Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 600 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2011

Tornar a Premi pataca

Partit Animalista PACMA


Per obviar de manera permanent les tradicions arrelades dels nostres bous a les Terres de l'Ebre, i denunciar als ajuntaments de La Ràpita i L'Aldea per maltractaments als animals, amb imports de demandats de fins a 300.000€ que en cas de perdre els judicis, pagaríem tots els habitants dels pobles denunciats. De for venen i així ens foten.


Finalista en la categoría Premi pataca

607 vots



81 comentaris




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


AndreuFont


16-01-12 a les 08:38

Soc nou en aquest espai però espero que se'm permeti expressar-me lliurement.

Estic en contra de la demonització de la defensa dels drets dels animals que es fa. En realitat la única diferència entre els perseguidors del Toro de la Vega i els dels correbous de Catalinya, és el grau de crueltat, però no el fons d’instrumentalització del dolor, de la por, de la humiliació d’un altre animal com a eina de divertiment. No es pretén civilitzar-nos cada dia més, sinó veure on és el límit de la manifestació de la nostra bestialitat primigènia. Per uns, en la mida de les llances i per altres en la de les boles de foc de les banyes o dels paranys al que se’l sotmet.

I, per acabar, què és això de que els del Pacma son de fora? A Catalunya, on radica el gruix dels seus militants, han multiplicat per 2 i escaig els seus vots i només una llei electoral injusta els te fora del Parlament.

ZUEV


03-02-12 a les 08:21

Lo Millor que podriem fer en estos individuos es no votarlos ningu ni pel premi pataca no es mereixen que els fem publicitat gratuita. segur que els membres de esta associacio feu mes coses ilegals que els TAURINS.

ZUEV


03-02-12 a les 08:25

Perdona andreu per tu que es catalunya barcelona i rodalies suposo. pq les terres del ebre nomes estem per donarmos pel sac. Transvasament,correbous,empreses tancades, i no vull dir mes coses pq llavors ya et faltaria el respecte i no va en lo meu tarana.

Ximo14


06-02-12 a les 10:11

Premi pataca per als sujetos estos!!! Son lamentables!!!
Visca la Laia Jorge!!!

Gerard


06-02-12 a les 10:58

Però pataques pataques que són!!!!

eva


06-02-12 a les 18:13

Aviam, no sé si val la pena dir res, però només per recolzar a Andreu ho haig de fer...aviam, sé que no convenceré a ningú, ni en realitat ho pretenc, tothom prenem les nostres pròpies decisions i per això les hem d'assumir, però no crec que sigui justa aquesta nominació. No em vull enrotllar, perquè digui el que digui, passaré a formar part d'un grup de "sujetos lamentables", però xalar (dic xalar perquè soc de les T.E.) amb la por i el sofriment d'un animal, per molt que es digui que no pateix és dir una gran mentida. La gent del PACMA són persones que lluiten pels qui no tenen veu, o és que el bou gaudeix de la festa? si us plau, siguem clars. Algú ha de defensar a la part de la festa, que està allà per obligació, que no està per voluntat pròpia, quan s'està a una suposada festa tothom ha de xalar, no uns a costelles dels altres, perquè si això és justícia, què seria la injustícia?....i a més, es molt paradògic, segur que a les festes els mateixos que xalen d'aquesta manera aniran a missa i que jo sàpigue si Déu va crear els animals, només hauria de ser ell que els pogués utilitzar, no? I si molesta que vinguin uns de "fora" a molestar quan esteu "jugant" amb el bou, com es sentirà el bou si uns l'obliguen a portar foc o li peguen? de veritat que no sentiu ni una mica d'empatia per aquests éssers vius?

sgbonet


06-02-12 a les 19:56

El Pacma es mereix el premi pataca per mentiders i parallofes. Per faltar a la gent de les terres de l'ebre amb les seves mentides i demagògies. Per tenir als animals amb més consideració que als humans. Per ignorants. Per això i no per antitaurins es mereixen el premi pataca. Cap bou al món viu mes de 15 anys. Cap bou al món es recordat, respectat i tractat com els "nostres" bous.

Ximo14


06-02-12 a les 21:35

Quantes tonteries tenim que veure... que els bous pateixen? a cas jo no pateixo anant a treballar, que no patim dia a dia la crisis que ens envolta, que no patim per tirar la familia endavant... Avore, siguem realistes ja d'una vegada, qui no sapigue de que va la cosa que no parle, els bous a les Terres de l'Ebre no pateixen!!! Treballen 3 cops a l'any, després segueixen vivint a casa seva amb la seva familia i els seus companys, qui no voldria una vida aixi??? Ja prou de dir coses que no són, el premi se'l mereixen per posar el nas allí on no toca posar-lo i en vulguer traure'ns una festa tant i tant i tant NOSTRA!!!

eva


07-02-12 a les 09:30

Aviam, si els humans no tenim en igual consideració als animals (que en realitat estan en inferioritat de condicions), com hem d'aprendre a tenir en mateixa consideració als mateixos humans si estem en igualtat de condicions? i que els bous no pateixen? treballar? crisis? 3 cops a l'any "treballen" i llavors la seva vida és bona? jo treballo per donar algun futur als meus fills, crisis? sí, la pateixo i bastant, però per això, com donem el millor que podem als nostres fills, no se'm passaria mai pel cap, que algun dia a l'any, encara que tingués ganes de divertir-me, ni els hi ficaria foc al cap ni els lligaria ni els pegaria ni els faria que es tornessen boijos de la por....i això que per a vosaltres tractem millor als animals que a les persones...de veritat, al menys no digueu que us estimeu als bous i llavors la vostra festa sigui fent-los-hi mal...ha d'haver una altra alternativa, els bous són preciosos, si la vostra festa fós d'una altra manera estic segura que vindria molta més gent...

