Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 481 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2009

Tornar a Esports

juanjo rovira i berengué


juanjo rovira, tècnic de bítem, és el director del mundialet mic que es disputa durant la setmana santa a la costa brava. és un torneig internacional de gran prestigi i que ja està força consolidat. la presència d'equips base del barça, r. madrid, inter, milan, manchester, els combinats de brasil de les categories que hi competeixen i altres conjunts de de prestigi internacional fan molt gran aquest esdeveniment esportiu. l'al.licient per als clubs modestos que també hi juguen, és que poden enfrontar-se durant els dies del torneig amb aquests 'monstres' del futbol mundial. juanjo, amb el seu equip de treball, dirigeix un muntatge espectacular i extraordinari a la costa brava, durant la setmana santa de cada any.


Participa en la categoría Esports

22 comentaris




Comentaris


jesus checa


19-11-09 a les 21:37

el M.I.C. es una experiençia inlvidable tan per al qui esta al equip com per qui esta de espectador, animeus i aneu a veure aquests fabulosos partits

Laia


19-11-09 a les 21:45

Voteu a Juanjo Rovira perquè és un gran mestre del futbol i és mereix el premi Ebre Liders dels esports 2009!

Pere


19-11-09 a les 22:21

Es mereix aquest premi per mooooooltes coses, però esencialment per que és un amant, apassionat de les Terres de l'Ebre, Tortosa, Catalunya..... ,de l'esport català,Director del MIC i altres events mundials importants, dels AMICS,...... i sempre sense demanar res a canvi. Estic segur que cap altre nominat reberia aquest premi amb més satisfacció, orgull i estima que ell!!!! . En Juanjo Rovira i la seva familia de Bitem s'ho mereixen!!! Ànims i moooolta sort !!!!!
Visca Les Terres de l'Ebre !!!!!
Pere

Joan Julià


20-11-09 a les 08:07

En Juanjo s'ho mereix. Des de les comarques gironines valorem molt la seva feina. El futbol té grans persones que sovint treballen a l'ombra, però són els que fan gran aquest esport. Endavant, Juanjo !

Manolo Calvo


20-11-09 a les 09:06

estic al costat de Juanjo desde el segons any del MIC. y al costat d'ell e apres moltes cosses. per mi es un gran mestre, un gran amant de l'esport base, una persona amb un gran cor, tot el que digue de Juanjo em podria queda curt. Juanjo es mereix aquest premit y molts mes. Graçies Juanjo per ser esta gran persona que ets.

Urgell


20-11-09 a les 09:09

Espero q guanyi el Juanjo xq s'enduria el premi un gran professional pero més gran persona!

Sort!

Maria teresa


20-11-09 a les 11:35

Juanjo, es una persona extraordinaria, que vive por y para ayudar a los demás, se merece este premio y muchos mas, suerte y que ganes

jose ramos torres


20-11-09 a les 12:28

juajo, animo el premio va a ser pra ti, porque si como profesional te lo mereces, como persona aún te lo mereces mas, animo, pepe

JULI


20-11-09 a les 17:23

es lo puto gusiluz de las terras del Ebre

Fernando Jubero


21-11-09 a les 00:00

Perquè allò que toca creix el Juanjo s'ho mereix... Molta sort!!!

GERARD ZARAGOZA


21-11-09 a les 00:27

Perque per a mi ja ets un lider, perque ens estimem la nostra terra i perque sempre em tindras al teu costat!!!!! per mi ja fa temps que tens aquest premi. Simplement....GRACIES!!!!!

carme coll


21-11-09 a les 21:39

Aquest premi i un piló més per un gran crack i un millor amic!!

