Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 481 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2009

Tornar a Ebrenc/a de l'any

Amparo Perez Esparza


Per ser una persona que parla clar, tot i que això pugui significar trencar un carnet.


Guanyador en la categoría Ebrenc/a de l'any

3593 vots
120 comentaris




Comentaris


Abel


29-10-09 a les 16:10

Se diu Amparo Pérez Esparza i no Amparo Moreno. Heu barrejat els noms de dos persones diferents. Us ho haurieu de fer mirar, començant pel rigor.

josep valmaña


30-10-09 a les 17:15

pocs, molt pocs, sols el de las Rapita, van donar l'esquena al seu partit, van trencar el seu carnet de militants, davant el mal que buscaben els seus alts carrecs al Delta en el tema del trasvasament. son els unics "politics" que van defensar avans els seus ideals i al seu poble, que els interesos politics i la "poltrona". van dir "NO" amb rotunditat al seu partir. tots els altres politics d'altres pobles i d'altres partits no van ser capaços de "mullar_se" pels seus conciudatans.

Maite Gómez


01-11-09 a les 11:16

Imagino que es tracta d'Amparo Pérez Esparza, regidora de Cultura i Mitjans de l'ajuntament de Sant Carles de la Ràpita. Amparo Moreno és una actriu!!!
El meu vot a l'Amparo, per la defensa dels interessos generals dels seus conciutadans i per la vocació de servei públic, per sobre dels interessos personals. Una vocació que es pressuposa en política, sobre tot als ens locals, però que és per desgràcia tan poc habitual.
Felicito a la persona que ha proposat aquesta candidatura per la iniciativa, tot i que li recomano que esmeni l'errata del cognom.

J.J- NOLLA


02-11-09 a les 18:21

LA DEFENSA DE LOS INTERESOS DEL DELTA LOS VIU MES QUE ALTERS
POLITICS HO A DEMOSTRAT "VOTA AMPARO PEREZ ESPARZA".

Montse


02-11-09 a les 19:23

Que es rectifiqui el cognom ja!
Voto per Amparo perque ha demostrat que és una persona clara i sincera, que defensa la nostra terra i els interessos del poble.

Emili Cardona


02-11-09 a les 20:40

Per què és una política honesta i compromesa amb el seu poble i els interessos dels ebrencs.

Pere


03-11-09 a les 21:28

que jo sapiga continua militant al mateix partit

Isidro Gutierrez


04-11-09 a les 13:11

Admiro su mente abierta, ya que tiene actitud libre de prejuicios ante cualquier hipótesis o creencia.

Isidro

joan


04-11-09 a les 13:21

JEJE, va trencar el carnet? jo la veig al mateix lloc, el que té és molta boqueta i pocs fets.

un altre Joan


05-11-09 a les 08:16

Em cau bé la gent com l'Amparo . Crec que té sentit del deure públic, esperit solidari i pense per compte pròpia. L'he votada.

Joseret


06-11-09 a les 16:37

Que poc la coneixeu!!!!
Ara... q tal com va tot avui en dia...podria ser normal i tot
jajajajaja
com acabarem...

Ana


06-11-09 a les 18:33

Si ella ha de ser la millor ebrenca del any ,no es estrany que singuem els "ULTIMS DE LA FILA".Segur que no trobariem ningú una miqueta millor?

Cristina


06-11-09 a les 20:23

Que poc la coneixeu a l'Amparo. Tot això és enveja que teniu...
Jo l'admiro amb tot el que fa.
Amparo ets la millor!!!

tentabax


06-11-09 a les 22:19

Tots els comentaris negatius son gratuïts i fan molt de mal i soroll als candidats al premi.
Segur que estan dits per una minoria i pot ser que tinguin raó però crec que aquí solament es pot donar el vot per el millor Ebrenc de l'any, si algú creu que aquesta persona no es mereixedora d'aquest galardò que la fiqui a la candidatura del PREMI PATACA i la voti cada dia fins que sigui realment i finalment la guanyadora.


PEP


07-11-09 a les 09:12

resposta per ana...es mol facil criticar i no fer res, treballar, ja costa mes, apunta a qui vulgues i a qui cregues oportu (ets lliure de poder fer-lo) i que els vots desideixin, encara hi ets a temps, espavilat ¡¡¡¡¡

XABATNET


07-11-09 a les 14:24

totalment d'acord amb TENTABAX i PEP.
per a que serveix el premi PATACA?
els fara trontolla als americans de LEAR?
Hi han moltes PATAQUES EBRECS, fiqueu-los i voteu

PEP


08-11-09 a les 08:50

jo pensaba en positiu, es a dir, que apunti a qui cregue o trobe millor per als premis del millor ebrenc i.... esperem els resultats, per supost, he votat a Amparo, per a mi es la millor

Jo


10-11-09 a les 11:08

Voteu-la, es la que està més bona dels ebrencs de l'any

Mª José


12-11-09 a les 10:26

"Mas vi la fermosa
de buen continente,
la cara plaziente,
fresca como rosa,
de tales colores
cual nunca vi dama,
nin otra, señores".

cisco


12-11-09 a les 13:27

per ara es la unica que ha ficat la terra, la seva gent i els seus ideals per demunt i avans del seu partit, defensant incondicionalment al Delta. cap altre politic dels que tenim, ho ha demostrat tant explicitament

ramon piñol margalef


14-11-09 a les 09:17

Déu meu !! sort que no es quedarà per llavor.Per cert, encara no hem vist la seva acta de renúncia com militant d'I.C.V-
Fora l'èlit aritocràtica obrera, que viu dels vots de la bona gent !!.

joan


16-11-09 a les 16:38

Aquesta és la que va esgarrar el carnet de militant, però foma part del seu ConsellNacional, és això posible?

http://www.iniciativa.cat/icv/sections/organs_direccio


Algú s'ho creu?

Pep


17-11-09 a les 01:07

L'Amparo es la millor i segur que a més d'un no li farà gràcia que guanyi el premi

una dona indignada com moltes


18-11-09 a les 10:16

oh deu meu !!! Ramon Piñol Margalef, (secretari de CIU) i "joan", com es veu, un altre politic d'incognit. algu s'ho creu??? opinant aqui.
on estabeu quan feeu falta amb el trasvassament????, Ah!!! amb silenci, ulls tancaps i amagats, jugant al escondite!!, Be !!!, i ara??? ah!!! que feu com els politics "tipics", res de treballar i molt de criticar, Be !!! i.??..com...?? que no sou machistes pero os molesten i fan temo les dones que son autonomes, treballadores, i lliures, i que no viuen de la politica... si, clar, es normal, ho entenc, post be!!!, perque no torneu a jugar al escondite??, es lo que miilor se os dona.

lina


18-11-09 a les 21:52

ANIMO GUAPA. TU TE LO MERECES. VAMOS A POR EL PREMIO.

Josep


19-11-09 a les 08:40

Ufff si té que ser la personalitat de l'Ebre de l'any "apaga y vamonos", i sobretot per un episodi poc clar de que "si esgarro el carnet, torno, m'enfado, etc." A la llista hi han quatre o cinc noms que han fet mes mèrits o no?

