Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 600 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2012

Tornar a Maior de l'any

Glòria Espuny


Glòria Espuny és una jove de 83 anys, jove d’esperit!! cada dia és desperta a les 7 del matí per tenir el dinar preparat per als néts i ho fa a primera hora perquè a les 10 surt de casa amb les sabates de taló, el carro de la compra i bolso en mà.
Desprès de saludar a tot el poble i fer les compres diàries, marxa a la Plana Ràdio on des de fa 17 anys cada matí a les 12 aporta la seva vitalitat i optimisme felicitant als oients o parlar amb els convidats de cada dia de temes diversos a ella igual se li dona bé “un roto que un descosio” ni que plogui ni que nevi és una de les col•laboradores més veteranes i més actives.
Ella també ha col•laborat en programes de televisió al territori, a l’antic C-21 en festes majors del poble, promocionant webs com la de Surtdecasa.cat o en el darrer film “Se fa saber” d’Azora films, que fa un retrat del poble.
Per a nosaltres la Glòria mostra aquest esperit vital i optimista que tots hauríem de portar al nostre interior però també la col•laboració que molta gent realitza d’una manera desinteressada per contribuir amb la seva aportació als mitjans municipals del territori.


Web: laplanaradio.cat/

Guanyador en la categoría Maior de l'any

7012 vots



245 comentaris




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


Cinta Rosa


09-04-13 a les 12:40

TE QUE GUANYAR PERQUE ES LA MILLOR! UN EXEMPLE A SEGUIR PER A TOTES LES DONES.
OPTIMISTA,CARISMÁTICA I AMB UNA SOLA PARAULA QUE LA DEFINEIX ,AMB UN GRAN "MAGNETISME PERSONAL"!GLÒRIA!GUANYADORA!

Joan


11-04-13 a les 15:39

Tinc moltes ganes de que guanye, es molt gran i s,ho mereix perque es una gran persona, alegre, postiva, amiga de tothom, i la millor en tots els sentits, es ma mare, vamoooossss!!!!




Glòria Fandos Gracia


13-04-13 a les 09:45

El meu vot diari per a Glòria Espuny, exemple de dona...si costa reconèixer el valor de les dones...amb la meva admiració.

Josep Lluís


15-04-13 a les 00:27

Desprès de entrar des de fa uns dies a la pagina web per fer les votacions, he de dir que els quatre candidats, Teresita, Maso, Josep i Gloria, ja es mereixen esser guanyadors tots ells. Tal com es desprèn de les votacions i comentaris, son persones volgudes i estimades en els seus àmbits socials i en els seus pobles i s’ho mereixen tots. Dit això, també es cert que cadascú “agrana cap a casa” com diem per estes terres. Com a fill de la Gloria li vull donar des d’aquí el recolzament meu i de tota la seva família en especial dels seus nets Josep Lluís, Jordi i Mar. Molts ànims IAIA GLORIA, tu a seguir demostrant les teves bones qualitats artístiques, i millor humanes, en tota la teva gen que, no tinguis dubte, t’estima molt

laplanaradio


15-04-13 a les 12:59

Jo crec que tots els candidats tenen mèrits per guanyar aquest premi,encara que el millor premi que poden rebre és el reconeixement públic que cadascun ja té al seu poble o al seu àmbit més proper.El fet de ser candidats ja és un premi.
Si algú ha d'encapçalar aquest llistat però,ens agradaria que fos Glòria i entendreu que així o demanem des de la ràdio on cada dia ens mostra la vitalitat,l' humor,el sentit comú,de vegades la bogeria d' un cor obert i aquestes ganes de viure que cada dia irradia des del seu programa amb carinyo i amb música...us podria dir moltes coses per demanar que decanteu cap a ella el vostre vot.Perque us féssiu idea de com és Glòria us diré lo que molta gent li diu "jo de gran vull ser com tu".....jo també
J. Roig

Guillem


15-04-13 a les 17:30

Si Glòria guanya, la gala d'entrega de premis serà un èxit perquè és l'estrella i la millor guanyadora possible.

joancunillerajane


15-04-13 a les 19:03


T'he votat perquè penso que ets una gran professional de la ràdio.
Això ho demostra tots els anys que has anat treballant dia a dia en el teu programa de l'emisora Ràdio Santa Bàrbara.
Joan Cunillera

montse blanch


15-04-13 a les 19:38

Simpatia, gràcia i cordialitat defineixen a aquesta gran locutora de Plana Ràdio a qui desitjo aquest premi que tant es mereix. Ànim i endavant!
Montserrat Blanch

Jordi Blanch


15-04-13 a les 21:18

Vinga Gloria! Anims i endavant!

Eric


15-04-13 a les 23:09

Gloria ànims! Una miqueta més i ja està. Sort

nuria


16-04-13 a les 17:18

Es una crack!!! jo de gran tambè vull ser com tu!!

Montse Ferrer Gimenez


16-04-13 a les 17:57

Gloria que tinges molta sort y espero que guanys

rosa maria


16-04-13 a les 21:03

Persona estimada i benvolguda sempre disposada a fer-te passar el mal humor i donar-te alegria.
Aním cap a la victoria!! però recorda que en cas de que no guanyes sempre seràs la nostra "GLÒRIA". Bessitos des de la Granada.

LOURDES


16-04-13 a les 21:13

A la meua única cosina estimada te desitjo que guanyes perquè t'ho mereixes (en tots els aspectes de la vida).

Gorka


16-04-13 a les 22:56

Segur que aquesta senyora és la millor en la radio al seu poble i on la tinguin present. Crec que només estar present ja deu ser un plaer per a ella. Però en Maso conegut per tot el poble ha patit molt en la seva vida, ha estat en tots els enterros del poble, en tots els partits de la Rapitenca, i va perdre quan era petit a la seva germana, segurament a la resta dels pobles no el conegueu, però per a ell, que és com un nen petit li faria més goig que aquesta gran Glòria. La seva humiltat i gran persona no li resta importància a esta gran senyora. segur que de ser galardonada i estar en la radio ja és per a ella un gran premi, al nostre senyor maso per tot el que ha fet sense treballar només per honradesa, seràs el nostre lider i el guanyador. ànims a tots!

Montse


18-04-13 a les 09:46

Tia Glòria des de Tarragona t'envio molts ànims i molta sort!Segur que amb el teu carisma i simpatia, guanyes!!!


Montse Cunillera

Tere


18-04-13 a les 10:16

Josep, Teresita, Maso i Glòria, de veritat tot us ho mereixeu per haver nascut en una època difícil i haver-la superat , pel vostre carisma, pel vostre esforç, per l'estima al vostre poble a la vostra gent, tots hauríeu de tenir aquest homenatge especial per part de la vostre gent, però deixeu-me dedicar-li avui aquestes quatre paraules a la Glòria, sé que li fa molta il•lusió, ella ha estat una professional de la ràdio perquè cada dia tot i els “achaques” com ella diu de la edat , s’ha despertat cada matí per adreçar-se als seus oients a la seva gent, amb ella hem passat moments bons i també algun plor, amb el seu exemple i espontaneïtat ha alegrat el dia als que possiblement necessitaven alguna cosa més que música. Jo fa anys que vull ser com ella, ho intento però ella és única e irrepetible.