Carlos S


07-02-12 a les 09:55

El meu vot PATACA per al PACMA. Per "defensar" lo indefensable, per atacar-nos utilitzant la mentida, per opinar sense conèixer la nostra cultura ni haver viscut les nostres costums, per manipular i aprofitar-se de la gent que estima els animals venent un maltracte que no existeix.

Visca los bous i visca les Terres de l'Ebre!

Ximo14


07-02-12 a les 11:52

Avore senyoreta Eva, primer que res dir-li que ja que considera que es la nostra festa li dic que no s'hi fiqui a puguer ser, pero com la moda es parlar de tot, i parlar sense saver res, pues suposo que pot continuar venent un missatge caducat...
Després dir-li que ni peguem als animals, ni els humillem, ni els hi posem foc a les banyes... ni tantes i tantes mentires o embusteries (com diem a les Terres de l'Ebre) estem farts de la gent mentirosa com vosté.
Si un bou tingues por, no embestiria, no ens voldria matar... no creu???
També comentar-li, perque no u sap, que un veterinari aixeca acta al finalitzar cada bou embolat i capllaçat, i de 140 i 40 festeijos d'aquest tipus, l'any passat no es va lamentar cap incidència...
I si, senyora, els bous treballen 3 o 4 vegades al estiu, 12' de mitja en els embolats i 27 ' en els capllaçats, molt per sota que el que la llei ens permet.
També comentar-li que es l'acte que aporta més gent a les nostres Festes, superant en molt al 2n acte que podria ser el pregó de les festes o la ofrena. Per tant, més gent es disícil que vingui perque ja ve tothom.
I per finalitzar, si tant estima estos animals, sabrà que existeixen per a aquests festeijos, no es viable la seva vida per a res mes, son animals que naixen i moren a la seva finca, envoltats dels seus, són uns autèntics privilegiats... no acavaria mai, perque la veritat sempre supera a les vostres mentides...

eva


07-02-12 a les 12:39

Bé, no diré gaire cosa més que no vull encedre ànims, però només m'agradaria dir que crec que PACMA no us ataca, només defensa a l'animal, que per ell mateix no es pot defensar, sobretot perquè careix de llibertat. I com a opinió particular, qui som nosaltres per utilitzar la vida de qui sigui, persona o animal, per al nostre propi benefici?....jo ni molt menys soc perfecta, ni ho intento, només me n'estic adonant que fem molt mal i podem canviar les coses i l'única manera de canviar-les és intentant fer el menor de mal possible, torno a dir, sigui a una persona o un animal...i ja us deixo estar, val? gràcies per donar-me l'oportunitat d'opinar.

Ximo14


07-02-12 a les 14:35

Que el PACMA no ens ataca dius??? jo crec que si, qualsevol persona que hem vol privar de la meva festa, la meva cultura, els meus origens, la meva tradicio... qualsevol persona que parla sense saver el que diu, a mi personalment, m'ATACA!!!
Ara ens farem tots vegetarians i menjarem tots herba... els animals no els maten a sustos...

knicks


07-02-12 a les 15:13

sóc de les Terres de l'Ebre i el PACMA no m'ha faltat el respecte. Esta nominació és injusta

xavi72


07-02-12 a les 16:39

Perdona Eva. A tot el mon els bous interactius amb l'home malviuen amb sort 3 anys. No hi ha res més. Desgraciadament la realitat dels bòvids es molt dura. Dit això, comprendràs que dir que un bòvid que viu més de 15 anys en perfecte estat està maltractat produeix una mescla de riure i patetisme difícil d'explicar però no de comprendre. Tú i tots els del Pac¡ma el que voleu es imposar la vostra sensibilitat a tot el món. I la sensibilitat es personal i intransferible, sobretot a la força. I una altra cosa: si als teus escrits sustitueixes la paraula bou per pollet ó gatet ó gosset, la frase no vanvia i això demostra la teva ignorància.

ZUEV


07-02-12 a les 21:12

Eva i knicks millor que calleseu pq sou una minoria i com e dit segur que vatros feu algunes coses que a mi no m'agraden i no us dic res. au calleu i preocupevos de altres coses i dixeu les tradicions tranquiles.

Plastk


08-02-12 a les 05:09

Sou molt tolerants els taurins, no us agrada que altres opinin, així anem

ZUEV


08-02-12 a les 12:34

plastk. som igual de tolerans que vatros. que l'unic que feu es fotre follons pel pais. esteu en contra de tot menos dels porros i del botellon.

ZUEV


08-02-12 a les 12:34

plastk. som igual de tolerans que vatros. que l'unic que feu es fotre follons pel pais. esteu en contra de tot menos dels porros i del botellon.

ZUEV


08-02-12 a les 12:35

plastk. som igual de tolerans que vatros. que l'unic que feu es fotre follons pel pais. esteu en contra de tot menos dels porros i del botellon.

parameter


08-02-12 a les 14:12

Zuev, jo no soc del Pacma ni mai els he votat.
Però tinc criteri propi, i no m'agrada el maltracte animal. Encara que el que em fa més vergonya és veure gent que ha de recurrir a això per disfrutar. Però tranquil, no et fiquis nerviós, només és la meva opinió. Això que en democràcia se deixar tenir als individus i que sembla que tant te molesta.
I soc ebrenc, vaja, segurament per tú soc un traidor al territori o algo així, però que sapigues que jo no em sento representat pels correbous. Ni per tú. Estic en el meu dret, o no? A veure si hem d'explicar el ABC de lo que és la demòcracia.
Saps del que jo estic en contra? Perquè fas conjetures sense conèixer a la gent? Jo particularment possiblement soc més implicat socialment que tú. I segur que agafo un llibre més vegades que tú.
Si vols ser el portaveu dels taurins, estàs fent un favor molt pobre a aquest colectiu.