Jessica


19-11-09 a les 10:41

DE la llista que jo veig,per la defesna real i efectiva del nostre territori, ella és que millor ho ha fet i demostrat. No tots els politics son corruptes. Amparo no està sotmesa a la disciplina de partit, li ha plantat cara qual ha calgut per antepossar els interesos de la nostra terra, i la gent que com jo volem que el nostre territori sobrevisqui volem politics com ella. M'alegra que continui en politica amb aquesta actitud seva i resulta interessant veure com els que estan sotmesos al partit li reclamen que deixi la politica...perque us posa en evidencia i no juga al vostre joc.

angels


19-11-09 a les 11:49

Joan trobo que t'hauries de mirar a l'espill de ves en quant, que va molt bé, i tu no tens boqueta tens una bocaça.

tato


20-11-09 a les 19:32

Per què sempre què es critíca uan política dona, algunes/uns acòlits,s'escandalitzen ?, no quedem què som iguals ?

Mireu, menys viure del trasvassament, no ficar-se la disfressa de tomaquet i pastanaga per dissimular el passat comuniste i anar a protestar pel trasvassament encubert que s'acaba de fer a l'assut de Xerta amb nocturnitat i traiduria.

Això si que es trair les Terres d'Ebre !!!

anna


22-11-09 a les 09:46

per l'Amparo, que hem crea molta confianÇa i se que hens defensara, necesitem gent integra, que pense pel territori i els nostres interessos i no pels de barcelona, madrid o valencia

Pau


22-11-09 a les 17:18

no acabo d'entrendre-ho. si va esgarrar el carnet del partit com és que encara hi és a dintre? això és lluita pel territori???

Jaume


23-11-09 a les 00:20

Personalment qualsevol persona d'ICV no em mereix el meu respecte, perquè cada dia es contradiuen més i me fan més llàstima. Imma Mayol està imputada per discriminar drets sindicals als treballadors de jardins de BCN. Permeten que a Cataunya hi hagi transgènics, no han parat l'especulació urbanística a cap municipi on han gobernat i el pitjor de tot és que continuen estan a la cadira, i encara hi ha gent que confia amb els polítics? (és igual el partit, però els que som d'esquerres ens fa mes mal que siguin d'ICV).
Aquesta noia encara forma part del partit, tal i com diu en Joan, sinó ho mireu.

ricard


23-11-09 a les 23:23

quin carnet a trencat? aqui hi ha molta boca i pocs fets!

josep 2


24-11-09 a les 20:19

He llegit tots els comentaris dels tres primers candidats i en els dos primers no hi he vist cap inconvenient a la candidatura.
Aquesta no sembla una candidatura de consens. Aparentment molta gent que la coneix be no esta d'acord en absolut amb els mèrits que s'exposen. Jo tampoc.

CARINA


25-11-09 a les 12:34

JO TROVO KE IAN MOLTS KE SE TENDRIEN KE FICA A CASA SEVA AVANS DE CRITICA TAN A LA GENT PK PRIMER MIRAT AL ESPILL I DESPRES PARLA DELS DEME.

Ruth, Jaume, Elena, i Marta .La Rapita


25-11-09 a les 17:03

ES INTERESSANT VEURE LES "AMPOLLES" QUE AIXECA AQUESTA DONA. QUAN D'INTERES EN FER-LA FORA D'AQUEST PREMI QUE ES MEREIX SOBRADAMENT PEL SEU TREBALL, DEDICACIÓ, HONESTEDAD I DESINTERES PERSONAL. I AIXÒ HO DIEM 5 QUE SÍ LA CONEIXEM BÉ. PERO NO ENTENC A JOSEP2 QUAN DIU QUE LIS EMBLA MALAMENT LA CANDIDATURA DE AMPARO PERO BÉ LA RESTA..JA SAP AQUESTA PERSONA QUE AQUESTS PREMIS SON PATROCINATS PER LA DELEGACIO TERRITORIAL DEL GOVERN A LES TT.EE I QUE LA CANDIDATA PILAR ANDREU (DE ICV ARA I DURANT LA CRISI DE L'AIGUA)FUNCIONARIA EN RESERVA DE LLOC D ETREBALL MENTRES L'HAN POSADA DE DIRECTORA DELS SERVEIS TERRITORIAL DEL DEPARTAMENT D'INTERIOR (MOSSOS D'ESQUACRA) I EL SR. ADAM ROIGET (ESQUERRA REPUBLICANA) FUNCIONARI EN RESERVA DE LLOC DE TREBALL QUE HAN COL-LOCAT D EDIRECTOR DE SERVEIS TERRITORIAL DEL DEPARTAMENT D'ACCIÓ SOCIAL I CIUTADANI. ES A DIR, A AQUESTS QUE COBREN, I MOLT, PER TREBALLAR PEL TERRITORI, QUE HAN ESTAT COL-LOCATS A DIT, I QUE NO ARRISQUEN RES JA ET VA BÉ PERO, A UNA DONA QUE TREBALLA TIRANT ENDAVANT UN DESPATX COM AUTONOMA (NINGU LI RESERVA EL LLOC DE TREBALL), DUES REGIDURIES DE L'AJUNTAMENT (SENSE COBRAR PER LA SEVA DEDICACIÓ), DEFENSA EL TERRITORI I S'IMPLICA AMB LA SEVA DEFENSA DEIXANT-SE HORES DE FEINA, FAMILIA I DESCANS... A AQUESTA NO. NOI, SE T'HA VIST EL PLUMERO. LO TEU AMB AMPARO ÉS PERSONAL NO POLITIC. DEIXA DE INTENTAR DESPRESTIGIAR A UNA DONA EXCEL-LENT. ELLA SI ÉS UNA LIDER ESTIMADA I RESPECTADA PELS QUE LA CONEIXEMNT BÉ.

Cristina


25-11-09 a les 17:41

Estic totalment d'acord amb Ruth, Jaume, Elena i Marta.
I a tota aquella gent que critica sense saber res, abans d'obrir la boca que s'informin del que diuen.

PEP, EL VERDADER I BO


25-11-09 a les 18:04

si, tenim 2 personatges, que els tenim localitzats, que no es traguen a Amposta per raons personals, un va perdre un jui contra ella i l'altre es un politic mediocre que te enveja d'Amparo perque el supera i amb creus sols entrar de regidora.
els 2 envien missatges amb noms falsos i diferents, si mireu be, ho notareu, la seva obsesio es de malaltia. hi una frase d'aquesta terra que els ho voldria dir i diu ""si tens rabieta, mosegat la coeta"", o miilor, en este cas, "mosegat la llengueta" ja que es fan molt pessats. Paciencia, es gent malalta, que no soporten a dones que els superen.

