Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 440 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2013

Tornar a In Memoriam

Pere Sans Arasa


Al 2013 ens va deixar el senyor Pere Sans Arasa, sense el qual el món del teatre a Ulldecona no seria el que és.

Home inquiet, actiu, treballador, molt introduït en el món de la cultura i d'una gran generositat, ha estat lligat al llarg dels anys a moltes de les entitats del poble, entre elles el Centre Cultural Recreatiu, on ha estat l'ànima del Grup de Teatre que porta el seu nom, primer com actor, i després com Director del Grup de Teatre al llarg de molts anys.

Al 2009 va rebre el premi "Arlequí de Teatre", entregat per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya. Es tracta d'un reconeixement molt important i merescut desprès de més de 50 anys dedicant-se al món del teatre.

També va ser membre fundador del Patronat de La Passió d'Ulldecona, molt vinculat al món associatiu local, que juntament amb altres, va fer possible La Passió en el seus inicis i durant molts anys.


Participa en la categoría In Memoriam




6 comentaris




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


Ximo


06-04-14 a les 10:33

Pere Sans va ser un gran humanista. Va Col·laborar en totes les entitats culturals de la vila. També es va implicar en la denúncia de les injustícies socials. Sempre obert al diàleg i disposat a ajudar a qui ho puga necessitar.

Rosa Poy


07-04-14 a les 13:17

Pere Sans ha estat un home polifacètic, autodidacta, avançat al seu temps. Cal destacar la seva implicació social en diversos àmbits locals i la seva prolífica tasca cultural. La consolidada tradició teatral d'Ulldecona és en bona mesura fruit del seu intens i generós treball.

enri


07-04-14 a les 14:41

pere sans ,va ser un gran mestre para tots natros ,a nivell teatral,cultural i huma

aierim


15-04-14 a les 08:50

Un home molt implicat en les diferents associacions culturals de la seva població i sobretot un home generós i treballador. En resum, una gran persona.

aierim


15-04-14 a les 08:51

Un home molt implicat en les diferents associacions culturals de la seva població i sobretot un home generós i treballador. En resum, una gran persona.

Susana Casanova


22-04-14 a les 10:21

Un home molt dedicat i que ha fet moltes coses per Ulldecona.


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més