SERGI DOMENECH


23-11-09 a les 13:25

Perque és un premi a l'ebrenc de l'any i perque per fi es nomena a una persona que ha fet tant per les terres de l'ebre i tant per els seus amics que no tan sols es mereix el premi sino que es mereix el reconeixemnt pel seu impetu per la seua professionalitat i sobretot per el seu saber.
De una perona que no tant sols ser el que et mereixes sino que t'ho has guanyat amb cada gota del teu compromis professional.
Molts ànims i segur ue no hi haurà ningú més content que jo de que et donen el premi, però tambè ser que si no et donen el premi seguiras com el primer dia perque esta ha sigut , es i serà la teva foma de ser.
Una abraçada i forts ànims

Amadeo


25-11-09 a les 11:47

"Estic per circumstancies laborals a Barcelona, però quant tinc un dia lliure o es divendres tardo ben poc en agafar el cotxe i baixar cap Tortosa, la meva terra que no me la toco ningú" es el primer comentari que me va dir la primera vegada que vaig parlar amb ell i es la seva filosofia i per tot el que treballa per aquesta, la seva terra, a fet moltes coses però gracies a ell som molts els entrenadors de les terres de L'Ebre que ens em pogut formar, i tenir la titulació d'entrenador i això repercutís als molts clubs on els xiquets estan ensenyats per persones qualificades.
Això diu mol d'una persona com Juanjo que estima la seva terra, es per això que es mereix este nomenament.

Miquel Canós


27-11-09 a les 07:38

per a mi es unes de les persones millors que jo mai e conegut, sempre disposat al dialec i no mai te tanca la porta, alla cuant el necessites ahi esta, el conec desde ja fa uns cuants anys i sempre trebalan "por y para" siga qui siga li dona igual com es diga, per tot aixo per a mi es u lider dins i fora de les terres de l'ebre,
Juanjo t'ho merixex


Carlos Blanch


27-11-09 a les 09:20

Penso que Juanjo mereix aquest premi per tot el que ell significa per a les nostres terres en tots els àmbits. És un autèntic professional del futbol, de la gestió i de la direcció esportiva. Ell avui està a l'èlit d'aquest esport. Però el més important és que Juanjo Rovira és un amant de les Terres de l'Ebre i és sobretot una persona que té clars els seus orígens i que sempre està disposat a ajudar-te. Som moltes les persones de l'àmbit del futbol que li hem d'estar agraïts per la seva ajuda incondicional en el dia a dia. Jo tinc la sort de ser el seu amic i sé que guanyi o no el premi, ell seguirà sent Junajo Rovira, un autèntic líder, però sobretot el meu amic.
Ànim Juanjo, t'ho mereixes!

lolita cortes


30-11-09 a les 08:45

not conec pero et voto tots els dies lolita

Jesús Navarro


30-11-09 a les 14:23

En Juanjo es mereix aquest premi per tota la feina que fa,pel seu tarannà, per la seva forma de ser. Des de Figueres un vot més per a ell!

Laura


01-12-09 a les 19:53


Moltes gràcies a tots els que heu deixat un comentari.

Alba


02-12-09 a les 17:04

Hola Laura qui ets tu per a donar gràcies? que ets amiga de Juanjo o algo?
però bueno gràcies per donar gràcies

Honorio Gómez


06-12-09 a les 11:01

Juanjo es una d'eixes persones a les que reialment val la pena coneixer, una gran profesional en el seu treball i una millor persona. Ens ha donat a coneixer les terres de l'ebre per mig de l'esport a totes aquelles persones que no som d'alli. Es molt mereixedor d'aquest premi.

Alvaro Cervera


09-12-09 a les 12:33

Una de les coses que s’han de dir ante toth d’en Juanjo , es que a part de la seva professionalitat i experiencia amb el mont del futbol, es ser líder per a tots aquells
que el coneixen y col•laboren amb ell. Pero dintre del meu punt de vista el que mes jo
valoro es la seva humanitat, el seu compromís amb tothom en fer les coses be i sense perjudicar mai a ningú, en cara que algunes vegades les coses no surtin con un voldria.
Per tant crec que es un clar mereixedor d’aquest guardo per que ell mai a oblidat d’eon be ni a les seves terres que son part d’all mateix axó es una virtud que no tenim tothom i que espero que mai la perdi. Gràcies Juanjo per ser al meu amic, i ànim



Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més