PEP


25-11-09 a les 18:20

errata.. on fica Amposta es Amparo

Esteban Miró


25-11-09 a les 18:53

He estado votando a Amparo desde el principio porque la conozco bien por trabajo y en el ámbito político. Su capacidad d etrabajo y dedicación es sorprendente. No se de donde saca tiempo ni fuerzas. Ahora hago este comentario porque me parece un acto de censura brutal lo que se ha hecho al borrar dos comentarios favorables de esta magnifica mujer aduciendo que se hace porque es de mala educación escribir en mayúsculas. ¿Dónde pone eso, en que bases...???. Yo creo, y si quieren tambiém borran mi comentario, que lo han hecho porque en uno de ellos y muy acertadamente, se nombraba a la directora de Serveis territorials del departamento de interior Pilar Andreu,(mosos de escuadra)siendo muy cierto lo que se ha dicho de que estos premios estan patrocinados por la delegación territorial del Govern a Terres de L'Ebre. Esa persona que en 6 días ha pasado de estar la última de la lista a rivalizar por el primer puesto en una progresión vertiginosa y casi aritmética. La idea de estos premios es buena, pero háganlo desde la honestedad y con mejor criterio....Viva la libertad de expresión. Y , e smuy cierto que Amparo Pèrez es una excelente persona, politica honesta y comprometida que dedica gran parte de su tiempo libre, laboral y familiar a luchar por este territorio. Si no respaldamos a gente como ella, los que ahora pretenden descalificarla ruinmente se adueñaran de nuestro futuro.

la penya


27-11-09 a les 11:18

eh ! Nina! no ens habies dit res de estos premis! estem tota la penya amb tu peruqe to mereixes, aixi que anem a per ell.
i els que aprofiten l'anonimat per criticar-te, ni cas, rabia que tenen de la teva valua humana i politica

guillem


27-11-09 a les 18:59

Aquesta donaés una impostora, em fan gracia la gent que parla tan i després no trenquen el seu carnet de veritat. Si per fer veure que deixava ICV i al final continua cent militant te de guanyar el titol a ebrenc/a de l'any, no se on aurem arribat..

pep i els companys de feina


27-11-09 a les 20:15

si, "quillen", si, el carnet el va trencar de veritat, cosa que tu no has fet, ni faras mai, i despres va tornar, si, pero amb les seves condicions, sense doblegar-se, i per continuar donar “canya” a la gent , o millor dit, als politics com tu. Apren a parlar amb educacio, ja que tu mateix te delates, i denotes, apart de la teva poca educacio, la teva falta de civisme.
avans de parlar, informat, i no sigues tan repetitiu, ja canses, i a ningu enganyes.
jo i molts votem a Amparo, perque s'ho mereix i com mes gent rabiosa com tu, hi hague, mes votarem, perque hem de ficar a la politica a gent que hens defense de veritat.

anna


27-11-09 a les 20:23

animo!! Amparo!! , estem tots amb tu, i no escoltes a la gent ......... (no es poden dir paraulotes, ni tacos, encara que a quillem li farien falta)deixem a la gent .......... com ell, que ells sols s'anulen i acaben arraconats per la societat, perque la gent es mes viva de lo que ells pensen, i mai enganyen a nigu. VOTEM AMPARO !!!
UH,UH,UH !!!!

tere garcia


27-11-09 a les 20:38

endavant, avanti i força Amparo!!!!! Bessets

guillem


30-11-09 a les 00:08

Potser m'equivoco amb lo d'impostora, i me passat, reconec haverme deixat portar. No se a que fa referència lo de "quillen", fa temps que no baixo per les terres de l'ebre per qüestions professionals i la veritat no era la meua intenció posa "sisanya" en contra d'Amparo i trobo realment desmesurada la reacció que ha hagut en contra del meu comentari, no intento enfonsar a Amparo, trobo que ella s'ha degut enfrontar a coses pitjors que un comentari. Me quedat realment sorpres, no recordava aixi la gent de les terres de l'ebre i menys les rapitenques i rapitencs!

Per cert, soc Tortosi i Doctorat en quimica no pas un polític mediocre i paso de competicions absurdes com estes que sempre porten al mateix lloc, discusions sense sentit. Espero no haver causat molta molestia escrivint aqui, salut!

Eduard


30-11-09 a les 02:12

Algú pot moderar aquestos comentaris, com es pot permetre que insultin a una persona publicament i no retirin els comentaris.
I per l'amor de Déu, NO ES POT ESCRIURE EN MAJÚSCULES!!!
Heu de tenir bones maneres a la xarxa, per qui no ho sàpiga: http://ca.wikipedia.org/wiki/Netiquette , però els propietaris d'aquest Web han de controlar aixó.

Jaume


01-12-09 a les 15:25

Nomes m'agradaria dir que jo soc de Roquetes i no soc polític, però tots els comentars en contra d'aquesta noia que no conec, són desqualificats o s'intenten adjudicar a alguna persona que li te mania o alguna cosa així.
Jo només vull dir que una bona persona no estaria en un càrrec polític perquè els bons polítics pleguen, perquè qui entra en el poder de la democràcia que ens estan venent, se n'adona que de democràcia no en té res.
Sobretot la gerarquia del mossos, on no poden pensar i només obeir, que es el que deu haver manat que facin i que votin.

albert


01-12-09 a les 16:38

en lo referent a la politica, has de saber que Amparo, ho fa per vocacio, no cobra ni viu de la politica, es advocada i sols porta la regiduria de La Rapita, se la vota per l'actitud que va demostrar, i de totes maneres, algu te que decidir dins d'alguna gobern, i aixo ho fan els politics, i para que hi haguen mals politics, millor que hi siguen com , com Amparo. ah en lo referent als mossos, t'has equivocat de persona, qui te poder sobre ells es una altra cadidata

biblioteca digna


01-12-09 a les 17:19

Com és que a l'últim ple no va contestar a les preguntes d'en Calvet i va deixar que l'alcalde li prenguès la paraula per donar explicacions del funcionament ( no ho va explicar tot )de la revista Ràpita ?

A cas una persona amb dignitat política es deixa trepitjar d'aquesta manera i permet que l'alcalde hagi de donar les explicacions, ja que la sra estava perden els papers? Quès es penseu, que no sabem que al consell editorial de la revista no hi ha comisaris polítics ?

Enric, Mª José i molt més


02-12-09 a les 17:14

Per ser una persona honesta, estem votan a mparo. I a tots els que esteu aprofitant l'anonimat que us brinda aquest portal per atacar a aqusta persona íntegra i valenta, dir-vos que sou uns cobards que feu vostra la máxima "difama que algo queda". Sou uns mentiders, mai coneixereu el goig de tractar amb persones tant objectives i sencilles com Amparo Pèrez. I, per cert, la actuació de David Calvet al pleno (tant ell com la seva mare son del pp i la mare ha anat a la llista aquestes ultimes eleccions) va ser patética, es deixar utilizar politicament atacant temes importants per a la Ràpita sense cap rspecte ni escrupol.Però quan a anat aquest noi a la Biblioteca...Vergonya es tindria que donar tota aquesta tropa

Mª José


03-12-09 a les 12:38



El hada más hermosa ha sonreído
al ver la lumbre de una estrella pálida,
que en hilo suave, blanco y silencioso
se enrosca al huso de su rubia hermana.