Mabel


19-04-13 a les 09:03

Quan surto de casa per anar a comprar el pa, de vegades, trobo a la Gloria que també sol anar al mateix forn que jo. I és clar, fem la xarradeta.Bé, estos dies en que me la trobo, torno a casa amb un somriure a la cara, perquè ella t'encomana la seva alegria i les seves ganes de viure. Gloria has de guanyar. T'ho mereixes, dona!
Tú vals molt! Ets de cine!

Merce


19-04-13 a les 11:37

Aquest vot te'l dono per ser com ets.
Espero que guanyis, wapíssima!!!!

Mar


19-04-13 a les 14:36

Que guay ets.Tinc una iaia que parla per la radio i parla sense ninguna vergonya del mon i ara esta en un concurs anomenat ebre liders. I ademnes ets una persona milor impossible. Tequiero mucho.

Glòria Fandos Gracia


19-04-13 a les 14:40

El vot cada dia per a Glòria Espuny, tocaia, s’ho mereix, no la conec personalment, com a ningú dels que es presenten, dona moderna, vital, i tradicional, en el rol de dona...i una edat molt respectable...encara que la ment i el cor no tenen edat...

Cinta


19-04-13 a les 17:24

Per a mi, ets una persona molt apreciada pel poble que sempre tens bones paraules per a joves i grans. Tanmateix, contagies simpatia, naturalitat i quan fem petar la xerrada sempre em dones bons consells. Amunt la Glòria, amb carinyo!

Laura Giné Llaveria


21-04-13 a les 20:07

Cada dia entro a votar a la Glòria, mereix aquest premi. Destil.la carinyo per allà on passa. Em sap greu per l'home de la Ràpita, però cadascú agrana cap a casa seua!!
Vinga Glòria, ja pots preparar collars i pulseres que hem d'anar a recollir el premi!!

laplanaradio


23-04-13 a les 11:40

http://www.youtube.com/watch?v=1NU_7dcwaJ0&feature=youtu.be

Gil


24-04-13 a les 13:40

Animeu-vos a votar a la Gloria, que el sr. Maso (que ell i tots els demés s´ho mereixen també) ens està a punt d´atrapar.

mari


24-04-13 a les 22:45

aiso ja esta casi guanyat!!!tots els dies botan para que aisi sigueets una gran persona !!!

laplanaradio


25-04-13 a les 10:19

Reforcem la nostra candidata amb imatges que valen més que 100 paraules a l' hora de valorar la dimensió humana que la fa mereixedora d 'aquest reconeixement (amb permís del sr. Maso).
Anirem publicant vídeos.. de moment tenim el e la seua faceta de locutora i el de poetessa i oradora que podeu veure cercant als següents enllaços al you tube...desprès,si us sembla be, VOTEU-LA !!!

http://youtu.be/tnE888_3FIw

http://youtu.be/1NU_7dcwaJ0

lurdes


25-04-13 a les 13:15

Per supost que te de guanyar. . Es un ejemple per a tots, amb la seba espontanietat, alegria i bondad que porta sempre amb ella. ... Una dona que es un gran ejemple de valors que voldriem tenir moltes persones. ..... Anim gloria. ...!!! Molta sort wapaaa...!!!

niuboxer


25-04-13 a les 22:52

Si la derrota del Barca es una victoria per Gloria, que visca el Bayern. Auuupa. Waaaapa. Molt d'anim desde Xerez

lurdes


26-04-13 a les 11:25

De nou li dono el vot. ..... Per supost. ...!!! Faltaria mes. ..... A esta planera tan wapa i simpatica que tenim al poble. ...... Anim gloria. ..!!!

suzuki


26-04-13 a les 11:36

Planers, planeres no vos quedeu dormint, amunnnnnnnnnnnnt Glòria

Anahi


26-04-13 a les 22:31

Venga anims que ja l'alcansem. ANIMS!!!!!!!!!!!!!!

Maria


27-04-13 a les 08:57

Ella,es aixi, una persona entranyable dia a dia, sempre igual davant de les alegries i les adversitats. No sap veure la part negativa de les coses, per aixo nomes te paraules agradables i elogiants per tothom. Aixi hauriem de ser tothom, es un exemple a seguir per tota la gent que la coneix. Et desitjo el millor en aquest concurs, ets la persona ideal per estar nominada.

Ranita


27-04-13 a les 09:04

Els que la voteu i no la coneixeu mireu els videos de youtube que ha penjat la plana radio, aixi com el programa del dia 26 de abril del canal te al programa maior de l,any , que es pot veure per internet. Aixi podreu comprovar que encara que es tinguen 83 anys, el cor i l,esperit es pot tenir de 20, aixo es el que compta per estar be en un mateix tingues l,edat que tingues. Gloria exemple a seguir per a thotom... T,estimem!!!!

montse


27-04-13 a les 10:50

Pel mati tenim una feina mes bota a Gloria, per que te que guanya, esta molt igualagat un dia un, un dia l'altre.Pero Gloria es molta Gloria es la millor, sempre te una paraula bona i un somriere per dona, es unica....
Montse Albiol

PEPET


28-04-13 a les 10:58

ens estan agafant distància...ho permetrem.En votar tu cada dia no en hi ha prou...cal que busquem reforços...tota la familia...amica..coneguts,la iaia,la tieta...deixREM QUE ELS RAPITENCS ENS GUANYIN !!!!!!!

Glòria Fandos Gracia


28-04-13 a les 18:40

Glòria Espuny, dona gran, en tots els aspectes, has nascut dona, has parit, has criat, has patit, has acompanyat, has fet créixer una família, moltes vides a les teues mans, mans de dona, fortes, suaus, has fet créixer part de la societat, has portat amor, companyia, alegria, intel•ligència, que has demostrat i has espargit per les ones de la ràdio, arribant més enllà...dels teus veÍns, els teus amics i familiars, del teu poble, de les teues terres...cuides als teus nets, amb bons menjars, vas a comprar, amb sabates de taló, maquillada, ets dona, ets femenina, vals un món...una casa polida, neta...tens un gran valor...mereixes ser la primera en el premi Ebreliders, en la categoria de Majors. Voteu a Glòria Espuny, per justícia...voteu a Glòria Espuny, passeu la veu, el missatge, néts i netes de Glòria Epuny i amics no es tant l’esforç...Què haguéssiu fet sense ella? Què faríeu sense ella. Ànim

playmobil


28-04-13 a les 20:27

soc el 1880

playmobil


28-04-13 a les 20:55

va voteu que els rapitencs ens pasen

maria gloria


28-04-13 a les 22:42

Hola a tothom, en nom de tota la familia de gloria, vull agrair-vos el que esteu fent per la mama, ella esta molt il.lusionada i contentissima de veure que hi ha tanta gent que l,estima. Realment es una persona que es fa de vulguer per tots. Moltes gracies i a continuar donant-li tot el nostre suport.

lurdes


29-04-13 a les 09:40

vaaa, seguim amb gloria .....que avui e vist un video de ella , i asta fent de turista canyera , el la nostra guapa del poble .......visca gloriaa.....¡¡¡¡

laplanaradio


29-04-13 a les 11:18

Glòria Espuny és la candidata que La Plana Ràdio va presentar als premis Ebreliders,perque pensem que s' ho mereix per raons que seria llarg explicar.S' ho mereix com segurament s' ho mereix el candidat de l 'empresa que patrociona el premi ,la Onada.Això pot ser una desventatja per a la nostra candidata,però confiem en tots los amics que té la ràdio i també amb els simpatitzans, per a deixar clar que, al menys, ho haurem intentat amb uns rivals com al que enfrontem a la nostra Gloria.Voteu amb objectivitat a qui ,honestament,penseu que s' ho mereix més.Si no queda la primera haurà quedat demostrat lo que molt que ens l 'estimem.Tu pots !!

