Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 600 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2012

Tornar a Mon associatiu i responsabilitat social

AnimaNaturalis


Fundada el març de 2003, és una organització dedicada a establir, difondre i protegir els drets de tots els animals.
Els animals mereixen drets fonamentals, com el dret a la vida, a la llibertat, a no ser torturats i a no ser considerats propietat.
Des de 2010, AnimaNaturalis vigila de ben a prop els correbous de les Terres de l'Ebre per tal de denunciar les diferents infraccions i casos d'abús i maltractament animal que acostumen a succeïrs en aquest tipus d'espectacles. Des d'AnimaNaturalis fomentem que els tradicions evolucionin is'adaptin a les Noves sensibilitats socials, que en general a Catalunya, cada cop són més extenses i que tinença en comte el patiment dels animals.
AnimaNaturalis treballa a través de l'educació del públic, la difusió d'informació i la sensibilització, i ho fem mitjançant campanyes de protesta, actes, manifestacions, conferències i taules informatives.
Per a nosaltres, la defensa dels animals és una causa que involucra justícia, compassió i respecte. Amb professionalisme i responsabilitat, seguirem defensant els interessos dels animals, donant així veu a aquells que encara no la tenen en la nostra societat.


Web: www.animanaturalis.org

Guanyador en la categoría Mon associatiu i responsabilitat social

2718 vots



159 comentaris




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


Andy


07-04-13 a les 16:05

Votado!!!

ELY


07-04-13 a les 23:18

Votado!!

BENGUN


08-04-13 a les 18:53

Una vergonya que col.lectius que utilitzen l'atac, l'insult i la mentida sistemàtica contra el nostre territori tinguen cabuda aquí. Penós.

jomateix


08-04-13 a les 22:36

No tots els ebrencs som taurins, cada cop hi ha més gent en contra de la vostra festa i més gent recolzant aquest tipus de col·lectius i la seva feïna.

RATONERO


08-04-13 a les 23:14

Patètica la inclusió d'una organització sectària i dictatorial en els premis d'enguany. Si a més sumem que aquest grup es dedica a menysprear amb cal.lumnies i mentides a una part importantíssima de la població ebrenca, encara s'entén menys. En fi, al menys no es baixa als nivells d'ignorància i caradura que aquest grup té.

EL_Korb_ 80


09-04-13 a les 11:36

No sóc taurí, però la secta vegana esta, està en contra de que s'utilitzen les cabres de rasquera per netejar los boscos. Dels tir i arrastre, ...

EL_Korb_ 80


09-04-13 a les 11:37

tindran tots los seus amics de fora votant-ho, este concurs és una m*, una persona un vot, i si no ets ebrenc no hauries de poder votar.

EL_Korb_ 80


09-04-13 a les 11:38

Estos d'anima naturalis són com els fatxes que es manifesten contra l'avortament.

AidaG


09-04-13 a les 11:52

AnimaNaturalis és present a les Terres de l´Ebre defensant els animals, no només els bous, sino a tots els animals.

Estimem aquestes terres tant com vosaltres, només volem que excloguin per sempre el maltractament animal.

Moltes gràcies per les vostres votacions.

lovelove


09-04-13 a les 12:00

Molt orgullosa que una associació dels animals participi a les terres de l'ebre.
No són tots taurins i maltratadors d'animals.

Cristina_


09-04-13 a les 19:22

Necessitem associacions com aquesta que parlen en nom dels que no ho poden fer per si mateixos. La resta d'animals mereixen uns drets bàsics i no és just utilitzar-los pel benefici humà. Els animals no-humans existeixen pels seus propis motius, no per servir l'humà. Hem de deixar de veure'ns com el centre de l'univers i ser més humils.

RATONERO


10-04-13 a les 00:02

Més enllà de l'art, la cultura popular, els lloc de treball, la tradició i el seu significat (que mai es podrà discutir amb aquests neo-dictadors) i d'altres moltes coses igualment vàlides, la REALITAT es que la festa dels bous fa possible la millor vida que es coneix de cualsevol animal domèstic: el bou brau. I el millor tracte. I la major llibertat. I els millors cuidados. I el manteniment sencer de tot un ric ecosistema. Si jo fos bou, triaria una i mil vegades ser brau a les terres de l'ebre abans que ser extingit en el fals futur que els animalistes ni tan sols proposen perque simplement no existeix. El que es penós es que gentuça que es dedicar a cal.lumnia sistemàticament a tot un territori aspire a guanyar un premi a les terres a les cuals insulta permanenment. En això també som únics.

EL_Korb_ 80


10-04-13 a les 15:40

los d'animanaturalis esteu en contra de que es mengen musclos.