Y vuelve a sonreír porque en su rueca
el hilo de los campos se enmaraña.
Tras la tenue cortina de la alcoba
está el jardín envuelto en luz dorada.

La cuna, casi en sombra. El niño duerme.
Dos hadas laboriosas lo acompañan,
hilando de los sueños los sutiles
copos en ruecas de marfil y plata.

Jose Antonio


03-12-09 a les 18:50

Desitjo que guanyis, perque crec que amb més gent com tu les nostres Terres tindrien un millor futur i un millor present, peró també crec que estas molt sola i que tens massa gent al voltants que (al menys políticament) envejen la teva cultura, la teva capacitat de feina, la teva fermesa, la teva honestedat, i no volen gent com tu a la política perque els deixa a ells en evidencia. I, si us plau, abans de canviar, deixa la politica, que s´ho confiten t estas per damunt de tanta ruindat.

merce i toni


03-12-09 a les 22:22

anim, te votem tots, familia, amics i companys de feina

RAFEL


05-12-09 a les 10:41

un vot per a la mes guapa

Toni Espelta


05-12-09 a les 12:38

el lloc adequat per parlar de la biblioteca, es als plens de SCR, i es on es poden portar a terme les queixes, aqui estem votan a Amparo per la valentia i per defensa al nostre territori, crec que vindre a discutir aqui per diferencies sobre una biblioteca, estan fora de lloc.

Rebeca Royo


05-12-09 a les 19:45

Crec que el que està passant en aquest mur és de molt mal gust. Entenc que els amics d'Amparo la defenseu però no és necessari desprestigiar altres candidats o atacar altres persones per fer-ho (especialment dirigit a: Ruth, Jaume, Elena i Marta, La Ràpita; 25-11-09) i si és així és que la vostra defensa és pobra i poc imaginativa.
Per cert, parlo com a votant i pròxima de Pili Andreu.

Que guanyi LA millor!!

maite


06-12-09 a les 09:59

animo!! jo crec amb tu i estem amb tu

ELI I MARC


06-12-09 a les 10:54

ei!!! te botem tots els dies des de girona.... adeuuuu

Joan


06-12-09 a les 17:16

Ruth, Jaume, Elena i Marta jo no he votat per l'Amparo però felicitats pels vostres comentaris i d'haver-los posat en majúscules (a pesar de la crítica de convencions absurdes i de personatges curts)la gent té que diferència que és treballa i defensar al territori sense cobrar ni un duro i cobrar com a obligació que tenen en consonància al càrrec que voluntàriament han decidit ocupar, que a la vegada els ha suposat una millora laboral bastant remarcable (tal com comenteu en tota la raó del món). Esta bé que la gent ho sapigué !!!

Erne Porres


07-12-09 a les 09:00

estic d'acord amb Joan, quin merit te, fe la feina be, quan te pagen i molt be, jo voto a Amparo perque treballa per la cultura i no te sou, inclus se, que a vegades te que ficar diners de la botxaca seua per quedar be, que de fet tot el temps que perd amb la regiduria, el treu de temps amb els fills i familia i del temps del seu propi treball, aixo val molts de "cales". i demunt, va deixar als politics amb un pam de "naços"

Cristina


07-12-09 a les 11:54

Pos si! Visca Amparo!!

lluis


09-12-09 a les 10:04

Endavant Amparo, estem amb tu. sabem de l'esforç que representa i els "allos" que tens ben ficats, per que no t'arrugas devant de ningu i "fots" "canya" a qui sigue

Adela Mateu (Tortosa)


09-12-09 a les 13:41

A mi em sembla Rebeca que de més mal gust és que una votant i familiar d'un altra candidata, com és el teu cas, intente generar mal rotllo dins la pàgina d'un altre. En la pàgina de Pilar Andreu també es nomena a Amparo per a justificar "no se que"...Vota a qui vulguis pero tinc clar que no esteu per damunt del bé i del mal i que heu de respectar als altres candidats que es guanyen els vots un a un i no a grapats de 300 per dias com va fer las teva candidata. ALs vostres comentaris he vist d etot, tractat de ignorants al que no pensen com vatros, utilitzar el nom d'altres candidats per justificar-vos,....Jo no us seguiré més el joc, per a mi s'ha acabat aquest tema peró no podia estar-me de contestar-te, crec que esteu essent molt pedants i "soberbies"

La teva gen


09-12-09 a les 15:22

T'estimen per ser com ets i per fer el que fas i sobretot per totes i cadascuna de les teves imperfeccions...que et fan tan humana, tan perfecta. Guanyis o no tu ja ets una lider, una ebrenca, a la fi i a la cap ets del Poble Nou, del cor del Delta,. vas creixer al costat d'assequies, dels sequesos, atrapant tenques quan buidaven les assequies, persiguin gats, amb l'olor de llapó, amb la magia de la nostra Terra, tu ets com ella, sembles fràgil i petita pero ets forta i tens el cor gran, ...

Josep Lluis i Encarna


11-12-09 a les 22:05

Amunt Amparo!!!
La constància dels de Vilaller- Girona,
et faràn guanyar.

Elisabeth, Nuria, Andreu, Tiano, Tonet, Marc..........


12-12-09 a les 16:59

Le decissió d'aquesta dona en l'ambit politic quan va decidir enfrentar-se al seu partit i possicionar-se clarament al costat de la gent del poble, al costat dels que no volem transvassaments, va ser claríssima, cosa que no va fer ningú més amb la seva rotunditat i claritat. I després tots els que han volgut, han pogut seguir la evolució de les seves decissions polítiques. Els que les hem seguit i coneixem tot el proces, diem que ha estat a nivell polític una de les persones que més ha lluitat des de l'ámbit polític per les Terres de l'Ebre i no per assegurar-se un lloc al partit, ni cap carreg retribuit, ni ha intentat nedar i guardar la roba com hem vist que han fet la gran majoria. Els seus detractors, que els té, mai voldran entendre els seus posicionaments i sempre li exigiran que deixi el partit i amb aixó la política perque persones com ella els fan por, els posen en evidencia, els posen el "llistó" massa alt, volen continuar preservant de persones honestes i íntegres com Amparo el "gueto privat" en que han convertit a la classe política. Josep2 i P, icompanyia, no convenceu ningú, esteu sols en la vostra ceguera, en la vostra golosia política, en el vostre "estatus"...La gent del poble, els ciutadans "de a peu" volen gen com natros, que ens conegui les necessitats i treballí per elles...no gent com vatros que solament treballeu per als vostres interessos, sou la gent com vatros Josep2 , P i companyia els que heu desencantat a la gent de la politica..Deixeu-nos triar a qui volem que ens representi a natros, no a l'aparell dels partits que solament premia als "llepaculs" i no als més preparats. Amparo sapigues que seria un honor per a la gent que et coneixem i hem seguit la teva trajectori, que tu fossis la guanyadora d'aquest premi i, si no ho ets, el fet que se t´hagi reconegut com a candidata ja ho és. Estem en tu i t'encoratgem per a què continis la teva tasca, les Terres de l'Ebre tenen en tu una representant exemplar i digna...

