Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 440 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2013

Tornar a Mèrit empresarial

Fitomims


Fitomims és una empresa que va néixer l'any 2013 a Horta de Sant Joan. L'objectiu és aportar solucions creatives per a fomentar les plantes mediterrànies i els seus usos quotidians. Una primera forma de fer-ho són els kits 'Do it yourself' amb els que t'acabaràs fent un producte cosmètic amb plantes del territori.

Som una empresa amb voluntat de créixer a les Terres de l'Ebre, i de generar valor afegit aprofitant els recursos que ens dóna la terra.

De moment oferim sis tipus de kits per fer-te: crema facial, crema de mans, crema reparadora muscular, llet corporal, crema per a pells sensibles i desodorant. Tot amb matèria prima 100% vegetal, molta d'ella procedent de l'agricultura ecològica.

Fitomims és un projecte en continua evolució, que comença vinculat a la cosmètica natural però que va molt més enllà. Les plantes autòctones poden ser grans aliades en la vida quotidiana i el projecte vol fer arribar al consumidor tots els usos possibles del romer, el timó, la rosella, la calèndula o tantes altres


Web: www.fitomims.com

Participa en la categoría Mèrit empresarial




0 comentaris




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris

Encara no hi ha comentaris

Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més