Nati


29-04-13 a les 11:29

Gloria, et desitjo que guanyis si puc cada dia et voto, i no m'en cansarè de dir que ets una de les millors persones que he conegut, encara que no guanyis per a mi ja ets una guanyadora, ànims guapaaaaa!!!!!!!!

man


29-04-13 a les 13:01

Vinga playmobil vota!
Això està animadíssimmmmmmmmmm!!!

Pitu


29-04-13 a les 13:24

Hola a tots!! Per suposat que qualsevol d'aquest 4 candidats ho mereix. Pero vull fer un incis a la gent de la plana radio, a Maso el vaig presentar jo als premis, no l'Onada patrocinadora del premi, com apunteu. A mes a Maso el voten alguns treballadors d l'Onada i moltissima gent del poble!!sort a tots i una abrassada!

maria gloria


29-04-13 a les 14:21

Penso que aquest concurs te la finalitat de donar els vots a les persones nominades, que realment son les que estan il.lusinades pel sols fet d,estar on estan.No crec que aixo s,hagi de convertir en un picabaralla entre els seguidors, l,adequat es dona el vot i el suport a cadascu que apreciem i no convertir un concurs maco en una cosa "que ratlla el CHAVACA" animem als nostres participants i ja esta.. TOTS QUATRE S,HO MEREIXEN.
VAMOS MAMA!!!!!!!

playmobil


29-04-13 a les 15:17

votare d'aqui unes hores quan el meu vot sigui desisiu

Mabel


29-04-13 a les 16:47

Aixó va bé Gloria ,tu ho vals, ànims!!

Administrador


29-04-13 a les 18:30

L'empresa L'Onada, ha decidit deixar de patrocinar els premis EbreLíders 2.012 amb efecte immediat, i ha sol.licitat a l'organització dels premis Ebre Líders que ho comuniquem publicament a les diferents candidatures del premi Maiors.


Des de l'organització lamentem aquesta perdua d'una aportació altruista rebuda des de la primera edició d'aquests premis, que no tenen cap altre interés que la cohesió territorial.

la fornera


29-04-13 a les 22:56

Vinga Glòria des de L'Aldea també et votem!
Apagarem ordinadors a les 12 o farem guàrdia durant la nit?
M'ho estic passant...!

Tere


30-04-13 a les 09:30

Estic d'acord amb Mari Glòria, que els comentaris no desvirtuen aquests premis, no els treguem la il.lusió ells no estarien d'acord amb aquestes picabaralles, sobretot desprès de lo bé que s'ho van passar tots junts al programa "maiors"

elena


30-04-13 a les 13:01

Et desitjo el millor de lo millor per la millor!!!!!

la fornera


30-04-13 a les 13:44

Playmobil que viu que ets!
Els vots d'ahir la nit confirmats.
Au vota!

playmobil


30-04-13 a les 16:47

encara no ala nit

cañera


30-04-13 a les 17:59

Que divertit !! De guanyar no se si guayarem,però xalar...xaleeeeem !! I Fornera i Playmobil...quina en porteu entre cap ??

mari


30-04-13 a les 20:30

pero que feu ??? em de vota la Gloria afanyeus que queda poc!!!!

MARLI


30-04-13 a les 22:37

Fornera acabo de votar i sóc el número 2318.
Ànim i a guanyar !!

MARLI


30-04-13 a les 23:09

Escolta Gloria si segueixes aixi intentarem guanyar!!!!!!!!!!!

Lluis M. Ferre Querol


30-04-13 a les 23:45

TU SI QUE VALES

la fornera


01-05-13 a les 00:00

Les forneres no tenen son per la nit...
Ai ai ai!!

cañera


01-05-13 a les 07:25

Va xiques a tornari que la cosa no és fasil

Oliveta


01-05-13 a les 07:46

la netama dit que t vote iyo te voto que teu mereixes Gloria.

MARLI


01-05-13 a les 14:54

va gloria una mica mes i guanyem

Florens


01-05-13 a les 20:27

Per a la persona que sempre ens alegra quan parlem, malgrat no sempre trobar-se en forma. Petons.

LOURDES


01-05-13 a les 20:45

Estigue on estigue sempre te fare costat. Anim cosina!!

la fornera


02-05-13 a les 14:24

Playmobil quan acabes de tocar la flauta vota!

pedro


03-05-13 a les 10:58

Tota la família estem amb tu. Ets la millor

pepi


03-05-13 a les 11:03

Bon dia Gloria! ets la iaia mes simpàtica que coneixo.Tens moltes qualitats. Et mereixes guanyar!

mmarch


03-05-13 a les 11:43

No hi ha una persona més jove i positiva en el mon mundial

Mabel


06-05-13 a les 12:27

No ens em de distreure, que aixó puja i baixa molt ràpid!

Tan


06-05-13 a les 15:48

Tranquils, mentres deixin donar se d'alta correus electrònics acabats en @yopmail.com cap problema, lo raro es que els deixin inscriures.

judith


07-05-13 a les 21:53

VENGA GLORIA QUE TU POS GUANYAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pandora


11-05-13 a les 21:59

Alguns necessiten la ajuda dels vots d'altres candidatures..nosaltres podrem tot sols..i amb l 'ajud d 'aquells que us vulgueu solidaritzar amb Glòria,senzillament perque és una gran dona major..exemple per a molts..amb iaxò en tenim prou per vencer...

yo1


12-05-13 a les 12:03

Pandora no es just el comentari que fas de cara els cadidats que desperten simpaties a altres candidatures. Pero bueno tu ets lliure de comentar el qye vulgues i la gent de votar a qui vol. Salut!!

efren


12-05-13 a les 14:59

espero k guanyes
ets la millor!!!