pep


12-12-09 a les 18:10

Creem que les dos ultimes opinions, la de "p" i "josep 2" atempten contra l'honestedat de les persones sense donar la cara els autors dels insults, demanem que els administradors el suprimeixen.

teniu una opinio totlament equivocada, sabem que sols poden ser per raons personals. no teniu prou informacio i dir barbaritats, no es una manera de opinar. no necesitem les vostres calumnies i difamacions
a mes ho demostra tota la gent que l'estima, creu amb ella i la vota. la vostra opinio es gratuita i a la vegada inutil

Desde la Ràpita amb amor


12-12-09 a les 19:01

A Josep 2, a P. i atots els PPPP... que ataquen a Amparo per continuar lluitant des d ela politica, des de ICV per la nostra Terra, us dediquem aquesta jota:

A la jota, jota del ganxo del llum

que si no t'apartes te'l tiro damunt.

De les allabances i dels malparlats

i dels maltequiero que Déu mos ne guard.

A veure si mos enteneu pepes i similars....


Vanessa


13-12-09 a les 01:21

Quan es van celebrar les passades eleccions Amparo va criticar a mi i a uns quants joves més el PSOE i els projectes d'urbanització que havia dut a terme a la Ràpita.. segons paraules d'ella.. estava destrossant la Ràpita.. Promenent que si entraba ella faria espais verds, aturaria la urbanització accelerada, etc etc...

Resulta que com no va guanyar les eleccions, es va juntar amb el PSOE fent coalició per qué era la única forma que tenia de poder governar.

Amb això en vaig tenir prou! On queden els ideals?

joan


14-12-09 a les 10:18

sembla mes que correcte, Vanessa, que t'estas equivocant.
res pot fer per la construccio Amparo, ja que no porta urbanisme, ni es l'Alcade, porta cultura, i per tant la seva labor es dins de la seva regiduria, ja hem diras com pot fer res de urbanisne si no te competencies.
ella va expossa amb urbanisme allo que no li agrada, la seva opinio i res mes pot fer.
en quan a pactar amb el PSOE, has de tindre en compte, qie el PSOE, tambe va pactar amb ella. Tenia que pactar amb algu el PSOE per estar al gobern, i sembla ser, que eren los de ICV els mes adients, i ja historicament compromesos.

Adela Miravall


14-12-09 a les 11:27

Vanesa, demana comptes als teus, als socialistes, al Govern municipal de La Ràpita són 9, 7 socialistes i 2 de ICV, i els projectes urbanistics dels que parles ja s'estaven executant quan AMparo va accedir a l'ajuntament, a més, el porpi pla d'urbanisme fa molts anys que es vigent i permet les alçades i urbanitzacions que permet i mentres no es canvii sirà així. Crec que fins ara ha complert amb els seus compromisos, la Torreta no s´ha urbanitzat amb cap balneari ni mega hotel, el carril bici ja es una realitat, la bibiloteca ja te els ciments possats, el patinatge ja està acabat, s´han entregat els primers pisos d eprotecció oficial, amb tres anys i cap experiencia politica ni a l'ajuntament de la Rapita i solament amb 2 regidors no se que mes vols d'ella... I per cert, com no sigui dinamitant-ho no se jo quin politic podrá acabar amb la barbaritat que s´ha fet a la entrada del carrer St. josep i això´ve d'un Pla d'urbanistic aprobat amb CIU on ni PSOe ni ICV van tneir res a verure i com t´he dit, mentres aquest Pla estes vigent els porpietaris dels solars tenien dret a edificar segons aquests projecte

Yulan


14-12-09 a les 21:38

Amparo es la millor!

Apli2009


19-12-09 a les 11:55

Crec que els valors que representa aquesta ebrenca són prou ferms com per a mereixer aquest reconeixemnt. Allà on va sap deixar les nostres Terres i la seva gent en molt bon lloc.

Cristina


19-12-09 a les 12:02

Estem amb tu Amparo,

ELENA


07-01-10 a les 12:16

Comencem bé l'any ¡¡, espero que guanyis, crec que t'ho mereixes pel teu esforç

Balta


07-01-10 a les 12:53

Crec que aquests premis volen ser un espill dels valors i virtuts que la gent desitjariem que tingessin aquells que que ens hagin de liderar- Tu, amb les teves imperfeccions i defectes, en tens un bon grapat d'aquestes virtuts, series una bona lider pel nostre territori i la seva gent.

Sabela


07-01-10 a les 15:38

Tens el nostre suport Amparo

Mikel


08-01-10 a les 15:27

Crec que és cert que Amparo pot ser capaç de representar els interessos de la gent del nostre territoi amb honestedad i eficacia, però fa falta més gent amb aquests valors que els que la votem veiem en ella. Una sola persona pot fer molt poc. Per això vull animar a que es voti la seva candidatura, no tant per la persona en si, com per a que es sapigue que els valors que els ciutadans demanen a aquells que ens han de representar son aquests, honesdat, capacitat, eficacia.

ELENA


08-01-10 a les 15:36

Jo també crec com Mikel que a aquestes altures hem de utilitzar aquests premis per a enviar un missatge a la classe politica: volem gent propera, compromesa i honesta, preparada i capacitat de feina jo també crec que Amparo compleix amb aquests valors. No volem "chupatintes" ni "llepaculs de despatx" ni "trepes" ni "gent soberbia i perdonavides". Ser politic ha de ser un compromis ètic amb els conciutadans amb responsabilitats reals i no com fins ara una assegurança per a guanyar bons sous i tenir priviligis inmerescuts.

August


08-01-10 a les 16:01

Elena, politics com els que tu desitgen sí que n´hi ha algun, però, com ens demostra la experiencia fins ara, o acaben deixant la política farts de tanta incompetència, ineptitut i lluita per la cadira o s'acaben marxint envoltats de mediocritat i ridícules conspiracions per veure qui aconsegeix abans la "poltrona". És necessari que els ciutadans no ens deixem desil-lussionar, no ens deixem enganyar amb això del "desapego por la politica", hem de votar, hem de criticar, hem de exigir el que faci falta, hem d eparticpar en la política. Si no respaldem a politics com Amparo, els de sempre aconseguiran continuar dominant aquesta mal anomenada "clase politica". Res de desesperança, pasotisme, desil-lussió, lluitem pel que volem, demostrem que els qui manem som natros, que son ells, els polítics, els que depenen de nosaltres.

elena


11-01-10 a les 22:51

Felicitats per aquesta candidatura, puc donar fe que, els comentaris pejoratius i tant agressius fets contra Amparo són més fruit de la rivalitat política malinterpretada i/o la rencunia i enveja que de la realitat.

palm


13-01-10 a les 23:19

Et desitjo sort Amparo, com a política no se com en sortiras d'aquest "berengenal" que hi ha actualment a la politica i que tan poc diu amb tu i la teva manera de ser, com a persona a mi ja fa temps que em vas demostar la teva valua i humanitat.

