a quedar-nos... però d'aquí no marxem" aquests ebrencs mantenen el seu compromís musical en aquest debut discogràfic enregistrat i mesclat pel Jesús Rovira (Lax'n'Busto) a la Casamurada de Banyeres del Penedès. ALBERT I LA BANDA DELS 13 han vingut per a quedar-se i nosaltres n'estem segurs que serà per a molt de temps.


Participa en la categoría Projecció cultural, ecològica i popular




6 comentaris




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


Manolo Reverter


03-02-12 a les 09:07

No pot guanyar un altra candidatura a aquesta categoria. Al 2011 van presentar el seu disc que ha estat tot un èxit i han guanyat no se quands premis. Vos ho mereixeu. Felicitats

Mario Matamoros


08-02-12 a les 17:03

On estan los seguidors d'este gran grup? Si els heu vist en directe segur que us han fet vibrar. Ara toca votar-los.

Eva


09-02-12 a les 22:19

Amunt la Banda dels 13!!!

Jaume Moya de Juan


14-02-12 a les 15:04

Us vull felicitar per ser un bon grup de música en català aquí a l'Ebre.... teniu molt bon registre. Felicitats!

Albert


17-02-12 a les 21:25

Gràcies pels vostres comentaris... és un honor compartir candidatura amb gent i iniciatives tan guapes de les nostres terres. Una abraçada a tots i totes!

Susana Casanova


21-02-12 a les 12:14

Acabo de fer el vot numero 500. Moltes felicitats pel disc. M'agrada molt. Es una llastima que no sonigue mes per les nostres radios.


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més