Oliveta


12-05-13 a les 21:43

pos yo estic d 'acord en pandora yo1
me pareix que anar a buscar vots datres candidats a canvi de votarse los uns als atres trau merit i autenticitat al resultat final i sobre tot a la valoracio real que facen los votants dels candidats, encara que com tu dius cada un pot comentar lo que vulgue i fer les coses com cregue que les ha de fer,alla cadascun.yo no trobo malament lo que diu Pandora o trobo una reacció normal despues de llegir alguns comentaris de latra candidatura,que me mereix tot lo respecte,per cert.

yo1


12-05-13 a les 23:35

Oliveta en tots los respectes. La gloria t la sort d treballar en un mitja de comunicacio que l'ajuda en la difusio de la seva candidatuera i en demanar vots per a ella. Maso no te esta sort. Cada cop que desperta el vot d la gent que el vora lliurement sigui de l'onada, la gent de la cala....algu ho critica. P es nso qus no es just. En tots els respectes i admiracio per a la gloria que segur que tb es una justa guanyadora. Jo voto a Maso tot i no ser rapitenc pk em desperta simpatia els comentaris k es fan d'ell Salutacions

marilen


13-05-13 a les 22:22

Animo a tots a votar a la Gloria... es una persona unica i estimada al poble.... crec que es mereix guanyar.

abel


13-05-13 a les 23:39

Vinga Gloria,estarem en tu fins al final, recordeu tots que s,acaba el 31 de maig. Igual que tu poden haver-hi pero millor impossible!!

ibra


14-05-13 a les 12:41

no entenc perque és l'única candidatura on he llegit comentaris en contra d'altres!!!!! Maso és una magnífica persona, qualsevol persona que tingui amistats a la Rapita ha pogut sentir parla d'ells, es va fer un programa de TV per donar a conèixer els candidats per a que la gent que vulgues votar i no els conegues que simpatitzes amb algun d'ells, així que si els nois de la cala voten per Maso es perque d'alguna manera han simpatitzat en ell. Sempre criticant los vots de Maso, desprestigiant als altres no es guanya, si no per la persona que se és, aixçi k guanye el millor, pero per favor si d veritat voleu que guanye la Glòria amb aquests comentaris taqueu la seva candidatura!!!!

Lourdes Subirats


15-05-13 a les 01:19

Guanyes o no, mereixes ser la millor, perque ets la persona més campexana de pedralves .

lurdes


15-05-13 a les 11:56

vinga cloria ......molts anims i a veure si guanyes , que prou teu mereixes .......¡¡¡¡

Dr. Solomon


15-05-13 a les 12:07

El fet que dues candidatures es votin els uns als altres, pel simple fet de poder-ho fer per pertànyer a categories diferents i haver-s'hi posat d'acord, només té un nom: JOC BRUT, que acostuma a ser el recurs dels qui no tenen bon perdre. En conseqüència, els qui voteu en Maso, a qui respecto molt per que he estat rapitenc d'adopció durant 15 anys, ja heu atorgat la VICTÒRIA MORAL a la GLÒRIA, que continua endavant amb els seus propis votants, i no amb al·legacions peregrines de telespectadors que simpatitzen amb uns o altres... Es pot dir més fort però no més clar. En què heu convertit això? Se suposa que havia de ser una cosa amistosa i festiva, sense major rellevància, i sembla que us en vagi la vida o que hi aneu morts de gana per un premi que no deixa de ser un mer reconeixement honorífic a persones grans, i ho convertiu en una competició exacerbada i bruta entre poblacions; guanyi qui guanyi, actuant d'aquesta manera, només perdeu com ja heu perdut, com a poble i com a caràcter dels seus habitants. Una llàstima.

ibra


15-05-13 a les 13:44

si claro, es que només es llegeix el que vol!!! torno a repetir, que en aquesta candidatura s'ha atacat sempre a Maso si no per unes coses per unesa altres, així que aixó d victoria moral... ejem... me dona igual, si ara se suposa k uns candidats no mos podem votar, pos nose, no tots els que voten tenen que ser del mateix poble... a part s'he de gent que vota a la Glória sense coneixer-la pero perque li han parlat bé d'ella!!! així que rsesumint la meva queixa es q sempre s'esta criticant a Maso, i punt.

Muixarra


15-05-13 a les 14:09

Salomon, el que tendries que mirar tu o l'administracio de Ebre Líders, com pot ser, que si Maso treu 100 vots, aquí al dia següent, en surten 125, si a Maso el voten 200 vegades, aquí, al dia següent, en surten 225 i així, cada vegada que pasa devant Maso, per lo motiu que sigue.
Em sembla per molt que ho pregonis, que tu, no tens ni idea del caràcter dels Rapitencs, ni dels Caleros, així que t'agraeria, que no dones opinions gratuïtes que no porten enlloc.
Abans de parlar de moral, tendries que fer teu mirar, ja que les opinions que dones, no son mes que les de un individuo, que sap poc de moral.
I et recordo, que per a natros, ja fa molts de dies, molts que va guanyar Maso, este home, acabant l'ultim, per a natros es el guanyador i en numero de vots legals, encara mes.

Immaculada


15-05-13 a les 17:07

em sembla que ni a Glòria ni a Maso no els hi agradarà veure aquests darrers comentaris, no ho feu malbé!!!
Tots dos segur que son estimats i segur que voleu que estiguin orgullosos del suport que reben, viviu amb més alegria i apreneu de gent com ells...
Visca tota la gent gran del territori i que guanye el millor, en aquest cas el que més vots tingue.

Juanma


15-05-13 a les 21:31

Immaculada totalmente d'acord amb tu, no aixi amb muixarra que sembla que vota a un poble i no a una persona, crec que igual Másso que Gloria es mereixen mes respecte

niuboxer


15-05-13 a les 21:38

Desde Jerez, com cada día uns quans vots mes. Molta sport Gloria

Paco


15-05-13 a les 22:41

Tranquilitat i bons aliments, expressions com "individuo" diuen molt poc en favor de qui les pronuncia, i posar en dubte la legalitat dels vots de Glòria encara menys.
Senyors, ens agrade o no, TOTS els vots son legals, tant quan Masso en té mes, com quan això passa en Gloria.
Dubtar dels vots de Gloria, es faltar al respecte a la Candidata i a tots els seus votants i crec que TOTS dos - Glòria i Masso - mereixen un respecte, algú hauria de disculpar-se per la patinada que ha tingut.
Els comentaris que fins ara s'han fet s'han de respectar i agradaran més o menys, segons per on bufe el vent.
Felicito publicament a Immaculada pel seu cometari.
Visca Glòria, Masso i tots els candidats de Ebre líders.

Miguel


15-05-13 a les 22:52

Paco, tota la raó! Pero mirem a qui li dius que hauria de demanar disculpes, perqué igual que critiques la legalitat dels vots i paraules com individuo, també hauries de trobar desagradables la paraula JOC BRUT i posar en entredit el poble de la Ràpita i el caracter dels rapitencs.

aan


16-05-13 a les 11:39

Glòria!! L'equip de Surtdecasa.cat, i sobretot la part planera, et dona tot el suport!

Carmen


16-05-13 a les 14:49

Acabo de votar, entre els dos candidats primers sumen més de 10000 vots, crec que s'ho mereixen els dos. No seria millor un empat tècnic i els 2 quedessin primers i tots 4 candidats tinguessin un reconeixement?

Pandora


16-05-13 a les 20:15

Opino com Carmen... no hi ha altra candidatura amb tants vots...ni per asomo.Moralment,per a mi, los dos ja són guanyadors

PAMI


17-05-13 a les 00:32

Planers recordeu que a la categoria de esports colectius tambe hi ha un planer Genís i Ariadna

laura


17-05-13 a les 08:08

Felicitats Glòria.Et mereixes guanyar!

AIDA


18-05-13 a les 16:03

Gloria amuntttt!!!!!!!!

playmobil


18-05-13 a les 19:32

soc el 490

Marlene


19-05-13 a les 15:47

aqui teniu lapoio d'una dona de la cava, us animo a que ens ajudeu votan el llibre de cuina de les dones de la Cava :)

ART DE FRUITA


19-05-13 a les 16:02

Sort Gloria!! les dones emprenedores es mereixen un bon lloc.