Josep


13-01-10 a les 23:49

L'únic que ha fet es trencar un carnet

MªAmparo Pérez


16-01-10 a les 23:56

En cap moment he particpat ni ho faré en aquesta votació de la meva candidatura ni en els comentaris que s´han fet sobre mi politicament parlant. Accepto el comentaris de caire politic pel fet que implica com a persona pública tenir que acceptar tant les críqtiques alienes. Pero el comentai de Mª del Mar es una injuria i calumnia que afecta directament a la meva honorabilitat i bon nom com a professional que sóc i demanare les responsabilitats que se'n derivin a la persona que els ha fet És una infamia a més d'una cobardia propia de persones cobards, sense pudor, ni vergonya de cap tipus atemptar contra l'honor de les altres persones aprofitant aquesta mena de foros.

Amparo Pèrez Esparza

edu


17-01-10 a les 00:25

Alucino amb la mala llet que gasta alguna gentussa.Ben contestat Amparo. Que passa maria del mar??, que Amparo t'ha enganxa´t intentant possar la má on no debies, o estaves interessada en aprofitar-te del que no debies, ho ets una resabiada, o no pagaves les quotes i t'ha clavat un monitori, o ets dels que li enviaves missatges amenaçadors contra ella i els seus fills per a que us deixes el terreny lliure als vostres interesos...conec la historia "xata". Soc company de professió d'Amparo, la conec des de que estudiavem i posso la má al foc per ella, la seva honradessa i valua humana, qui digui el contrari i especialment qui ho fassi com ho fa el comentari de la tal maria del mar és un "bellacaco" i mereix el meu més absolut despreci.

Eduard Conde

ELENA


17-01-10 a les 02:41

Creo que los organizadores de este premio no deberían permitir que se vertieran comentarios calumniosos contra las personas propuestas como candidatos. Se atenta contra su honor y se les deja indefensos ante tales ataques. Estos comentarios ni siquiera deberían aparecer, ya que es dar juego a las personas zafias y de baja catadura moral como maria del mar, que hacen suya la màxima "difama que algo queda". Maria del Mar ni en el mejor de tus sueños, ni en la mejor de tus vidas, llegaras a la suela del zapato de la Sra. Amparo, quien merece mi respeto y agradecimiento al habernos demostrado a mi y a mi familia no sòlo su gran capacidad como profesional, sino también su generosidad. No sòlo le damos nuestro voto, sino que ahora queremos salir en su defensa ante la grave e inmerecida ofensa recibida. Que nadie dude que las palabras de maria del mar son fruto de cualquier mal sentimiento pero nunca de la verdad. La Sra. Amparo se merece la candidatura y a ser posible el premio, y con ello no quiero desmerecer al resto de candidatos a los que no conozco personalmente y muestro mi respeto.

PepiAr


17-01-10 a les 21:31

Recolço a Amparo com a candidata per la seva honestedat personal i professional, i faig mencior especialment a aquesta última pel "fastigos" comentari de maria del mar. Llàstima que, les noves tecnologies i la impunitat que donen a les persones desaprensives, sigui aprofitat per gent indesitgable per a intentar embrutar el nom i prestigi de la bona gent.Ànim Amparo, "ofende quien puede no quien quiere"

DAVID


18-01-10 a les 22:37

Aquesta maria del mar no coneix a Amparo, Amparo és una dona treballadora i honesta, qui digui el contrari ho fa per rencor o malicia, així que, maria del mar, marxa amb la teva malicia a un altre lloc, torna al cau d'on has sortit

jaume


18-01-10 a les 23:07

No tots els polítics són iguals, és una llástima, peró a qui més mal fan les males peces protagonistes dels lamentables casos de corrupció que s'estan descubrint, és als polítics honestos que intenten treballar per als ciutadans. No és just que es possi a tots els polítics dins el mateix cabàs, també els ciutadans tenim la obligació de saber distingir la palla del gra, és la nostra responsabilitat a més d'una necessitat si realment volem canviar el panorama polític. Crec que Amparo Pèrez és mereix el meu vot en aquest sentit.

TERESA


19-01-10 a les 23:06

Amb independencia del partit polític al que pertany, Amparo és una persona amb valors molt arraigats, que s'estima molt la seva Terra, em consta, perque l'he vist creixer des de petita, ella sabrà defensar-nos quan faci falta i deixar-nos en un bon lloc allí on vagi. I al final del cami, el partit politic deixa de importar, el que importa són les persones, la seva valua, la seva preparació.

Alejandro


21-01-10 a les 23:03

M´han parlat d'aquests premis i m´he decidit a votar a Amparo Pèrez, per que he seguit la seva trajectoria política a La Ràpita i als mitjans de comunicació i crec que respon a l'objectiu d'aquest premi "Ebrenc/a de l'any". No es tracta de que la persona elegida sigui tota virtuts, sino que hagi fet una cosa especial pel territori que demostri que se l'estima i està disposada a treballar per ell. Jo crec "Josep" que la teva crítica no es justa,(amb tots els respectes que em mereix). Amb l'acte de trencar el carnet, Amparo va fer un gest en favor del territori, en favor de la seva gent. De fet, cap altre polític del territori ho va fer. Cap altre polític del territori es va enfrentar públicament al seu partit, va manifestar davant els mitjans el seu malestar amb el seu partit, li va demanar explicacions, va obrir una "brecha" al seu partit prenent posicions a favor del territori. Que continui al partit despres del seu clar posicionament no li resta valor a aquell gest, en absolut. Estariem apanyats si resulta que precisament els polítics que són capaços de enfrontar-se públicament al seu partit hagessin d'abandonar la política. Resultaria que els pocs bons que hi han desapareixerien i nomes quedarien els llepaculs, trepes i calenta cadires... Necessitem gent a la política capaç de pensar i actuar sota els seus propis valors i criteris, i no sotmesos a la disciplina de partit.

ramon


27-01-10 a les 15:51

Ja s'ha dit abans, pero davant els comentaris que he pogut veure en un altra candidatura molt poc respectuosa amb els contrincants, hi ho dic perque és la única que s'està entrometent amb els altres candidats, intentant llevar-los mèrits en favor propi, vull dir que, Amparo no és cap política professional, es guanya la vida treballant d'un altra cosa i està en la política de forma altruista, cobra el mateix que qualsevol mebre de la oposició, les assistencias, pero no la seva dedicació a les regiduries que porta, i li costa diners de la seva butxaca en más d'una ocasió. A més s´ha de sacrificar el temps de la seva vida personal i familiar, i, ens consta a qui treballem amb ella que viu la política com una forma d'ajudar a millorar la nostra societat. Per altra banda, vull recordar que, en la primera part d'aquests premis, quan Amparo anava empatada amb un altre candidat era a ell a qui posaven en primer lloc, i, mai ningú va dir res ni se li va donar importancia, però ara resulta que molesta que sigui que possin primer a Amparo quan va empatada. Una mica de respecte, senyors, que cadascú voti a qui cregui oportu i l'avali amb els seus comentaris peró, deixen tranquils als altres candidats.