xavi72


08-02-12 a les 16:12

Parameter: els antitaurins existeixen abans que els bous mateix. Lo problema es que ara s'han radicalitzat (amb l'ajuda de la LOGSE) i tenen que recurrir a mentides i demagógies per defensar la seva postura. I perqué? Perqué més enllà d'opinions els Pacmàtics pretenen imposar una determinada sensibilitat. I la sensibilitat es molt objectiva, igual que el maltractament animal. Per a un tenir un gos vivint el 90% de la seva vida en un pis, ó anant al cotxe sense lligar, ó lligat del coll amb una corretja, es maltracte animal i per a uns altres res de res. I així mils i mils de situacions. I això no ens fa ni millors ni pitjors persones (com volen fer vore els sectaris vegano-pacmàtics). Resumin: que la gent no rebutjen als del Pacma per antitaurins, sinó per demagogs, mentiders, ignorants i dictadors (del tema taurí solament. S'entén? Pos això....

parameter


08-02-12 a les 16:56

xavi72. Primer, "els antitaurins existeixen abans que els bous mateix". Bueno, la frase no mereix cap altre comentari. ÉS absurda i ilògica.
"la sensibilitat es molt objectiva" vaja altra contradicció.
No fiquis comparacions de gossos per defensar la teva posició. Algú deia més amunt que si el bou té por s'escaparia. Vaja manera de dir tonteries. Acorrala a un lleó, un rinoceront o qualsevol animal gran. Si no el deixes sortida, embestirà. Una situació angoixant sens dubte. Encara que com algú veig que diu, el bou no té sentiments. Clar, i valtros tampoc.
I quan diguis paraules com demagògia o ignorància, mira primer de mesurar el que dius i al diccionari el que volen dir.

xavi72


08-02-12 a les 17:57

Parameter: està clar que volía dir subjectiva. Fico les comparacions que me donen la gana. No les que aplaudeixen la teva subjectiva sensibilitat. Entens ara lo de dictadura-secta vegana? On acorrala algú a un bou brau? Aquí a l'Ebre no. Segur que parles de bous braus i no de gossets ó gatets ó periquitos? Has vist mai la capacitat d'atac i certesa d'un bou brau? Veus d'on bé la ignorància? Has vist mai la reacció d'un cavall (animal gran com el bou brau)quan surt a la plaça? res. Has vist mai la reacció d'un bou suïss (animal gran com el bou) quan surt a una plaça? res. I així una destràs d'una altra. Per això el PACMA opta als premis pataca. Per ignorants INTEGRALS dels bous braus.

Kropotkin


08-02-12 a les 18:10

Xeic, xeic, lo personal... realment fa bastanta vergonya ser ebrenc quan se veuen alguns dels comentaris de més amunt. Si voleu defensar los correbous ja està bé però intenteu utilitzar arguments més sòlids sinó anem malament. Com a exemple: "Si un bou tingues por, no embestiria, no ens voldria matar... no creu???"

parameter


08-02-12 a les 18:38

Dictadura secta vegana? No tens ni idea de qui soc. Menjo carn. Això no vol dir que m'agradi veure una colla d'humans empeitant un animal per plaer.
Es divertit que sempre la gent com tú digueu als demés que són uns ignorants. En serio, si parlessiu amb respecte, i amb educació us respectaria. Però per exemple a Eva, és amunt us ha parlat amb educació i li heu contestat com hooligans.
No defeneu la cultura ni les terres de l'ebre, sino estarieu donant el vostre vot a qüestions més greus, com la gent de Lear que ja no tenen ni atur, o la situació de la cooperativa de L'Aldea.
Feu vergonya.

davidcervera3


08-02-12 a les 18:40

parameter. Un 10 per tu, tota la rao!

xavix


08-02-12 a les 18:58

Vaja vaja ara resulta que per als senyors protaurins els bous no senten dolor, igual és que el bou no té sistema nerviós. Com podeu tenir la cara dura de dir cultura al maltractament animal? la cultura és algo més seriós i respectuós.

xavi72


08-02-12 a les 20:06

Perdona parameter: dir que un es ignorant d'alguna cosa no es faltar-li al respecte. Jo soc ignorant en, per exemple, la sapiença de la dansa malaui a l'indic. I si algú m'ho diu tindrà tota la raó i ho he d'acceptar i formar-me si no vull fer riure. En el teu cas es una obvietat. Tothom que coneix al bou brau sap que ningú gosa empaitar-lo. Es ben bÉ al revés. Queden 50 dies per votar. Cada dia pots votar una cosa. Avui voto al Pacma. Demà també. Divendres Lear, etc.... Xavix: qui diu que el bou no sent dolor? Com tooooots els mamífers del món sent dolor. Clar que sí. Però es un dolor assumible, com quan portes un gos al veterinari per primera vegada, quan banyes un cavall, etc,etc,etc,etc, La vista en directe, les actes oficials veterinaries i sobretot la vista de l'animal a la finca any rere any així ho atestigüen. La cultura es molt subjectiva. Un paga 50 milions € per un cuadre i un altre ni l'entén. A un el fa plorar l'opera i a l'altre l'aborreix a tope.

ZUEV


09-02-12 a les 11:31

bueno es l'ultima vegada que perdo el temps en estos Antitaurins. per favor millor que opineseu del que entengueseu vatros i el puto pacma este. estic asta mes amunt del cap de hipocrites com vatros que l'unic que feu es desestabilitzar el pais en les vostre tonteries.dixeu les terres del ebre tranquiles. i els que dieu que sou de les terres del ebre avore si u defenseu tot com defenseu als antitaurins. suposo que cuan es fan manifestacions per culpa de que no ia feina i que an tancat les principals fabriques de les nostres terres deveu surtir al carrer. au per favor donevon vergonya. i no parlo nomes per defensa el bous si no per defensar tot el que mos estan foten al territori.

xavix


09-02-12 a les 15:05

zuev si defensar una organitzacio com el pacma es desestabilitzar el pais la frase ho diu tot de tu, i no cal insultar dient puto quan vos falten els arguments per defensar lo indefensable sol sabeu insultar i descalíficar sou mol tolerants.

knicks


10-02-12 a les 17:15

TOTS els habitants de la Ràpita pagarem la multa... però també TOTS paguem els bous!

