Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 600 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2012

Tornar a Mon associatiu i responsabilitat social

Associació CIAN - Creativitat Innovació Art i Negoci


Una associació innovadora amb una manera de fer creadora i adaptada a les necessitats actuals. Fomenta i promociona l'activitat econòmica, artística i cultural del Delta de l'Ebre. CIAN ets tu, #CIANsomtots!!

CIAN neix de les sigles Creativitat Innovació Art i Negoci. Una associació sense ànim de lucre fundada al 2011, formada per persones de diferents sectors i branques professionals , creatives amb inquietuds i una perspectiva diferent, amb una manera de fer adaptada a les necesitats reals d’avui, oberta a tothom, tenint com a base la sostenibilitat, el respecte i la participació.
Fomenta i promociona l'activitat econòmica , artística i cultural del territori, crea sinèrgies per treballar d’una manera conjunta.
- Recolzar a tots aquells nous emprenedors i els ja constituïts, que vulguen promocionar i fer difusió dels seus projectes, treballs i promocions i beneficiar-se del projecte de CIAN.
- A les empreses i les activitats econòmiques de els diferents sector(serveis, professionals,comerç,turisme,restauració, artistes,creatius…)
- Recolza als joves en l’educació i els presenta noves alternatives d’oci.
- Recolzar les idees i iniciatives d'altres organitzacions, associacions o grups que tinguin objectius i interessos comuns, col.laborant i treballant conjuntament per arribar a la màxima difusió de les propostes i fer del projecte de CIAN una projecte de tots.
- En definitiva, CIAN està oberta a totes les persones individuals o col.lectives de totes les edats, que amb les seves propostes, aportacions, idees i suggerències, ajuden a fomentar l'activitat en general, recolzant el concepte de sostenibilitat per obtenir un equilibri social, econòmic i ambiental i arribar entre tots a fer del Delta de l'Ebre un referent.


Web: www.cian.cat

Participa en la categoría Mon associatiu i responsabilitat social




5 comentaris




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


sonia


11-04-13 a les 08:26

Molt bona iniciativa, el meu vot per a vatros, endavant!

max


11-04-13 a les 10:32

ja he votat!!!

rabasseta


11-04-13 a les 15:36

vinga, vinga, amunt!!

xoli


13-04-13 a les 14:34

Bona feina!

CIANSOMTOTS


15-04-13 a les 08:33

El Delta de l'Ebre té talent, coneixements i ganes de tirar endavant, creem sinergies i mostrem al món de que som capaços. Gràcies a tots els que recolzeu aquesta cadidatura. Endavant CIAN,endavant Delta de l'Ebre!!


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més