Felicitats!!!

Laia


19-05-13 a les 16:29

Els que votem a Juanjo Rovira com a Ebrenc de l'any també et votem a Gloria.

Voteu-lo vatros a ell:
www.ebreliders.cat/2012/user/596_juanjo-Rovira/

Aitor


19-05-13 a les 17:22

un altre vot cavero!

max


19-05-13 a les 17:31

L'associació de dones de La Cava esta amb gloria, perquè una dona com aquesta a de tenir un reconeixement com aquest també podeu votar la candidatura del llibre de receptes de cuina del delta de l'ebre a la categoria gastronomia!

Josep


19-05-13 a les 17:45

un altre cavero que vota a gloria!

Elena


19-05-13 a les 17:49

aqui teniu 5 vots duna socia de les dones de La Cava, amunt gloria!

Gloria


19-05-13 a les 18:06

vot 800 d'una altra cavera!

Rosa


19-05-13 a les 18:13

una altra dona de La Cava que us apoia, sort!

Francisca


19-05-13 a les 18:31

5 vots mes duna cavera ;)

pepita


19-05-13 a les 19:01

el vot d'una altra cavera i els de la meva familia per a Gloria. Ajudeumos votant al llibre de cuina de les caveres

Juan


19-05-13 a les 19:06

va que aixo sen va amunt! mes apoio duna altra familia cavera!

cinta


19-05-13 a les 19:23

Les dones de La Cava estem en gloria!! us animo a apoia la nostra candidatura a la categoria gastronomia! :)

Bea


19-05-13 a les 19:55

les dones de la Cava us estem donan una espenteta per guanyar, perque una dona valenta com aquesta es mereix aixo i molt mes! ens ajudeu a la nostra categoria amb el llibre de la cuina del delta de l'ebre? demostrem que les dones som molt treballadores i fortes!

iPep


19-05-13 a les 21:19

El Dr. Salomon, ja no parla ara de pactes, ¿o es que ja no pot entrar a contestar? 😱

max


19-05-13 a les 22:29

iPep si lo del pacte o dius per les dones de La Cava vas molt equivocat, si votem a gloria es perque estem orgulloses d'una dona que a la seva edat fa tot el que fa plena d'energia i amb moltes ganes, no perque ens an demanat els nostres vots ni res, i nosaltres demanem apoio xo els votants de gloria estan en lo dret de fer-ho o no, apart vatros k del dia 1 k pidoleu vots per totes les categories crec k no sou les persones mes indicades per parlar. No volem crear mal ambient aqui perque els premis ebreliders son simbolics i sense mal rollos, pero nosaltres tenim el dret de votar a qui vulguesem i continuarem votan a gloria fins el final :)

Dr. Solomon


20-05-13 a les 01:17

Gràcies, Max. És la diferència de conceptes que jo l'hi volia explicar a l'iPep i companyia, encara que dubto que això serveixi per a res, però m'ho has estalviat i t'ho torno a agrair.

No em ve de gust llegir més comentaris obtusos i provocadors, i molt menys respondre'ls. Ja he dit tot el que havia de dir. Només vull afegir que no poso en entredit res. Us retrateu molt bé tot solets amb el vostre despotisme, la vostra intolerància i la vostra agressivitat gratuïta. No entraré en aquest joc absurd de desqualificacions mútues i discussions, i no tornaré a intervenir.

Els millors auguris per al llibre de receptes de les dones de La Cava.

Maria Rosa


20-05-13 a les 12:33

vot 1201 d'una dona cavera per a una dona que es un exemple per a natros, molta sort gloria!

Davinia


20-05-13 a les 16:52

Desde LA CAVA un vot més per tú Gloria!!!!

iPep


20-05-13 a les 22:33

@max i Dr. Salomon
Que us quedi clar, que jo en cap moment he sigut qui a comensat està guerra dialèctica i ara es por veure molt clar allò de "Donde dije digo, digo Diego", el que primer no estaba ven fet, ara si que yo esta, en fin, vatros mateix amb els vostres comentaris.

Yo, no he parlat mai de pactes, he dit, si, que era molt extrany la cuantitat de vots que traia la senyora Glòria i encara ara, apart dels que tragin per les persones que siguen, encara ho trobo, molt, però que molt extrany.

Jo he demanat vots, si, ni ho amago, ni ho tinc per que amagar, una cosa es demanar i l'altra que te ho donin, així que això funciona així, cada escu vota a qui vol, no hi ha res mes, però continuo dient, que vatros, no comprendreu mai l'afecte que hi ha entre La Cala i La Ràpita.

Voteu a qui vulgueu, faltaria mes, però no surtigueseu amb tonteries i 8 i nous que no van enlloc.

Com tampoc vos teniu que declarar "Els Defensors de la Veritat" perquè no la teniu.

Des.de aquí, aprofito per donar li una abraçada i tot el meu cariño a la senyora Glòria, sirà una gran guanyadora, si al final guanya i si no també.

Per cert el saben aquell de diu " El que calla otorga".

yo1


20-05-13 a les 23:48

Mira dr. Solomon, la GLoria guanye o no guanye sempre serà una gran persona, una gran senyora., per algo es tan estimada al seu poble.
Pero tu amb els teus comentaris demostres molt pocavergonya sobretot posant en entredit al poble de la Ràpita i a la seva gent.

josefa


21-05-13 a les 11:56

vot 1700 per tú!!!

Cel


21-05-13 a les 17:47

Hola Glòria!

Sóc dels XIQÜELS I XIQÜELES DEL DELTA.

Portem la final de la campanya votant en massa a Maso perquè hi ha gent de la colla que és rapitenca, però el vot no és recíproc, ja què tenen pacte amb una altra candidatura.

Com també tenim a la colla gent de santa Bàrbara que, per cert, ens parla molt bé de tu! Canviem el vot i et donem suport.

En mostra de bona voluntat esta tarde t'enviarem el nostre suport. Com el vot és lliure, si ens voleu ajudar us ho agrairiem molt! :)

http://www.ebreliders.cat/2012/user/634_La-colla-castellera-Xiquelos-i-Xiqueles-del-Delta-/





cinta


21-05-13 a les 17:51

anims gloria que aixo es teu! com cada dia 8 vots d'una familia cavera!

DelDelta


21-05-13 a les 18:11

D'un Xiqüelo!

Alicia


21-05-13 a les 18:54

Vot d'una Xiqüela. Amunt Glòria!

Elena


21-05-13 a les 19:03

una altra dona cavera que esta amb tu gloria! anims!

Muixarra


21-05-13 a les 19:06

@ Cel Les paraules que dius, no son certes, vamos, que jo sapigue, de pacte, no en hi ha cap, jo se de part certa que gent que vota a Maso, també, vos vota a vatros, gent per exemple, que us va anar a vere al pavelló, així, que tu o vatros, voteu a qui us vaigue de gust, la senyora Glòria, igual que cualsevol participant, es mereixedora de votarla, però, no canviés o digues paraules que no son certes, cada escu, vota a qui vol, es mes, qui sap aquí voto jo, per que, no puc votar jo també a la senyora Glòria.