Ioooo:D


11-02-12 a les 14:09

Des de DELTEBRE, VISCA LOS BOUS A LES TERRES DE L'EBRE!!!

BENGUN


11-02-12 a les 22:15

Se'l mereixen per intentar imposar-nos una determinada sensibilitat

Masdenverge


12-02-12 a les 11:34

Els Bous a les Terres de l'Ebre són la nostra festa, a l'igual que ho són a molts llocs. La raça humana porta aprofitant-se dels recursos que li dona la natura des dels principis de la seva existència.
El bou brau, la vaca brava són animals estimats pels ganaders i per tots aquells que ens agraden els bous: és molt alta la despesa de diners per tal de mantenir aquesta raça, i si arriba el dia en que s'acabin els bous al carrer, estareu acabant amb ella. Nosaltres no maltractem als animals, mai. I l'animal no ens envesteix per a defensar-se perque es sent atacat, es la seva manera d'expressió, o que us penseu que a un animal d'aquestes característiques el podrieu acariciar com un gat domesticat? No us equivoqueu, no lluiteu per una causa que no té raó de ser.
Els carnissers, els pescadors... els poseu a la mateix sac? No digueu que sí i amb la "coletilla" de ser vegetarians... Els porcs creixen a les granges i conviuen molts en pocs metres quadrats, són engreixats i sacrificats per a la nostra alimentació... els peixos són capturats amb reds, els senglars amb dispars... Maltracte? No n'hi a cap lloc, com tampoc en el tracte al bou, que neix, s'alimenta, creix, es reprodueix i mor en un cicle de vida normal i amb el suport dels seus cuidadors: ganaders, aficionats i veterinaris entre altres.
L'alegria que vosaltres expreseu quan veieu imatges a la televisió de quan agafen a un torero o un retallador si que és denunciable. Per davant dels animals que les persones? Quan acabeu amb el maltractament físic i psicològic de les persones, quan arribi aquest dia, quan prengueu conciència del patiment de les persones, obrireu els ulls i deixareu de buscar fantasmes en la nostra festa i tradició.
La vostra lluita és capritxosa: no es tracta de salvar un animal en perill d'extinció, i amb la vostra manera de fer l'esteu exposant.

xavi72


12-02-12 a les 21:04

Fora los embusteros estos del PACMA.

Carlos S


12-02-12 a les 21:45

Estic totalment d'acord amb tu "Masdenverge".

Després de llegir tots aquests comentaris i escoltar a antitaurins en programes de radio/tv sempre trec la mateixa conclusió: Parleu sense haver estat a una ramaderia, sense haver donat de menjar a un bou o una vaca, sense haver vist un embolat, sense haver corregut un capllaçat o sense haver estimat a una vaca que heu seguit des de que va despuntar com a vedella per la seva bravura.

Tot i això, el més greu, amb el que més mal ens feu és creient-vos declaracions totalment incertes o imatges que no reflexen la nostra festa.

Plastk


13-02-12 a les 15:18

Com us indigna que la gent tingui criteri, i sobretot l'expressi... Això si que és cert. Per això la gent que viu als pobles amb correbous i està en contra s'han de callar. Voleu donar lliçons als altres? Pues primer preneu unes lliçons de democràcia i tolerància.

Ximo14


14-02-12 a les 09:08

jejejej, pero esque esta es l'altra, aixo de que no poden dir que no els agraden els bous es FALS!!!! jo coneixo gent que no li agraden, igualment i va, pero no li agraden, i no passa res!!!! pesatssss

BENGUN


14-02-12 a les 17:54

Aquests del PACMA son els futurs PETA (organització pro-animalista Nord-americana,estesa pels països anglosaxons). La C.I.A. i l'F.B.I, a terra nord-americana, dediquen més diners a lluitar contra el PETA que contra el terrorisme islàmic. Això es el que ens espera els pròxims anys. Mos defensarem com sempre hem fet d'aquests nous nazis que volen imposar la seva sensibilitat a tot el món. Pataca per al PACMA-PETA. Per ignorants i dictadors, no per antitaurins.

xavix


21-02-12 a les 19:06

Vaja vaja Begun el mon al reves ara resulta que els nous Nazis som la gent de bé que està en contra del maltractament animal i els bons sou valtros los que xaleu a còstes de un pobre animal que l'unic que vol és escapar de la barbarie de una serie de individuos que no ténen altra manera de xalar si no és fent lo cafre i martiritzant a un pòbre bou indefens i atemorit.Si natros som Nazis vatros sou scoria.

niña


21-02-12 a les 22:17

la tradició no justifica l'acció
només cal llegir els escrits que han fet aquí en aquesta pàgina els animalistes i els taurins, hi ha una gran diferència en la manera d'expressar l'opinió: ELS TAURINS NO TOLEREU que ningú s'expressi lliurement, mentre que es veu clarament com els animalistes parlem en tot moment amb respecte i tolerància. Aquí es veu la gran diferència en la manera de fer les coses: RESPECTE. I, els PACMA tenim respecte pels animals, només procurem donar veu a aquells éssers que no la tenen. L'educació és una cosa fonamental, a veure si us l'aneu aplicant. "defensar una organitzacio com el pacma es desestabilitzar el pais" jajaja, el que de veritat desestabilitza el país són les retallades, l'atur, i la merda de polítics que governen avui en dia. I jo, Ebrenca com qualsevol de vosaltres, estic en contra dels bous. És un espectacle lamentable i estem inculcant una educació a les generacions futures que deixa molt que desitjar. Em sembla molt injusta aquesta nominació.