eva


27-01-10 a les 17:10

Opino igual que tu Ramón, cadascú que voti al candidat que cregui convenient però que ningú ens faci caure en rivalitats inexistents fins ara. Tots tres finalistes tenen prou mérits per estar on els han col-locat els vots. Jo personalment em decanto per Amparo, sense llevar cap mérit als altres candidats. Crec que moltes dones veiem en ella a una treballadora amb un horari esgotador, com moltes de natros, que, a més, és mare de familia amb dos nens petits, amb una llar que portar, i encara treu temps per dedicar-lo desinteressadament, (no té assignat cap sou com a política ni cap remuneració per la seva dedicació), a treballar pel seu poble i el seu territori. Hem d'animar a les dones com ella, perque sino, no en quedarà cap que vulgui estar en política, i crec que les dones sabem defensar la nostra Terra com a la Terra dels nostres fills, on volem que creixin, visquin i tinguin un futur, i aixó ens dona una força i una convicció afegida

Charly


31-01-10 a les 11:16

Estic votant a Amparo no pel partit al que pertany, sino per que amb la seva actitut, amb aquell gest que va fer i amb altres que li han seguit, en va demostrar que si està en politica municipal (no professional com li retrauen alguns), és realment perque entent la politica com un instrument per a servir als ciutadans, al poble, no al partit. Persones com ella necessitem en politica, que serveixin al poble no al partit politic al que pertanyen, que no ha de ser més que un instrument. Peró, ara per ara, la realitat és que els partits polítics tenen tot el poder i utilitzen als politics com a titelles, per als seus propis fins, que van més enlla i estan molt per damunt del ciutadans, crec que, per aquest motiu, Amparo té tants enemics politics. M´he fixa´t que en qualsevol taula redona o debat, tots van a per ella, digui el que digui busquen malinterpretar-la, la ataquen per tots els costats, peró també és cert que li vieg a Amparo molta sang freda i aplom davant aquests politics, ara sí, professionals, que busquen les simpaties del partit per a que els coloqui ben colocades ja sigui a la Diputació, al Consell Comarcal, o a qualsevol organisme politic o administratiu on cobrar bons sous a costa dels nostres impostos.

camenci


31-01-10 a les 21:29

Si ara guanya " l'Amparo " el premi Ebrenca de l'any esperem que quan parli en públic no digui tants de " castellanismes" i respecti més la nostra llengua

gloria


01-02-10 a les 20:56

A "vore" camenci, potser que la gent del poble estiguem cansats de sabuts i "lletrats" com tu. Presumiu de molta cultura, d'estar per damunt del poble, clar, natros "no sabem lo que volem", no sabem parlar tant bé el català com vatros. "Pos" jo, i molta gent com jo, sense tanta "cultura i lletra" com tu entenem molt bé a Amparo (Això tant despectiu de "l'Amparo" no se jo a casa de qui ho habràs apres però t´ho tragues mal educat). Ara mateix els hi pega la volta per on vol a molts politics de les nostres Terres que presumeixen de molta lletra. Menos lletra i més educació.

francesc


01-02-10 a les 22:55

no se qui es la "camenci", pero aqui parlem com volem, i es la nostra llengua, no volem el "dons", no volem el "nosaltres" i no som "pixapins", aixi que, parlem a la nostra manera, i si no l'aceptes, nomes ( i no "sols") tens que tornar al teu poble, aqui, no parlem catala ni valencia, som ebrencs, i parlem i fem, seguin les nostres tradicions. votem a Amparo per lo que ha demostrat, i no per si el seu catala es millor o pitjor, de politics que parlen be, hem tenim molts, pero sols aixo, parlen be, fer..., el que es diu, fer...., no fan res de bo, ni tan sols, treballar.
dis-me que prefereixes, que parlen be i no fasen res o aL REVES.. pensa.... que es lo important

glòria


02-02-10 a les 13:27

francesc: camenci només ha fet un apunt (que no sé si l'acusació té cap base certa o fonamentada o no, però bé).

Ara, xato, tu has dit un disbarat.

Que no parlem català??
Bé, crec que tens un petit problema en la concepció d'una llengua. Una cosa és l'estàndard (que no parla ningú, però que és el que entenem tots) i l'altra és la manera de parlar de cada racó, o, si "m'apures", de cada persona.

O sigui, si vols, pots parlar dient "ni siquiera". Però si ve un italià, per favor, explica-li que dius una paraula d'una altra llengua, no li diguis que en català es diu "ni siquiera". No sé si m'explico.
A lancaster diuen "ya" i no "you" o "yes". I ningú et dirà que parlen lancasterià. Una cosa és com ho dius i l'altra la llengua a la que pertanys. (I t'ho diu una mallorquina).

De salses a guardamar i de fraga a maó: xerrem català! països catalans!

francesc


02-02-10 a les 18:27

gloria, perdona si te ofes, parlaba metaforicament, quan he dit que parlem la nostra propia llengua (que tots sabem que es catala) pero es una variable, entonacio, o diques com vulgues, del catala, que sempre s'ha dit tortosi, (penso que es millor ebrenc).
penso que tot son paisos catalans o millor dit de llengua catalana, ses illes, pais valencia, la part de frança i inclos pobles de terol i saragosa.
es mes, penso que esta be, que ho hagues dit tu, des de mallorca, quan ara reivindiqueu que no parleu catala, sino que mallorqui.

jaume


03-02-10 a les 21:26

aupa Amparo, estem tots amb tu, endavant, ets la nostra idol

Mara


03-02-10 a les 23:19

Desconec que ha motivat el comentari de camenci. potser en alguna entrevista Amparo ha soltat algun "castellanisme" propi de la nostra terra i la nostra foma d eparlar col-loquial, i a camensi li han fet mal les orelles si es que es dedica a l'ensenyament o està molt involucrat en l'estudi o defensa de la llengua catalana; però tots els que la coneixement i tractem amb ella sabem que es una dona culta, estudiosa, de oratoria clara i sencilla que molt poques vegades, jo no ho he vist mai, porta escrit el discurs o xerrada que ha de fer davant el públic o en entrevistes. I a la gent que volem les coses clares això és el que ens val

GERARD


04-02-10 a les 23:53

Camenci, comprenc que votes a un altre candidat i l'animes amb els teus comentaris a la seva pàgina, peró no que et dediques a menysprear i criticar aquesta candidatura. Què passa? que com que no guanya el teu candidat creus que desmereixent a Amparo conseguirás convéncer algú... No em sembla ni ètic ni elegant, més bé veig rencunia i mala educació en la forma que et refereixes a ella, que és una senyora amb una cultura i saber estar que molts voldriem per a ells, per exemple tu. Tens mal perdre i no crec que cap dels 3 candidats desitgi aquest tipus de recolçament que tu dispenses. Tu dius a la pàgina d'un altre candidat que des de la Rapita el recolces a ell, dons jo i altres rapitencs i rapitenques recolcem a Amparo Pèrez i, que cadascú voti lliurement i sense descalificacions , de bon rotllo...no se si m'entent Sr. camenci...

bicho


05-02-10 a les 21:07

Em pregunto, perque el tipus de gent que volem els ciutadans per a que ens representen, són tant diferents dels que ens trien els partits polítics?? Jo crec que Amparo Pèrez pot ser una molt bona representant i defensora dels interesos de les TTEE, amb una bona preparació, sentit comú, cultura, i amor per la seva Terra, peró, sincerament, no crec que la deixen fer molta carrera a la política, no te el perfil requerit pels partits, massa independent, massa contestataria...Així que la voto i la seguiré votant: Els partits recolcen i promocionen als que ells volen, pos natros recolcem i votem als que natros triem.