Ana M Iriondo M


11-04-13 a les 10:36

Porque son defensores de todos los animales, mi voto!

Alama


11-04-13 a les 11:00

Espero que recibáis el apoyo de muchos, porque os lo merecéis. Un abrazo

EL_Korb_ 80


12-04-13 a les 09:56

Ja estan fent campanya castellanots.

Anna Castaño


14-04-13 a les 21:36

Sembla impresionant com algunes "persones" poden dir que els de Animanaturalis son neo-dictadors...dictadors son els que maltracten a la resta d'animals que no siguin humans. I que ser vegà o vegerterià sigui una secta....quins nassos...
Un i mil vots per aquesta bona causa.

Arantxa Navarro


14-04-13 a les 22:46

¿Y los llaman secta por defender el veganismo? jajajaja
Algunos que leo por aquí sí que son sectarios... a veces me avergüenzo de ser catalana cuando veo gentuza tan radical o más que los fachas a los que critican...
No sé quienes son peores, si los unos o los otros!!! Qué ascazo de gente radical!!!
Al menos esta asociación no obliga a nada a nadie, solo informan sobre ciertos temas y jamás faltan al respeto. Ni siquiera de gente que no se merecen dicho respeto...

Pep Rebassa


15-04-13 a les 20:52

Dictadors? dictadors sou els que usau i abusau d'animals innocents i els explotau per a la vostra diversió i plaer... Sectaris? sectaris sou els que considerau als animals d'altres espècies inferiors a vosaltres només per el fet de no haver nascut humans... els bous viuen la millor vida?? m'agradaria veure als que diuen això dessagnar-se enmig d'una plaça amb una espasa clavada i treient sang per la boca... o corrent obligats a la força per els carrers assustats i patint tota classe de burles i humiliacions...
És molt fàcil amollar tots aquests "arguments" interessats quan et creus superior a altres espècies i amb el dret adquirit a decidir per ells... el que no enteneu és que TOTS vivim en aquest planeta amb el mateix desig (viure en pau), i que ningú ha de poder decidir sobre la vida dels altres, i molt menys sobre la seva mort...

fardacha


16-04-13 a les 10:50

¿Tradición? si, por salvaguardar las tradiciones se sigue cortando el clítoris a miles de mujeres... por ejemplo.
Esto lo dice una castellanots, orgullosa de que los catalanots hayan sido los primeros en prohibir las corridas de toros por considerarlas una salvajada.
¡SOIS MIS HÉROES¡,por favor seguir así y prohibir también els correbous, a ver si así la cordura se extienda al resto del mundo y se dejan de torturar animales para ¿diversión?...que tristeza de seres "humanos"

Isa Bel


16-04-13 a les 11:55

He vist que no es pot fer comentaris en el quals s'atempti a la honestedad d'una candidaturam però hi vist moltes en les quasl sel anomena, secta i neodictadors, això no em sembla bé per que han estat publicades

Isa Bel


16-04-13 a les 11:57

Els meus vots sempre seràn per a ells perque trevallan pels que no tenen veu visca ANIMANATURALIS! els estimo!

Merch


17-04-13 a les 12:23

Anomenar-nos sectaris, dictatorials, mentiders i tots els adjectius que pretenguin faltar-nos al respecte no fa més que mostrar una gran ignorància, a demés de molt poca vergonya. Els que lluitem en contra d'aquesta malalta afició ho fem net, mostrem la penosa realitat que els seguidors amaguen.
Visquin el bous, fora els correbous

RATONERO


17-04-13 a les 16:39

Los bous son criats per l'home per consum humà. No hi ha més. Abans dels 18 mesos coll tallat a l'escorxador després de viure en condicions pésimes. Si es una femella pitjor: Separació de la criatura i manteniment indefinit (3 anys) de la condició mamària. Els mons de yuppie de la secta vegana no existeixen (al menys amb bovins. Difícil trobar al mon un mascle boví de més de 10 anys de vida. La festa dels bous es pública i tothom sap el que passa. La prova es les 0 denúncies que han prosperat als jutjats. Zero patatero. Els correbous son la malaltissa obsessió dels animalistes perque els trenquen els seus esquemes dictatorials i sectaris. Cap bou al mon viu 20 anys i en les condicions en que ho fan i això es el que fa ballar el cap als neo-dictadors.

EL_Korb_ 80


17-04-13 a les 17:35

Sou com els anti-avortistes, voleu imposar la vostra moral (totalment respectable) als altres.
Per la llibertat, sí a l'avortament. sí als bous a les nostres places.