Ximo14


22-02-12 a les 11:25

Si sou nomenats al Premi PAtaca serà per algo, a les TERRES DE L'EBRE NO US VOLEM!!!

xavix


22-02-12 a les 17:22

Lo de Carlos S és increible ens vol fer creure que ell estima les vaques i adora els bous, això me sona al típic caçador que estima moltíssimmmm al seu gos mentres caça de valent i quan deixa de caçar li fot un tiro al mig del cap i el deixa llençat com una colilla.Els romans també volien molt als seus esclaus gladiadors, els alimentaven de conya els envadurnaven en olis i enguentos varis i els deixaven tenir relacions sexuals, però es clar per a contentar a la plebe veient com es mataven dins la plaça tot valia. Si fem cas al vostre pobre argument de que em de conservar les tradicions et posaries a fer de gladiador? Carlos S?

Gerard


22-02-12 a les 23:07

Però pataques pataques són, i més qui els defensen.

Visca els nostres bous!!!!

Ximo14


23-02-12 a les 12:49

Ànims Xavi!!! Tu puedes!!!

cader


25-02-12 a les 13:45

Mira xavix i algun mes ni estic en contra dels bous ni a favor simplement com no m'agraden no vaig. dixeu a la gent tranquila i cuidevos de casa vostra que prou feina deveu tenir. de veritat considero que sou simplement patetics. au si no teniu res a fer millor que molestar a la grand majoria de gent de les terres del ebre. agafeus tots los antitaurins de la ma i aneu a llimpiar la herba de la vora de les carreteres que en ya molta.

tralla


25-02-12 a les 14:03

Bengun colega tens un problema de reflexió històrica greu.

És tan senzill com que si en última instància tot és i el ser hauria de ser respectat.

Com ens atrevim alimentar els animals de companya i a torejar als bous?¿

I sobretot en los temps que corren no són indesents els diners gastats en bous?¿

El problema de les terres de l'ebre o si més no de certes poblacions és que se pareix massa a Sicília. Com ja se va mostrar al 30 minuts.

Ah sí i recordeu que la tradició per la tradició no té cap raó de ser. Sinó que s'ha de donar alguna raó racional a poder ser

ZUEV


25-02-12 a les 20:11

demanaria a la direccio dels premis ebre liders que borres els comentaris dels anti-taurins pq ofenen i molt a les persones que no mos molesta que façen bous als nostres pobles. i tu tralla igual que es gasten diners en bous a les nostres festes tambe sels gasten en orquestes,festivals infantils,menjades populars,festes pels jubilats.etc,etc. per favor nevon a viure a una illa deserta tots els antitaurins i si cau una bomba pos millor. aixi deixareu tranquila a molta gent.

gutijaume


25-02-12 a les 23:28

Cadascú vota el que vol, no ens intenteu convençer de que no votem al PACMA igual que jo no intentaré convençer a ningú que no voti a Arias Cañete. La llibertat d'expressió té aquestes coses senyors.

PACMA premi pataca per pedants!!

xavix


26-02-12 a les 18:22

Molt bé Zuev visca la democràcia quan algú té una opinió contraria a la vostra demanes a la direcció de ebre líders que sensure la nostra llibertat de expressió i si no n'hi ha prou ens han de portar a una illa deserta i pera rematar-nos del tot quens llencin una bomba.Veig que ets molt tolerant amb la gent que pensa diferent podries comprar la escultura de franco dins de una maquina de cocacola que s'està exposant a Madrid i posarte-la al rebedor de casa segur que et cauria la baba.

xavix


26-02-12 a les 18:46

Mira cader jo del que estic en contra és del maltractament animal, a mí també m'agraden els bous pero pasturant tranquil.lament pel camp en llibertat,això de que molestem a la gran majoria de la gent deu ser imaginació teu , has fet alguna enquesta per a saber si sou la gran majoria protaurins?perque vos molesta tant que hagi gent que està en contra de utilitzar els bous com a distracció? no teniu altra forma de gaudir si no és fent patir un animal? perquè teniu que descalificar quan vos falten arguments dient-mos que som Nazis, Patètics,pedants,dictadors, ignorants etc etc.Ja Ja Ja quina risa quem doneu,si convé anar a tallar herba hi aniré sense cap problema segur que a tu t'agrada més anar a vore com fan patir a un animal.

Masdenverge


26-02-12 a les 19:15

Els Bous a les Terres de l'Ebre són la nostra festa, a l'igual que ho són a molts llocs. La raça humana porta aprofitant-se dels recursos que li dona la natura des dels principis de la seva existència.
El bou brau, la vaca brava són animals estimats pels ganaders i per tots aquells que ens agraden els bous: és molt alta la despesa de diners per tal de mantenir aquesta raça, i si arriba el dia en que s'acabin els bous al carrer, estareu acabant amb ella. Nosaltres no maltractem als animals, mai. I l'animal no ens envesteix per a defensar-se perque es sent atacat, es la seva manera d'expressió, o que us penseu que a un animal d'aquestes característiques el podrieu acariciar com un gat domesticat? No us equivoqueu, no lluiteu per una causa que no té raó de ser.
Els carnissers, els pescadors... els poseu a la mateix sac? No digueu que sí i amb la "coletilla" de ser vegetarians... Els porcs creixen a les granges i conviuen molts en pocs metres quadrats, són engreixats i sacrificats per a la nostra alimentació... els peixos són capturats amb reds, els senglars amb dispars... Maltracte? No n'hi a cap lloc, com tampoc en el tracte al bou, que neix, s'alimenta, creix, es reprodueix i mor en un cicle de vida normal i amb el suport dels seus cuidadors: ganaders, aficionats i veterinaris entre altres.
L'alegria que vosaltres expreseu quan veieu imatges a la televisió de quan agafen a un torero o un retallador si que és denunciable. Per davant dels animals que les persones? Quan acabeu amb el maltractament físic i psicològic de les persones, quan arribi aquest dia, quan prengueu conciència del patiment de les persones, obrireu els ulls i deixareu de buscar fantasmes en la nostra festa i tradició.
La vostra lluita és capritxosa: no es tracta de salvar un animal en perill d'extinció, i amb la vostra manera de fer l'esteu exposant.

