Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 600 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2011

Tornar a Ebrenc/a de l'any

Ferran Bel


Per haver estat escollit com a representant ebrenc al Congrès de Madrid.


Participa en la categoría Ebrenc/a de l'any




13 comentaris




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


Anònim


03-02-12 a les 09:00

Amunt alcalde. El millor politic de tota la historia de la democracia. Honest, seriòs i cumplidor de tot el que promet. Un exemple a seguir.

Montse R.


03-02-12 a les 09:20

El meu vot per a ferran Bel. Un més. Poquet a poquet van sumant.

Sir Perez


06-02-12 a les 10:13

Felicitats Sr. Bel, felicitats per la gran feina que està realitzant a la nostra il·lustre ciutat de Tortosa, després de tornar a guanyar les minicipals "per absolutíssima majoria per la gràcia de Deu"i com no! felicitar-lo també per convertir-se en el nostre màxim repressentant al Senat, parli parli allà de lo prolifera que és la nostra ciutat i les nostres terres! parli allà de: les retallades en serveis bàsics,de les taxes d'atur que no paren de pujar, de la renda per capita que disminueix constantment portant a molt tortosines i tortosins al llindar de la pobresa, del més gran endeutament que pateix el nostre consistori, dels abusius salaris que cobren molts de sas il·lustríssimes a aquest ajuntament,etc etc Per tot això i més el meu vot no li dono ni BOIG!

Club twirling Tortosa


07-02-12 a les 17:17

Ferran, ets el millor!

parameter


08-02-12 a les 15:00

Crec que no és mereix el premi, no ha demostrat diàleg no ja amb els partits de l'oposició, sino amb la ciutadania, mirem les nombroses mocions populars i el cas de l'aigua de Jesús. Ha sigut prepotent i poc humil.
I tampoc entenc el merit que té tenir arribar a un càrrec públic. En tot cas s'ha de valorar la tasca que es fa quan se porta un temps en aquest càrrec. I damunt estem parlant del Senat, aquesta institució que tothom considera inutil i cara.

micky


08-02-12 a les 19:52

Tens rao parameter estic totalment d'acord en tu.

xavix


09-02-12 a les 18:44

Pos si parameter i sir Pérez teniu tota la raó i com a homes lliures que sou podeu expresar el vostre parer en vers la candidatura del ilustríssim,lo penós és la gent que pensa com valtros i no té lo que s'ha de tenir per a dir-ho en públic.Per desgràcia encara hi ha molta por en aquesta societat inmobilista i apalancada.

Sir Perez


09-02-12 a les 20:42

Bones Sr. Xavix, primer agrair-li que ens done la raó tant al caballer parameter com a un servidor pel que fa als arguments i causes per les quals no estem d'acord en que aquest il·lustre personatge pugue optar a la tant admirable candidatura d'Ebrenc/a de l'any.El que no trobo correcte, i perdone si l'ofen, és la segona part del seu comentari,ja que si vosté i jo tinguessem lo plaer de coneixer-nos,e inclús poguessem considerar-nos amics o iguals sabría que tot l'exposat i més al meu comentari ja se li ha dit, al menys per la part que hem toca, a tan distinguit "líder" local, un cop, dos cops... tant per les vies protocalàries pertinents(mocions populars al ple) com a altres llocs no tant austers(al carrer vaja),per tant, perdono el seu comentari, en aquest cas inadequat vers la meva persona, suposo a consequència de la desconeixença de tals fets i també degut, imagino, a la situació per la que estem patint la majoria de tortosins/es, fets que creen aquesta mena de ràbia i impotència. Per tant, i per acabar, pel que fa a l'ultima part de la seva intervenció comunicar-li que gràcies a nostre senyor i tots lo sants en fila alguns ja no tenim por i hem sortit al carrer,el que passa és que anem poc a poc perque anem lluny i vostè i tothom estan convidats a deixar aquesta por al principi de la caminata, i afegir-se. Gràcies

knicks


11-02-12 a les 21:45

està candidatura és de broma ¿no?

knicks


11-02-12 a les 21:46

*esta

Plastk


13-02-12 a les 15:14

No, és de mal gust

xavix


06-03-12 a les 19:33

Hola Sr Pérez sol´lament volia dir-te que en ningun cas t'estic posant ni a tu ni a parameter al grup de la gent que s'amaga per por de expressar-se en públic en vers la desafortunada candidatura del il.lustríssim Bel.líssimo.Et conec perfectament per saber que tu ets dels pocs a esta ciutat que a donat la cara sense por a represalies, crec que no vaig enfocar bé el meu comentari gràcies.

Nandet


18-03-12 a les 15:58

No es poden donar vots negatius? A veure a qui le sembla bé la nova zona blava explotadora i els 13 milions d'euros que es deuen a proveïdors. A veure quan els hi demanem responsabilitats als polítics i que no se'n vagin de rositas al finalitzar el seu mandat, responsabilitat ja¡¡¡


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més