Rose


06-02-10 a les 15:32

No voto a Amparo pel tema polític, tan em fa el partit on militi, crec que com a persona és molt vàlida i que està fent una molt bona tasca a La Ràpita. Es mereix ser ebrenca de l'any.

gloria


09-02-10 a les 22:26

Opino el mateix que Rose i animo a la gent de La Ràpita que voti Amparo Pèrez com a ebrenca de l'any, ja va essent hora de que els rapitencs figurem al panorama ebrenc i Amparo Pèrez te prou categoria humana, preparació i capacitat per a representar-mos molt dignament.

Elvira


10-02-10 a les 15:35

Estic d'acord, crec que hem de recolçar la candidatura d'Amparo Pèrez més enllà de qüestions pol-lítiques; que una rapitenca hagi estat nomenada per aquest premi ens tindria que omplir d'orgull a tots amb independencia de les nostres opcions pol-lítiques. Crec que ningú pot questionar ni la seva preparació, ni la seva dedicació i "saber estar" i, per un cop, podriem anar tots a una deixant de banda rencanuies, envejes, celets i tonteries d'aquestes que he pogut veure en alguns comentaris mal intencionats, molt poc parcials i injustos que se li han fet a una dona molt implicada i compromesa en la defensa de la seua terra i la seva gent.

Nexus


26-04-10 a les 14:55

Que jo sàpigue esta Sra. esta al mateix lloc o sigui de regidora.... i penso que aquest premi abans que ella se'l mereixen moltes mes persones abans,sincerament, em sembla que no li toca.

carmen


28-04-10 a les 10:40

Pertanyo a un grup que estem votant a Amparo des de el primer dia i tots els dies, i ens alegra molt veure que, sense cap campanya, ni faceboook, ni demanant el vot a la Red, la gent d'aquest Territori hem sapigut triar una persona sencilla, discreta pero valenta i realment compromesa pel nostre Territori. Espem que Amparo continui en politica mentre continui essent com és i treballant per la nostra Terra com demostra que ho està fent.Es clar que continua de Regidora, que més voldrien els "trepes" i vividors de la politica i els aparells politics d'alguns "grans" partits que ella ja no estes en política. Ella marca la diferencia respecte de la resta que te al costat, amb preparació, dedicació i capacitat de feina i compromis, i això no interesa a aquells que solament podem oferir molts diners per fer campanyes electorals i candidats que són purament "fachada" i que la única professió que se´ls coneix és la que els ha facil-litat el Partido, o sea, politics, peró solament mentres obeixen les ordres del "aparato del partido" .

Amparo et mereixes aquest premi, Felicitats, i esperem que no et facin fora de la política, que la enveja és molt mala concellera. Gent com tu és la que la gent del poble com natros necessitem.

Des de la Ràpita. (I no som de ICV ni de cap altre partit, votem a les persones. I, ja que la política és necesaria per funcionament del nostre sistema, al menys demanen LLISTES OBERTES)

TERESA


28-04-10 a les 14:25

FELICITATS AMPARO ¡¡¡¡ Contiuem cada dia amb tu fins al final.

Elvira


28-04-10 a les 16:49

Ànimo Amparo, natros també estem en tu fins el final. FELICITATS¡¡¡¡¡¡

Franci


29-04-10 a les 11:49

Felicitats Amparo, "salvo" una sorpresa d'aquí al 7 de maig, guanyaras aquest premi. Te'l mereixes (sense desmereixer als altres candidats) pel teu carisma i l'amor que li professes a la nostra terra. Natros sabem els disgustos que t'està costan està en política, un món tant diferent a la teva manera de fer les coses, però estas fent una molt bona feina.

De totes maneres, hem de continuar votant fins l'últim dia, no ens passe com al Barça, eh¡....

Rose


29-04-10 a les 16:55

Nosaltres també et felicitem Amparo, aunque no acabessis guanyant, moralment per a nosaltres ja ho has fet. Et desitgem el millor. I per cert, realment et mereixes el premi. Estas treballant molt i aquest ultims 3 anys dedicant la teva vida personal a treballar per La Ràpita desinteressadament i amb molt entusiasme, i això s´ha de valorar, i molt, en aquests moments que ens toca viure. Si no aprenem a valorar a les persones que fan aquestes tasques com tu, no ens mereixerem res més que allò del que ens queixem tant .


maria


30-04-10 a les 08:14

Sóc rapitenca i estic molt orgullosa que dos rapitencs estiguen a la final d'aquests premis i a més, si acaben guanyan. Crec que, amb independencia de partits politics, la gent de les Terres de l'Ebre i ara la de La Ràpita tindria que saber unir-se per defensar als seus i defugir de les enveges i rencors.

Todts dos rapitencs-ebrencs es mereixen el premi. He pogut coneixer al Sr. Millan tot un Senyor, amb una gran cultura i amor a la seva Terra, que ens ha deixat una obra impagable a no ser amb el nostre reconeixement intemporal. I conec a Amparo, tota una Senyora, culta i també amb un gran amor per la seva Terra que està treballant de valent per la cultura a la Ràpita, i els fets avalen la seva feina.

Jo tampoc votaba ICV, peró quan es tracta de La Ràpita, no miro els partits, miro les persones i quina preparació i valía tenen.A més crec que aquí no s´ha d eparlar d epolítica, sino de persones.

Felicitats Ràpita¡¡¡


carla


01-05-10 a les 11:59

Enhorabona Amparo, vas molt bé, crec que guanyes¡

Aipet


03-05-10 a les 17:45

Els companys del master et felicitem, ja saps que estem amb tu fins el final tot i que no puguem ser-hi el dia 7.

T´ho mereixes, de veres¡

Carolina


04-05-10 a les 09:19

Felicitats Amparo, estem i continuem amb tu. Ens veiem divendres.


ramon


05-05-10 a les 07:31

Felicitas Amparo

XAVI


05-05-10 a les 14:19

He vist l'entrevista a canal TE. Tan entusiasta com sempre. Et mereixes el premi, felicitats.

GRINGO


07-05-10 a les 19:08

Felicitats AMPARO te mereixes este premi i molts mes


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més