Ximo14


26-02-12 a les 20:35

La última dels Antis.... denuncien a Amposta i a les seves Penyes i resulta que posen una foto de TRAIGUERA!!! jajjajajajjaajajajj RIDÍCULS!!!
TRAIGUERA ES DE LA COMUNITAT VALENCIANA!!!

eva


27-02-12 a les 00:28

http://www.youtube.com/watch?v=Bx0zye0pwMM Si us plau, podeu mirar aquest vídeo? si no voleu no, clar...no estic obligant, només són petits canvis que podem fer per que el món sigui un lloc millor per a tots...Per cert, particularment, no me n'alegro en absolut de quan un humà rep a les corrides o un bou espantat mata a persones als encierros, no m'importa que em desitgeu que em mori per una bomba, però no digueu, sense saber, que jo disfruto quan passen aquestes coses, només desitjo que ojalà no existissin aquests jocs i llavors ningú prendria mal...

xavix


27-02-12 a les 17:58

Gran document Eva una imatge val més que mil paraules, este reportatge desmonta l'argument de que el bou és un animal Brau i temible,els animals copien el comportament de les persones i si tu tractes un animal de petit com deu mana en carinyo i afecte pos l'animal et respondrà com toca i si de petit no fas més que burxar-lo i entrenar-lo per a emvestir i vore a les persones com el seu enemic pos és natural que és defensiguen i no hi ha més tot lo altre soc excuses barates.

xavix


27-02-12 a les 18:26

Per a Masdenverge en primer lloc agraeixo que no utilitzes l'insult com fan altres per a defensar la teua postura, a vore que la raça humana porti tota vida aprofitant-se dels recursos que li dona no justifica que tingue dret a maltractar un animal (embolar-lo,capllaçar-lo,llençar-lo a la mar,tirar-li dars,tirar-li llances toro de la vega,clavar-li una espasa,apuntillar-lo repetides vegades, uffff no acabaria mai,natural-ment que aprofitem els recursos si no de que menjariem 5000 milions de persones que som a la terra?. Imagino que mantenir una ganaderia no és varat pero segur que diners no en perdeu perque de gratis no hi van als pobles i els diners de festes també els paguen la gent que no li agraden els bous,això que un bou no es pot acariciar com un gat ho desmonta el video youtebe que ha penjat Eva . Jo no soc vegetarià menjo de tot i entenc que tenim que menjar animals per a viure perque és una necessitat pero podem viure perfectament sense cap necessitat de maltractar-los per plaer o tradició com dieu vatros, crec que als mataderos els animals moren rapidament i sense patiment.A mi no m'alegra vore com un bou mata a una persona ni tampoc vore a persones disfrutant fent patir un animal sigue l'animal que sigue.Em fa gracia això de que sense corrides els bous s'acabarien extingin ,per a que estan les reserves naturals? a cas no hi han bisontes a estats units? i elefants a africa? sense corrides el bou brau seguiria com moltes altres especies animals no poseu excuses sense sentit.

eva


27-02-12 a les 19:07

xavix, gràcies, però els agraïments són millor per a totes aquestes persones que lluiten desinteressadament per fer-nos entendre coses que a vegades ni ens havíem plantejat, però també i sobretot gràcies als que intenten portar aquest debat sense insults, molt bé per valorar-ho xavix...he intentat ficar-me al lloc de les persones que gaudeixen amb aquesta festa, entendre que és una mena de cultura que han viscut desde nens, que se senten atacats quan ve algú de fora i els hi diu que això no està bé, fins a cert punt ho entenc, però llavors torno a ficar-me a la meva pell i mira t'explico, fins fa poc, menjava carn, poca però quan no hi havia més remei, doncs ho feia, no sé, que si règims, que si la carn és més barata, que si és necessària, però vaig començar a concienciar-me, a veure videos (molt desagradables), per no dir, horribles i vaig deixar de pensar en la carn embolicada en paquets per veure'ls com el que són, animals amb sentiments i a partir d'això ja no m'ho puc menjar, perquè sí tenen sentiments com el nostre gos per exemple, a la seva manera té sentiments, sino perquè mou la cua només que li somrigui o quan estic trista es fica al meu costat....i per cert, el porto lligat com es poden portar als nens quan són petits, més que res, perquè no vagin a la carretera...bueno, només volia dir, que jo no m'he sentit atacada en la meva decisió de deixar de menjar carn perquè hi hagi gent vegetariana o perque aquesta mateixa gent es coli als mataderos i mostri la veritable realitat d'ells, només m'han ajudat a prendre una decisió que si haig de ser sincera, em fa sentir molt millor, físicament i psicològicament...vinga, gràcies..que ja he soltat un altre rotllo...ho sento.

BENGUN


27-02-12 a les 21:27

http://m.youtube.com/#/watch?v=cyiz9kkSxXU bé, aquí us deixo un video que demostra 2 coses: que els lleons no son perillosos i que els antitaurins no saben res de bous. Es de pàrvuls que el bou que menys ha sigut tocat desde petit es el que més embesteix. Però clar, les banyes que la natura li ha donat (amb l'home) son perqué tothom sàpiga que la vaca la enganyat amb un altre bou. La pregunta que ens hem de fer es: perqué menteixen per defensar les seves idees? I això es preocupant. Pataca per al PACMA.