Avere si comencem a donarmon compte, que cada grup de persones, tindrà el seu guanyador personal, quedi al lloc que quedi, al menys, es el que jo penso.

Salutacions.

Mireia Ferré


21-05-13 a les 19:15

Vot d'una Xiqüela. Sí, el vot és lliure. Cadascú vota qui vol i jo voto a Glòria :)

Josep Miquel Beltrán Mauri


21-05-13 a les 19:23

Vinga Glòria, anem bé, com cada dia, tot el nostre recolzament!!
Ànims a tots els seguidors, estem a la recta final!!
I en quant a la resta de candidats i seguidors, ningú dubta que han fet alguna cosa bé, si no, no estarien nominats, no sé que pinten tots estos comentaris desafortunats.

Ramon Obiol


21-05-13 a les 19:27

Vamos Muixarra, que tampoc és cap drama. Si només cal mirar els comentaris dels Xics Caleros i n'hi ha molts que posa "de Maso" i a Maso, que venen "dels Caleros". Com tantes altres candidatures o gent de les candidatures que se donen suport entre sí perquè per això el vot és lliure. :)

I ara Maso contava en Los Xics Caleros i los Xiqüelos, però que se queden los primers votant i natros passem a Glòria te sap mal? :)

Vot per Glòria d'un Xiqüelo!

Muixarra


21-05-13 a les 19:37

@ Ramon Obiol, tornemi!!! O jo no se expresarme, o escric malament, que no m'en sap cap de mal, que cada escu pot votar a qui vulgui, no ho entenc, penso que ho deixo prou clar, si a mi me dona igual qui guany, jo sempre estaré al costat de Maso, sigue el primer o l'ultim, ell, igual tindrà la seva festa particular.
El que si que pots tindré clar, això si, es que continuaré demanant vots, per a qui jo cregui convenient i votaré a qui jo vulgui, cada escu, que faci el que vulgui.

Ramon Obiol


21-05-13 a les 19:54

Muixarra, per la mateixa regla, digues als altres que no se demanen lo vot entre ells. I al cap i a la fi, cadascú és lliure de votar a qui vulgue :)

Xiqüelo

Adrià


21-05-13 a les 20:01

Vot d'avui d'un Xiqüelo

Muixarra


21-05-13 a les 20:12

@ Ramón Obiol

Xaiccccc, que jo no tinc que posar cap regla, ni tinc que dir res a ningú, que cada escu, com vaig dient fa dies, que vote a qui vulgui, jo continuaré votant a Maso i a qui vulgui mes, es lo que ni ha. 😎

Capicci!!

Ramon Obiol


21-05-13 a les 20:13

Muixarra, cadscú és lliure de votar a qui vulgue, si o no? Sí, pos ja està.

Últim missatge que ja es pot deduir a qui va (abans n'hi ha MOLTS més):

"21-05-13 a les 19:26
35 vots desde els xics caleros endevant maso no afluixem ala nit mes i vot 1800"

O al revès:
"1305, dels amics de Maso, venga, venga que això s'anima...., no oblideu de votar a Maso tots els dies amics."

I jo lliurement voto a Glòria :)

Ramon Obiol


21-05-13 a les 20:24

Ho acabes de dir. Tu mateix te retrates en uns comentaris desafortunats. Seguiras votant a Maso i te sap mal si ara jo o altres preferim afavorir a Glòria. Cadascú vota a qui vol :)

d'Un Xiqüelo del Delta

Ferran Carles


21-05-13 a les 20:40

D'Un Xiqüelo del Delta!

http://www.ebreliders.cat/2012/user/634_La-colla-castellera-Xiquelos-i-Xiqueles-del-Delta-/

Juana


21-05-13 a les 21:21

i lultim vot d'avui per aquesta dona tant valenta desde La Cava!

Marc


21-05-13 a les 22:18

Un vot més dels Xiqüelos.

Eli


21-05-13 a les 22:25

Vot 2000 d'una xiqüela, ànims!!!

rabasseta


21-05-13 a les 23:29

més vots d'un que recolça a la candidatura - Empresa Rakel Serral, ànims i molta sort a tots!!

Juan


21-05-13 a les 23:37

Jo votaba un dia a Gloria i l'altre a Maso, pero despres de llegir el ultims comentaris continuaré fina al final votant a Maso perque a mi que no m'uneix res a cap candidatura em pareixen molt desfortunats molt comentaris que feu. No es pot criticar i despres fer el mateix. Aixó si que em pareix d mal gust. Així que abans de die alguna cosa feu examen d conciència.

Maria Pegueroles


22-05-13 a les 00:09

Vot d'una altra Xiqüela

Aleix


22-05-13 a les 00:10

Una empenta de vots dels amics dels XIQÜELOS I les XIQÜELES DEL DELTA :)

Bona nit a tots i a totes

Mateu


22-05-13 a les 00:22

Ai, que jo també voto!
Un Xiqüelo

Irene


22-05-13 a les 01:02

Espereu que falto yoooooooooo
2238

Ànims i molta sort Glòria! :)
Una xiqüela

juli


22-05-13 a les 01:39

2257 Xiqüelo

Pere


22-05-13 a les 02:15

2265
També un Xiqüelo del Delta. Ànims!

Alina


22-05-13 a les 08:28

Vot matiner d0uan Xiqüela.
Ens ajudeu? :)
http://www.ebreliders.cat/2012/user/634_La-colla-castellera-Xiquelos-i-Xiqueles-del-Delta-/

Aleix


22-05-13 a les 09:45

2318!
Vot d'avui d'un Xiqüelo del Delta

Xiqüel@


22-05-13 a les 10:02

2340 Ànims que va bé

angels


22-05-13 a les 12:34

Un vot diari de l'HORT D'ARSIS

Lorena


22-05-13 a les 13:44

2 vots de Xiqüelos i Xiqüeles del Delta!

PAMI


22-05-13 a les 13:52

Aixo va molt be Gloria també aniria bé per a l'altre de Santa Barbara Genis i Ariadna que ho tenen mes dificil

sara


22-05-13 a les 14:17

2500 per tú!!!!

Bea Benet


22-05-13 a les 14:31

D'una Xiqüela del Delta en carinyo i desitjan-te el millor!

Marc


22-05-13 a les 14:56

Amunt amuuunt des dels Xiqüelos del Delta per a Glòria!!

Teresa


22-05-13 a les 16:07

Per tu Glòria, d'una Xiqüela.
Soc planera i a vegades t'escolto. Ets una dona especial i mereixes guanyar!

Lluís


22-05-13 a les 18:48

D'un company Xiqüelo. Los millors desitjos per tota esta gran família que rodegeu a Glòria!

Eva


22-05-13 a les 18:50

Salutacions Gloria des de La Cava!

Aitor


22-05-13 a les 20:21

Sunfill de Max us dona suport tots els dies! Anims gloria!

Rakel Serral


23-05-13 a les 09:26

Bon dia Sra. Glòria, quantes mostres de suport!! endavant ànims!!

Joana


23-05-13 a les 09:32

Dels amics Xiqüelos i Xiqüels del Delta. Bon dia! :)

http://www.ebreliders.cat/2012/user/634_La-colla-castellera-Xiquelos-i-Xiqueles-del-Delta-/

Josep Xiqüelo Delta


23-05-13 a les 10:21

2945! Uaaauuuuhh!!!