Indar


17-04-13 a les 20:39

¡Votados! Que tengáis suerte, os merecéis ganar.

Tristania Galan


17-04-13 a les 20:51

Por un mundo mas animal-humano, por todos los que queremos igualdad!!!!!,
A GANARRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

J Car Fischer


17-04-13 a les 21:46

Los mejores!!!!

Cernunnas


18-04-13 a les 02:42

Una manera de ayudar :) ánimo campeones!!

Isabel Esteve Bertomeu


18-04-13 a les 07:54

VOTAT !! 335, MOLTA SORT !!

blnn8


18-04-13 a les 11:39

Animanaturalis una secta? perquè? per defensar la vida dels animals? Una secta s'aprofita de la gent amb mentides per guanyar diners...
Sóc de les Terres de l'Ebre i estic completament en contra dels correbous. No és la meva tradició! Quin dret tenim nosaltres, els humans, per decicir sobre la vida d'un altre ésser viu? Perquè els humans ens creiem superiors, i fem del món la nostra propietat? perquè ens falta molt per avançar i gràcies al treball d'aquesta "secta" com vosaltres ho dieu, cada vegada hi ha més gent mentalitzada.
Desperteu, que estem al segle XXI!

nini


18-04-13 a les 14:39

Tota la raó tens blnn8!! jo també sóc de les Terres de l'Ebre i no m'agrada gens com alguna gent tracta als animals, ni els correbous,perqué els han de fer patir d'estes maneres? com no tenen arguments diuen que és una secta iau!! visca als defensors dels animals,que mereixen viure una vida digna!!

Amaia


18-04-13 a les 14:55

El problema de entrar a votar, es que mucha gente desiste porque no entiende el idioma. Yo no lo entiendo, pero rebusco en todas las opciones hasta que dí con la votación. Hay gente que no se molesta...
Es una pena, porque con todos los que somos, tendríamos miles de votos.

lola


18-04-13 a les 22:46

Votado.

Anaïs


18-04-13 a les 22:56

Perque tots els animals ho valen, lluita per ells !!! GO VEGAN !!!!

lnasticat


18-04-13 a les 23:42

Molta sort! La feina que feu s'ho mereix!!!

EL_Korb_ 80


19-04-13 a les 11:09

rates xarnagues foteu lo camp

BENGUN


19-04-13 a les 14:34

De 58 denuncies presentades als correbous, només 1 ha prosperat i per raons administratives. Son sectaris perque volen confondre la gent amb mentides demagògiques. Mentrestant s'omplen les butxaques aprofitan l'aborregament generalitzat. El zoo virtual que volen montar a Barcelona i per tot el mon val 20 milions €. La dictadura-secta vegana ha tocat òs aquí a l'ebre i les dictadures no ho toleren mai això de tocar ferro. D'aquí les mentides que, una a una, van desmontan als jutjats

Amaia


22-04-13 a les 00:19

Venga que ya nos quedan menos votos para llegar al que va en primer lugar, ayer eran 85 votos de diferencia y hoy 78!! Difundir y no dejéis de votar todos los días!!!

Amaia


28-04-13 a les 17:40

El Korb 80, con ese nombre ya me dices todo...eres la vergüenza de esta maravillosa tierra!! lárgate de aquí, este no es espacio para gentuza como tú. Nosotros amamos L´Ebre, el idioma catalán y por supuesto los animales que son bastante más racionales que tú y tienen más derecho a la vida que un tipejo como tú, sin sentimientos ni empatía hacia nadie. Qué lástima que cuando naciste tu madre no apretara las piernas...!!! Por cierto, gracias por llamarme rata, las amo, antes daría la vida por una de ellas que por alguien como tú. Som catalans d'Anima Naturalis, són els meus herois! (firmado: una vasca que os ama)

EL_Korb_ 80


28-04-13 a les 23:05

Basca i per què no et precupes d'anar als San fermins o diversos pobles d'Euskal Herria?

BENGUN


30-04-13 a les 10:23

La gent d'Anima Naturalis tendeixen naturalment a ser com l'Amaia aquesta. Si algú pega un petita llegida als comentaris dels seus membres per les diferents pàgines que tenen se'n donarà conte de qui son aquesta gent que diuen que senten "amor pels animals". El que es penós es que grups d'aquesta naturalesa opten al premi aquest.

Amaia


30-04-13 a les 16:55

Lo que no deberían sería dejar a gentuza como vosotros entrar en este apartado de Anima Naturalis. Nosotros no nos metemos en las vuestras, tenemos demasiado trabajo que hacer en favor a los animales como para andar viendo los comentarios de otros candidatos. Se ve que no tenéis otra cosa que hacer...así va el país. A trabajar vagos y dejar de decir estupideces!!!

