Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 481 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2009

Bases del premis Ebre Liders 2009

Calendari

 • Presentació de les candidatures: 23 d’octubre del 2.009. No hi ha límit de candidatures. Un cop feta la inscripció d’una candidatura, la persona que l’ha formalitzat, haurà de validar via correu electrònic la veracitat de la informació.
 • Finalistes. 5 de gener del 2.010. De tots els participants de cada categoria es deixaran els 3 participants que contin amb més vots al final del dia 4 de gener del 2.010.
 • Entrega premis. 7 de maig del 2.010. Les votacions finalitzaran el 6 de maig a les 12h del migdia i apareixeran els guanyadors a la portada.

Categories:

Hi ha 10 categories diferents, que a la vegada inclouen totes les facetes de la vida social de les Terres de l’Ebre. Les candidatures no han de ser necessariament de persones ó entitats de les Terres de l’Ebre, el que es valorarà serà en l’aportació que hagin fet durant l’any al territori.

 • Ebrenc de l’any. És la categoria més important dels premis. Consisteix en el guardó a la persona física que hagi destacat més durant l’any, per qualsevol aspecte relacionat amb les Terres de l’Ebre. Podrà ser en vida ò pòstum.
 • Maior de l’any. Persona de més de 65 anys que hagi destacat més durant l’any per qualsevol aspecte relacionat amb les Terres de l’Ebre. Podrà ser en vida ò pòstum.
 • Joventut. Persona ó activitat econòmica ó social que hagi destacat més durant l’any per qualsevol aspecte relacionat amb el món del jovent de les Terres de l’Ebre.
 • Esports. Persona, empresa ó equip d’esportistes que hagi destacat més durant l’any per qualsevol aspecte relacionat amb el món de l’esport de les Terres de l’Ebre. Podrà ser en vida ò pòstum.
 • Empreses i industria. Activitat econòmica que hagi destacat més durant l’any per qualsevol aspecte relacionat amb el món empresarial de les Terres de l’Ebre.
 • Comerç local. Activitat econòmica local que hagi destacat més durant l’any per qualsevol aspecte relacionat amb el món del comerç i la petita empresa de les Terres de l’Ebre.
 • Projecció cultural, ecològica i popular. Activitat cultural i social que hagi destacat més durant l’any per qualsevol aspecte relacionat amb el món cultural, de la ecologia ó qualsevol altre aspecte relacionat amb el dia a dia de les Terres de l’Ebre.
 • Gastronomia i turisme. Activitat econòmica ó social que hagi destacat més durant l’any per qualsevol aspecte relacionat amb el món del turisme de les Terres de l’Ebre.
 • Mon associatiu i responsabilitat social. Activitat social que hagi destacat més durant l’any per qualsevol aspecte relacionat amb el món associatiu i altres activitats del tercer sector de les Terres de l’Ebre.
 • Premi pataca. Persona ó activitat econòmica ó social que hagi destacat més durant l’any per qualsevol aspecte negatiu relacionat amb les Terres de l’Ebre.

Sistemes de votació:

 • via “on line” al portal www.ebreliders.cat . Cada usuari podrà votar 1 cop al dia a cadascuna de les diferents candidatures del premis. Cada vot valdrà 1 punt.

Acte d’entrega dels premis

Serà el divendres 7 de maig del 2.010 a l'auditori de Tortosa, Felip Pedrell. L'aforament previst per a l'acte és de 500 persones, i tan sols es podrà accedir amb invitació. Per aconseguir la invitació s'ha de ser usuari registrat al concurs, i es reservarà plaça per rigorós ordre d'inscripció. L'assistència a l'acte és gratuita.

Dret d’admissió de candidatures

L’organització es reserva el dret d’admetre ó rebutjar qualsevol candidatura que s’hagi presentat.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més