Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 440 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2013

Tornar a Mèrit empresarial

Mel Muria


MEL MURIA és el nom més popular de la S.A.T LIMITADA APÍCOLA EL PERELLÓ 1363-CAT, és una empresa que des de fa 6 generacions treballen amb les abelles.

A dia d'avui, a MEL MURIA continuen fent la tradicional transhumància seguint les diferents floracions del territori per tal d'aconseguir productes naturals de màxima qualitat com la mel, el pol·len, el pròpolis i la gelea reial.

La principal activitat de l'empresa és la producció, envasat i comercialització de les mels (romaní, taronger, farigola, mil flors, etc) que produeixen a les seves instal·lacions ramaderes. La mel que produeixen arriba arreu del territori català i a la resta d'Espanya.

Les mels Muria són d'una extraordinària qualitat, avalada pels nombrosos premis obtinguts en diferents concursos nacionals i internacionals.

A partir de l'any 1999, van posar en marxa un museu apícola amb eines antigues, emprades per treballar la mel, diversos documents relacionats amb la història de la producció apícola a les Terres de l'Ebre, i la popular i coneguda "font de mel".

Un dels valors afegits de l'empresa és la iniciativa de visites guiades al museu, sortides al camp per conèixer la vida de les abelles, i l'organització de tallers didàctics destinats a difondre tot el que envolta el curiós món de les abelles i la mel. En aquest sentit, s'organitzen visites per a col·legis, agències de viatges, associacions de gent gran, associacions de dones i altres col·lectius.

La vessant solidària de l'empresa MEL MURIA s'expressa en la constant col·laboració amb entitats sense ànim de lucre i ongs. Tanmateix, és constant la presència i participació de l'empresa en fires i congressos tant a nivell nacional com internacional.

A partir de l'agost de 2011, MEL MURIA emprèn un altre repte: la posada en funcionament del Centre d'Interpretació Apícola MURIA.


Web: www.melmuria.com/

Participa en la categoría Mèrit empresarial




1 comentari




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


Mario Matamoros


22-04-14 a les 10:40

Boníssima la vostra mel, votats.


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més