Masdenverge


28-02-12 a les 16:09

A la Festa dels Bous al Carrer no hi ha cap mena de maltracte, no n'hi ha! I,
Tot hi llegint-los i escoltant-los, els arguments dels PACMA no tenen cap fonament ja que parlen i escriuen des de la ignorància en la majoria dels casos. Aquest és el motiu pel qual tenen el premi PACMA més que merescut.


xavix


28-02-12 a les 17:30

Hola Eva de pesada res és un debat i cadascú utilitza l'espai que necessita per a expressar-se,i ha molta gent que es pensa que tots els que defensem la dignitat dels animals com e éssers vius som vegetarians, hippies i estem tot el dia fumant porros.Esta és la visió sectaria de molts dels que ataquen al PACMA, simplement som gent normal del carrer que vivim al les terres de l'ebre i ens sentim involucrats en lo territori i en la justícia social,entenc perfectament que sigues vegetariana és una opció personal tant digna com la gent que mengem de tot, sol.lament vull puntualitzar que el perfil de gent que estem en contra del maltractament animal dista molt de la etiqueta que ens volen encolomar la gent protaurina. Salutacions

eva


28-02-12 a les 19:20

Tens molta raó amb això de les etiquetes xavix, molts cops per culpa d'aquestes etiquetes ens perdem moltes coses. I em pregunto perquè m'he sensibilitzat més amb aquest tema i no amb un altre, suposo que és perquè els animals no tenen veu, són la part que no està en igualtat de condicions per defensar-se...parlar a favor del PACMA quan aquí no sé si ningú ho és, és una petita manera de fer veure que som una societat que no és justa, que hi ha desigualtats miris on miris...per exemple, el que tenia més vots al premi pataca ha demanat de sortir de la candidatura, aquí sembla que ens estem matant per unes víctimes innocents que no poden comprendre el grau en que les estem utilitzant i no poden ni defensar-se, ni poden fer res per fugir. Els humans som més i tenim més maldat que ells..i això és el que em fa més ràbia. mersi

Ximo14


29-02-12 a les 10:59

Us passeu el dia aquí, defensant l'indefensable... mentides i més mentides!!! EMBUSTEROS!!!! Que esteu subvencionats per algun partit polític o que???? pesats

xavi72


29-02-12 a les 15:16

Fora els mentiders del PACMA. Aire que vol dir vent. S'ha de ser capssot per ser del territori i creure's el que diuen els sectaris aquests. En lo facil que es seguir el bou a les nostres terres. Estem farts d'embusteries i d'embusteros. Que cadascú defense el que vulgue però no hem d'aguantar ni una mentida més i menys d'aquests anormals del PACMA que ja fa uns cuants anys que ens falten al respecte.

xavix


29-02-12 a les 19:17

Hola Eva sol et volia comentar que jo no soc del Pacma pero em penso que a partir d'ara i més llegint els comentaris de algun maleducat com lo sujeto este que es fa dir Xavi72 m'hi faré, que pobres que son sol saben defensar la seua postura descalificant als altres es clar a falta de criteri i sentit comú lo fàcil és insultar.I Ximo 14 mos diu que estem subvencionats per algun partit polític jua jua jua i estos tios encara ténen la barra de parlar de subvencions quan es la FIESTA NACIONAL o sigue los bous la que viu a còsta dels diners públics.Pobres en lo fondo fan pena son tan vulgars que ells mateixos se descalifiquen.Salutacions Eva.

Plastk


01-03-12 a les 10:03

Alguns dels que escriuen per aquí no sé si estan subvencionants per un partit polític, però des de luego lo que no estan és subvencionats per l'educació, el respecte i la inteligència. Si us penseu que representeu a les Terres de l'Ebre, aneu al psicòleg, normalment les mediocres solen tenir aires de grandesa, i sou persones molt tristes. I parlo d'alguns dels que defenseu els correbous que heu escrit aquí, només cal revisar els vostres comentaris. Vergonya feu a les Terres de l'Ebre.

Ximo14


01-03-12 a les 10:28

jejejeje, l'altra enganyifa... Presenten una denuncia dient que el bou embolat va ser capllaçat previament... jejejej curts!!!! El bou embolat es lligat per a embolar-se!!!

En serio, m'agrada representar a les Terres de l'Ebre, i veiguent la vostra posició a la taula encara m'en ric més!!!!
com diuen a Deltebre: MA QUE XALO!!!!

eva


01-03-12 a les 11:59

Xavix i plastk, doncs sí fa ràbia, que no es pugui portar un debat constructiu i que a més els únics arguments que s'utilitzin per a defensar-se siguin la prepotència i la falta de respecte...particularment a mi no vull que aquesta festa em representi ni fora ni dintre del territori i sinó, sí, millor que ho faci, així tothom sabrà que hi ha certes opinions que no són democràtiques, que no som un territori democràtic, que les festes s'imposen sense preguntar, perquè em sembla que tothom tenim el mateix dret d'opinar que qualsevol, o no?

eva


01-03-12 a les 12:04

I sento el que vaig a dir, però que aquesta candidatura tingui més vots que els van darrera, una organització que sembla haver oblidat que es van cometre molts assassinats impúnement només per una idiologia concreta, representa molt el nostre TERRITORI, es prefereix votar a una orgnització que l'únic que preten és defensar els drets dels animals a una altra que si puguessin, encara avui en dia, ens matarien a uns quants...llavors em pregunto, aquests que diuen que ens preocupem més pels animals que les persones, ón estan ells, que no voten més als que van en contra de les persones que dels animals?.