MPC


23-05-13 a les 10:32

Una altra Xiqüela

max


23-05-13 a les 10:33

el 2950 per a tu Glòria!!!endavant

Carme Arasa


23-05-13 a les 11:14

Una esspenta dels Xiqüelos per consolidar més a Glòria!

Si voleu, ens la podeu tornar amb el vostre suport :)

montse


23-05-13 a les 11:46

Os la estem tornan, Carme.

Marga Ferre Royo


23-05-13 a les 12:19

vot de una xiquela,votem a zaida ardit es mol bona patinadora

Marga Ferre Royo


23-05-13 a les 12:20

a zaida y als xiquelos claro asta

Carme Arasa


23-05-13 a les 14:34

Gràcies Montse! :)

Erica


23-05-13 a les 18:45

Lo meu granet d'arena d'avui d'una Xiqüela

Gloria


23-05-13 a les 22:58

Desde La Cava us enviem molts d'anims!!!

CristianLoMaset


24-05-13 a les 00:11

3311 d'un xiqüelo del delta

Tere


24-05-13 a les 00:27

amunt gloria amunt!!!

Ana


24-05-13 a les 01:24

3400 desde La Cava!

Carmen


24-05-13 a les 07:34

Per a la Gloria.
Quan sigui gran vull ser com tu. Ja se que t'ho ha dit algú alguna vegada, però que una persona amb la teva gran experiència i amb aquestes ganes de viure i amb este bon caracter i simpatia, és d'admirar. Te desitjo lo millor i tant si guanyes com sinó, per a natros ets la millor.
Una forta abraçada.

Marta


24-05-13 a les 09:22

Vot d'una Xiqüela del Delta.
Una abraçada de bon dia a tothom! :)

Marc


24-05-13 a les 09:49

Vot d'un Xiquelo!

MPC


24-05-13 a les 11:15

Una altra Xiqüela

Berta


24-05-13 a les 17:49

Vot dels Xiqüelos! Ànims!

Irene


24-05-13 a les 18:28

D'una Xiqüela del Delta per a tota esta gran família i en especial per a Glòria :-)

Elisenda


24-05-13 a les 19:44

gloria, un exemple a seguir, i les dones de la Cava et seguirem votan perque et mereixes el millor!

Lluís


25-05-13 a les 13:59

Vot d'un Xiqüelo! :)

Silvia


25-05-13 a les 19:34

daqui al 31 de maig arribaras als 5000 vots, 5000 motius mes per ser tan energica i valenta com ara! les dones de La Cava estem amb tu!

Rosa Mari


25-05-13 a les 19:37

i que gran ets gloria! et desitjo molta sort en aquest concurs!

diana valimña


25-05-13 a les 21:05

Gloria , vots de l'Hort d'Arsis per tu...

angels


25-05-13 a les 21:23

4128 un mes de l'Hort d'Arsis

laplanaradio


26-05-13 a les 07:50

http://www.youtube.com/watch?v=sWPR5_4LNwI&feature=youtu.be
Arribem a la recta final i des de La Plana Ràdio us volem transmetre l 'agraïment de Glòria,la nostra candidata,per tot el suport que ha rebut i les mostres de "carinyo" de tot el seu "club de fans" i molt especialment de totes aquelles altres candidatures que, de manera espontània,també l' heu votat.
Ella no us ho pot agrair escrivint als missatges de la pàgina de votacions dels candidats (de fet ja heu vist que hi hem escrit poc),però si que ens va demanar de quina manera us podia fer arribar a tots i totes el seu apreci i agraïment, a l 'hora que com ja escoltareu,desitja a tots els candidats molta sort.Per això hem fet aquest petit vídeo.
Independentment de qui acabi primer aquesta final,per a Glòria,tots els nominats de totes les candidatures, ja són els guanyadors als cors de tots els que els han recolzant i conegut durant aquests dies...el suport i mostres d 'afecte que han rebut amb els vots i paraules d' ànim que s' han expresat,n' ès la prova .... i això és lo més important d 'aquests premis ,que esperem, segueixin convocant durant molts anys més els organitzadors..

laplanaradio


26-05-13 a les 07:52

Per cert,poseu aquest enllaç al vostre navegador.Veig ue no es "linkeija" automàticament.

http://www.youtube.com/watch?v=sWPR5_4LNwI&feature=youtu.be

mari


26-05-13 a les 10:42

tos els dies desde que es va comensa este reconeisement e votat sense lleiçi els comentaris, pero avui per curiositat estic miran ,ESTIC ESGARRIFADA dels comentaris que algunes persones estan posant ,els candidats son escullits per simpatia i perque els estimem pero aiso jan persones que pareis que siguen politics!!! no no no es aiso no es una carrera, no es politica, no es una lluita , segu quels candidats no estan contens dels comentaris ques fan a traves de ells,, jo estimo a la gloria pero tanbe e votat i e compartit per Teresita la madrina que es la madrina de tots els ampostins e votat tots els dies per ZAIDAperque la conec i se la seba trajectoria, i voto als xicuelos i xicueles del delta perque ja un xicuelo quel astimo mol evotat al llibre de les dones caveres no perque les conegue simplement perque an fet un gran trevall i ja no us dic dels que san quedat pel cami perque tanbe seu mereisien!!no per aiso soc en contra de nigun participan ni de cap poble !!!LLUITEU pels que estimeu i DEISEU!!els pactes i les tonteries sigueu respectuosos en vatros mateis i voteu EN CARINYO COM DIU LA GLORIA !! i MASSO not conec pero guany qui guany ets fantastic !!!

diana


26-05-13 a les 11:56

4386 UN VOT MES DE L'HORT D'ARSIS

Manel Vidal Salvadó


26-05-13 a les 14:08

GLORIA MOLTES GRACIES , HA SIGUT MOLT EMOTIU... DE L'HORT D'ARSIS

Ferran


26-05-13 a les 15:43

Quin video més entranyable, Gloria!
D'un Xiqüelo en molt de carinyo!

Aquasir Vidal Valimaña


26-05-13 a les 15:53

Gloria ets molt trempada!!! un mes de l'Hort

marisin


26-05-13 a les 16:03

un mes de l'hort d'arsis

Paquigi


26-05-13 a les 16:19

tres mes de l'hort d'arsis

Raquel


26-05-13 a les 16:29

4403 un mes de l'hort d'arsis

Irene


26-05-13 a les 16:58

D'una Xiqüela del Delta planera orgullosa de Glòria!!!
Gràcies Plana Ràdio pel vídeo!

Juli


26-05-13 a les 17:55

4434 un mes de l'hort d'arsis

Marta


26-05-13 a les 19:19

vot 4500 d'una dona de La Cava, amunt gloria!

M.T A


26-05-13 a les 20:40

4520 un mes de l'hort d'arsis

Juana


26-05-13 a les 20:59

una espenteta mes de les dones de La Cava!

sonia


26-05-13 a les 22:13

votada!!
Rakel Serral

diana valimña


27-05-13 a les 09:08

bon dia Gloria, tres vots mes pa tu de l.Hort d'Arsis

nuria


27-05-13 a les 10:40

Cada dia pel mati, un vot per la Glòria!!!

