Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 481 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2009

Tornar a Premi pataca

Santi pelejà - carlos alós


Perquè durant tres anys han aconseguit fer grans a tots els equips de futbol de les terres de l'Ebre (l'Amposta, la Ràpita, lo Roquetenc...) que han pogut evitar passar la vergonya i el ridícul que hem passat i passem al Tortosa


Participa en la categoría Premi pataca

12 comentaris




Comentaris


ROSA


19-11-09 a les 18:55

BE, NO NEU MAL ENCAMINATS EL SR. CARLOS ALOS VA FER PUJAR AL JUVINEL A DEL L'AMPOSTA I AL PREFRENTE AMB EL ROQUETENC, TAN DOLEN NO ES?

Laia


19-11-09 a les 21:52

No ho han fet gens malament i per tant este premi no se'l mereixen. Són gràns persones i grans professionals.
I el Tortosa gràcies a ells a millorat molt!
La temporada passada el juvenil va pujar de categoria i està temporada gràcies a persones com ells que han confiat en Sergi Domenec el primer equip del Tortosa va cada dia millor.

Tentabax


22-11-09 a les 10:26

Som extremistes.
Amb la mateixa gestió i bons resultats els que ara critiquen dirien que som los millors i que tenim una "flor al cul".
No se si ho he dit avanç: som extremistes

que torne valmanya


28-11-09 a les 00:32

De moment, mateixa gestió igual a resultats penosos, així que, Tentabax, si vols fer-te l'adivino dixa de fer de floristo (el florero más listo), fes una quiniela hípica i dis-mos qui plegarà primer. Ah, i no val a dir que tu, que tu no vas passar lo casting, de les carreres de cavalls.

mou


30-11-09 a les 09:24

No sé com podeu votar una cosa esportiva quan mos esten fotent al carrer a 520 famílies de Lear, gent de Caixa TGN i Catalunya, los de Guardiola... i vatros, inútils, votant un fet esportiu. Ojalá entrésseu a l'atur vatros, llavors jo votaria al madrid per al premi. A vore que us semblaria, hipòcrites.

per a mou


30-11-09 a les 23:07

Mou, suposo que fa anys que lo dia de reis vas a repartir joguets als xiquets pobres, que has estat donant part del teu sou a Caritas, que has sigut voluntari de la Creu Roja, que ets del sindicat des d'abans que l'empresa comences a fer pudor...
Mira, no crec que ningú dels que voten depors que dius tu s'alegre del que vos passa, ni que sigue indiferent.
Ademés, si te pares a pensar (m'entens?), entre tanta gent segur que n'hi ha més d'un que algun dia s'ha quedat a l'atur. I on collons estaves tu, allavons? Que corries per Lleida, quan van liquidar als d'allà? Que te vas plantar a la fàbrica i los vas posar verds o vas dixar de celebrar uns Nadals o vas organizar un fondo, ni que fos només per a les families senceres(!) d'allà que van fotre al carrer? I l'últim any? Que me'n dius de la gent de la construcció, de les immobiliàries o de les atres empreses que han tancat? Que t'has dixat de dinar algun domenge? Parles dels de Guardiola pero, qui t'hi va vore, quan los va tocar a n'ells? I l'atre dia, en los pagesos quan feen la tractorada o quan los hostiaven a Reus? No vas sopar, aquell dia?

No has entés res. Los mateixos que organizen la votació, los del mesebre, no tenen res clar, avui en dia, pero tu no t'has mogut hasta que t'ha tocat a tu. Que fees tu, quan algu de natros les passava putes? Saps quanta gent se va morir, ahir, al Baix Ebre o al Montsià? Saps quanta gent passa cada dia, per Caritas? Quanta gent s'ha quedat paralítica, enguany, i no podrà treballar mai mes?

Que has de saber! A tu només te preocupa tu, i tu i tu.

No has entés res. Si donar mil vots pogués salvar ni que fos un dels vostres llocs de treball me sembla que practicament tots les que voten depors haurien rabentat los ordenadors, de tant de votar. Per lo menos jo ho faria. I quan tornésseu a sortir al carrer molts tornarem a vindre, perquè mos preocupa l'altra gent i mos preocupa lo que passe a la nostra terra.

Mou, esta manera de fer i de pensar i de no soportar que algu no pense igual que tu te un nom: ets un fatxa.
I que hi hague gent que no vote Lear i vote una altra cosa i que tu, que te despertes avui quan fa segles que hi ha gent que les passa putes també té nom: ets un egoista i un tonto.

I hauries de demanar disculpes.

marquiños brown


01-12-09 a les 13:23

Això se'n va de mare. Xecs, no us baralleseu d'home que aqui tothom ho passa malament i tothom és lliure de votar lo que vulgue.
Maxo,al final us feu pesats e??

frescano


10-12-09 a les 18:43

Yo crec q te rao "per a mou" me sembla mol be lo q has dit
n u podries clarificar millor.

contra "mou"


13-12-09 a les 19:28

Estic completament d'acord amb el que diu "per a mou".

L'únic hipòcrita i inútil que hi ha aquí ets tu. I a l'atur entrarà ta mare, per que jo ja ho estic, i no he anat plorant per aquí com tu ni criticant a la gent. I ara per ara, m'importa més l'esport que el que et passi a tu i al teu atur; que no ets l'únic.

Albert


05-01-10 a les 19:23

Què ha passat aquí en les votacions, com és que votes i no es sumen els vots!!!! Com és que ahir eren els segons molt llunyants dels tercers i avui de cop i volta desapareixen dels favorits pataca!!!!!
Algú m'ho pot explicar????

Ritxi


07-01-10 a les 23:26

AIXÒ és un TONGO, estaven molt per davant de Caixa Tarragona i va entrar a premis pataca Caixa Tarragona amb 0 punts quan ells estaven a segon lloc. QUIN TONGO!!! quina influència tenen amb el "Mes Ebre" que han estat capaços de treure'ls.

Albert


07-01-10 a les 23:32

Noooo!!! Ritxi, que a les noves bases es poden treure els protagonistes si no volen concursar i Santi i Carlos s'han degut d'esborrar per por a sortir!!!! però ja han quedat RETRATATS!!!


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més