xavi72


01-03-12 a les 12:36

Entres a la web del PACMA. Poses correbous i llegeixes la majoria de comentaris: "gentuza infelices","Espero que les pongan las multas y se arruinen los ayuntamientos","gente enfocando su fustraciones hacia un pobre animal","Que asco da vivir aqui la verdad","Drogas alcohol y maltrato a un animal que no entiende nada","QUÉ DECIR! ASCO","CASTIGO a los maltratadores","triste y vacia debe estar la vida de las personas que disfrutan de estos actos barbaros","Se divierten haciendo daño a otros, son las verdaderas bestias. Existiendo tantos entretenimientos hay que estar muy enfermo para que hagan esto.Espero que, igual que está prohibida la pederastia, el robo, etc., también prohíban el maltrato a cualquier animal."Hay que prohibirlo, es una asquerosidad, da asco, y la gente como se puede divertir así? sólo les falta ir en taparrabos y con una porra cavernicola" AIXÒ NOMÉS A UNA PÀGINA. Avui mos coneisem tots així que la gent de PACMA no ens vinguen en tonteries. Están atacant al territori i faltant-li al respecte continuament amb insidies i mentides.

xavix


01-03-12 a les 17:51

Vaja vaja Ximo 14 mos diu que som curts perquè no sabem diferenciar entre cap llaçat o lligat per a embolar-se com si mos importes algo los seus tecnicismes taurins, claro que per a ell és més important saber tots els noms tècnics de tortura taurina que llegir o escriure , pos jo prefereixo emprar la meva inteligència en coses de més profit a vore si t'apliques lo cuento Ximo 14.

xavix


01-03-12 a les 18:04

Xavi 72 a quí l'unic que està atacant lo territori sou vatros en la vergonya que ens toca passar quan posen imatges per tv3 o altres canals menys intereconomia dels vostres actes de crueltat animal, això sí que ens ataca i de valent, per culpa vostra tenim que aguantar que a les terres de l'Ebre ens diguen som una colla de salvatges energúmenos primitius. Feu coses de més profit collons i deixeu als animals tranquils.

BENGUN


01-03-12 a les 21:09

Perdona Xavix: deixar a un bou tranquil significa enviarlo a l'escorxador. Los bous que ens envolten no son salvatges i estan destinats a consum humà. Tots. Cap passa dels , amb molta sort, 2-3 anys. Lo demés, en los bous, son historietes del tbo inventades per grups animalistes per defensar la seva sensibilitat. Si tú sens vergonya per les imatges de tv es un problema teu. Però la cultura ho té això: es totalment subjectiva. No m'imagino, a Catalunya, a algú intentant imposar una determinada forma cultural a algú altre. Però crec que ja t'ho han dit moltes vegades i no vosl sentir-ho: lo premi pataca no es per antitaurins. Es per mentiders i demàgogs.

Be


02-03-12 a les 20:16

Eva, el teu últim comentari només és demagogia barata. En primer lloc, en aquesta categoría no es vota al Pacma com a partit polític si no com a un grup que vol abolir la nostra afició i tradició valent-se d'enganys, per això estan a la palestra. Els aficionats als bous no ens importen les ideologíes polítiques, només defesem el que estimem. I tenim tan de dret com tothom a omplir-mos de goig de dir que som EBRENCS.I si en éstes anem, et diré, que es ben sabut que els primers en llegislar el benestar dels animals i creant grups animalistes van ser els Nazis, gentusa, que mentres protegíen als animals, torturaven fins la mort a millons de persones. Així que, ni todos tan buenos ni todos tan malos. Els animalistes us ompliu la boca tatxan-mos de torturados,maltractador,etc etc i teniu molt a callar. I a qui no li agreden els bous, es tan fàcil com no anar-hi així que, VISCA ELS BOUS A LES TERRES DE L'EBRE!!!!

DelDelta


02-03-12 a les 20:19

Els correubous són una tradició de les Terres de l'Ebre que viu i sent molta gent.
Ja hi ha normes que ho regulen. Si ha de desaparèixer, que sigui com qualsevol altra tradició: perquè es perd amb el temps.
No teniu coses més importants a fer el PACMA? Cada dia s'extingeixen desenes d'espècies animals. Aneu a salvar-les perquè a estes no les "torturarà" ningú si desaparèixen

gerrard


06-03-12 a les 17:37

per que han tret la candidatura del parc zefir, lo dels molins de vent? es que vivim en una dictadura i hi havia poreta de que surtis guanyador?

Ebrenc


07-03-12 a les 20:24

GERRARD: per la mateixa qüestió també tindrien de posar les nuclears (Ascó,Vandellós) que tenim aquí a les Terres de l'Ebre, i en més raó que no pas els molins. A veure que és el que ens pot fer més mal... siguem realistes

gerrard


09-03-12 a les 10:44

NO als molins de vent
NO als bous
NO als toros

gerrard


16-03-12 a les 14:43

PACMA no afluxeissiu.. tots no som iguals

Coal


16-03-12 a les 19:12

Com a EBRENC que sóc, trobo lamentable que hagin ficat al PACMA dintre de la categoria de premi "pataca". Si l'haguessin ficat dintre de la categoria "Ebrenc de l'any" jo els hauria votat. Los bous són una tradició vergonyosa pròpia de salvatges. Des d'aquí agraeixo al PACMA l'ajuda que ens dona als ebrencs perquè alguns conciutadans nostres entrin d'una vegada en un estat de civilització i abandonin aquestes tradicions cruels que a molts ebrencs ens fan caure la cara de vergonya

Ebrenc


17-03-12 a les 16:11

Comparteixo el comentari de COAL. Sempre hi han més prioritats importants a les TE abans de posar al PACMA a aquesta categoria.


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més