Paula


27-05-13 a les 12:13

D'una Xiqüela del Delta! Ànims i amunt! :)

Raul


27-05-13 a les 12:29

Un Xiqüelo per Glòria!

Ferran


27-05-13 a les 12:58

D'un Xiqüelo per un tresor planenc!

Ana


27-05-13 a les 19:28

5001 desde la cava!!!!!!

Manel Vidal Salvadó


27-05-13 a les 22:41

Tres mes desde l'Hort d'Arsis

Oskar


28-05-13 a les 17:27

Ja que entre grups estem fent germanors, espero que per algun acte important, totes les terres de l'ebre ens recolzem per poder demanar el que ens afecta de manera general, com en aquest concurs estem fent el que fins ara no s'ha vist mai d'uns pobles recolzar als altres. Merexcuda guanyadora encara que per molta gent sigui Maso. Senyora Gloria, felicitacions encara que encara no s'ha acabat. Visca les terres de l'Ebre i Visca Catalunya!!!

Alina


28-05-13 a les 18:17

Suport dels Xiqüelos i Xiqüels del Delta!

jordi


28-05-13 a les 19:17

Gloria, ara ten vindran 5 de seguits de l'Hort d'Arsis

javi


28-05-13 a les 19:35

UNS QUANTS MES DE L'HORT..

MARLI


28-05-13 a les 19:38

Vinga Gloria que aixo casi que està guanyat!!!!

diana valimña


28-05-13 a les 19:52

UNS QUANTS MES DE L'HORT..

Manel Vidal Salvadó


28-05-13 a les 20:11

Gloria ets molt campexana!! mes vots per a l'Hort d'Arsis

Elastica


29-05-13 a les 10:53

Suport de l'hort d'arsis!!2 VOTS MES!

sergi


29-05-13 a les 11:37

mes vots de l'hort

Alina


29-05-13 a les 12:48

Ànims i amunt com un castell Glòria!
Un Xiqüelo

diana


29-05-13 a les 17:32

Gloria, això ja ho tens... ets una CAMPIONA, encara que ja se sap!

Emilio


30-05-13 a les 11:39

6227 Bon dia , ara et votarem 10 de seguits de l'Hort d'Arsis...

Marc Ferreres


30-05-13 a les 11:58

Bon dia GLÒRIA I AMICS/ES!!

Este dissabte és la Fira del Vi a Amposta.
Los XIQÜELOS I XIQUELES DEL DELTA fem una demostració castellera amb la companyia dels Xics Caleros.

Pel companyerisme i estima que hem agafat arran els Ebre Liders, us convido a venir i compartir-ho en natros! :)

Serà dissabte a les 11.30h a la Plaça del Castell d'Amposta

Salut amics!

https://www.facebook.com/events/132806773583527

Manel Vidal Salvadó


30-05-13 a les 12:55

Mes vots de l'Hort d'Arsis

cinta


30-05-13 a les 20:48

la penultima espenteta desde La Cava!

Josefa


30-05-13 a les 21:34

un orgull per a mi donarte el vot 6400, ets tot un exemple per a totes les dones, espero poder coneixet el dia de la gala, d'una dona cavera que t'admira!

Angels


30-05-13 a les 22:51

anims gloria, les dones de La Cava estarem en asta el final, osigue dema!! ets molt gran!

pedro


31-05-13 a les 08:28

Be, per fi hem arribat al ultim dia de aquestes votacions i el resultat no podria ser millor! Enhorabona Gloria! Besets de tota la familieta. T'estimem molt!!!!!!!

diana


31-05-13 a les 09:21

BON DIA , AVUI PER FI , JA ES EL DARRER DIA... PLUJA DE VOTS DE L'HORT D'ARSIS, CREC QUE AVUI SIRAN UNS 70...QUE TINGUIS MOLTA SORT!!!

josep


31-05-13 a les 11:10

Bon dia!
Com bé explica el perfil de la Gloria, col·labora al documental Se fa saber, un retrat costumbrista de Santa Barbara.
Aquest documental està en plena campanya de financiació a la web de crowdfunding (micromecenatge) de Verkami. Cal un petita empenta per poder aconseguir l'objectiu, així que us agraïriem molt si ens ajudeu tant amb aportacions com amb difusió.
Aquest és el link de la campanya: http://www.verkami.com/projects/5305-se-fa-saber

Moltes gràcies!

Cinta Rosa


31-05-13 a les 11:23

EL MEU VOT! EL Nº 6638!CAMPEONA!
TU SI QUE VALES!

cinta


31-05-13 a les 12:32

l'ultim vot per a tu gloria!! anims desde La Cava!

Seve


31-05-13 a les 13:04

6748 vots duna dona cavera, l'ultim d'aquesta edició per aquesta gran dona!

Seve


31-05-13 a les 13:17

6748 vots duna dona cavera, l'ultim d'aquesta edició per aquesta gran dona!

Seve


31-05-13 a les 13:17

6748 vots duna dona cavera, l'ultim d'aquesta edició per aquesta gran dona!

Andreu


31-05-13 a les 13:30

I sumant fins l'últim moment!
Un Xiqüelo del Delta

Àngels


31-05-13 a les 16:29

Un nou vot!
Sra. Glòria, moltes felicitats a vostè, als seus i a La Plana Ràdio per este premi tant merescut, motiu pel qual hem estat al seu costat empenyent en les nostres possibilitats.

FELICITATS DE NOU I UNA FORTA ABRAÇADA!

Una Xiqüela del Delta

Silvana


31-05-13 a les 20:54

els ultims vots desta edició, del primer asta l'ultim dia en vatros, de les dones de La Cava!

Angels


31-05-13 a les 22:23

avore si podem ferte arribar als 7000 vots per fe numeros redons, aqui la meua espenteta!
Una dona cavera.

mari


31-05-13 a les 22:38

al final e pogut fer arribar el vot 7000, moltes felicitats gloria sense dubte que as sigut la reina d'aquests premis! molts d'anims desde La Cava!

jordi


31-05-13 a les 23:01

El 7007 per a una super iaia, super mare i super dòna.Felicitats Glòria!!!

diana valimña


31-05-13 a les 23:50

Ha sigut un plaer estar amb tu a la final! Gràcies, pel teu recolzament!
L' Hort d'Arsis

Aitor


01-06-13 a les 12:35

Moltes feliitats gloria, tens el puesto k et mereixes a estat un plaer apoiarte aquesta edicio!

ocolcap


01-06-13 a les 13:23

Felicitats per la guanyadora des de la Cala

Muixarra


02-06-13 a les 08:36

Enhorabona senyora Glòria !!

Una abraçada des·de La Ràpita.

maria gloria


02-06-13 a les 11:04

Molt bon dia a tots, realment en aquesta categoria es mereixien guanyar tots 4 participants, pel fet q tots son persones grans q han fet coses importants pel seu poble, pero com tot concurs havia d sortir un guanyador, moltes gracies a tota la gent q heu recolzat a Gloria dia tras dia, i tambe a la gent que heu apoiat a les altres candidatures i ens heu felicitat. Ja ens coneixerem a la gala, una abrassada a tothom d tota la familia de GLORIA ESPUNY, esta molt contenta, MOLTESGRACIES.


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més