Abraham Franch Morello


30-04-13 a les 22:39

Ara si que veig que estos premis son una farsa!!! La nostra cultura, la que corre el bou cuan ya festa i aixi la defemsem!! Vergonya em donaria se un dels que organitza estos premis, trobo que de ebrencs no tenen res. Yo puc escriure malamen i parla ancara mes malamen, pero de la meua terra i de la meua cultura me sento mol orgullos!!! BOUS MES QUE MAI!!! I VISCA LES TERRES DE L'EBRE!!!

EL_Korb_ 80


01-05-13 a les 10:53

Abraham lo problema és que voten castellanots i gent de fora lo territori. A mi no m'agraden, però no estic en contra. I si algú ho ha de prohibir, hem de ser natros, i votar-ho.

Visca les Terres de l'Ebre i Visca Catalunya lliure.

lnasticat


08-05-13 a les 01:07

AnimaNaturalis no és el més votat però és el més comentat... Així que agradi o no és el més popular! Sort Animanaturalis!!És una llàstima que no estigueu primers, perquè la vostra feina desinteressada al 100% s'ho mereix.

lnasticat


11-05-13 a les 23:59

Potser Animanaturalis no guanyarà, però està clar que és qui té més comentaris, això vol dir que és el més popular, perquè no tothom està disposat a perdre el temps escrivint comentaris, i votar és més sencill. Per descomptat que són els que fan la tasca més noble i dura en aquestes terres de Catalunya. Visca Catalunya i Visca Terres de l'Ebre sense maltractament animal.

Lola


12-05-13 a les 22:22

Primer de tot felicitar-vos per la participació i els vots rebuts. Gràcies per la vostra feina, la vostra motivació, per la vostra persitència, pel vostre respecte, gràcies!

En segon lloc, aquelles persones que preteneu defensar la vostra cultura atacant als demés us faig una recomenació: comenceu per respectar la vostra llengua escribint correctament. Pompeu Fabra es faria creus!!!

En tercer lloc, els animals van aparèixer molts anys abans que l'ésser humà. És a dir, afirmar que els animals, com el bou, existèixen gràcies a l'ésser humà és una visió bastant bàsica i antropocentrista.

Forta salutació i salut companys!

Croqueta


13-05-13 a les 08:19

Dono el meu vot a AnimaNaturalis perquè és una organització sensible a un gran problema social, arrel de molts altres flagels: la violència i el maltractament cap a altres éssers vius. Sigui a les Terres de l'Ebre o a Mèxic, Xile o Veneçuela, sempre sortiran a defensar als més desvalguts i sense veu. A dalt AnimaNaturalis!

yolaula


13-05-13 a les 09:09

Llegeixo alguns comentaris i no sé si riure o plorar de la gent tant retrògrada, ignorant i maleducada que tenim circulant per les nostres terres. Us agradi o no, cada vegada som més els que defensem el dret dels animals a una vida digna. I als que tant defenseu que els braus destinats a les vostres patètiques festes tenen una vida tan bona, perquè no us hi poseu vosaltres?
Continueu així, Anima Naturalis!

Montse R.


13-05-13 a les 13:20

Hola Lola, el teu missatge, tot i carregat de bones paraules, és tant poc respectuós com els que critiques. La gent hauria de poder exposar els seus punts de vista sense faltar al respecte a ningú, i d'igual manera ser respectats.

Ah! i per cert, abans de donar lliçons de gramàtica a dojo i de manera gratuïta, mirat el melic. "Escrivint correctament" va en "v" i NO en "b". Tot just t'has anat a equivocar amb aquesta paraula...

Donemirebem


13-05-13 a les 13:51

El meu vot per vosaltres. Soc català i contrari a qualsevol festa on es maltractin animals.

Cristina_


13-05-13 a les 16:01

AnimaNaturalis és una organització que treballa desinteresadament per ajudar als animals. La defensa dels animals és una de les causes més nobles i més altruistes possibles, ja que no podem esperar molta cosa a canvi de defensar els animals. Només l'amor d'alguns d'ells i la satisfacció de saber que estem evitant patiment creant felicitat.

Per desgràcia hi ha molta gent ignorant que no se'n adona que els altres animals també pateixen (o no els importa). Ja és hora d'evolucionar i entendre que no podem fer patir un animal pels nostres capricis. No està bé per molta tradició que sigui.





Josep Armijo


13-05-13 a les 17:13

Aquí teniu el meu vot. A l'amic "Korb 80" o com es digui, simplement recordar-li que ja li toca la pastilla de les 6.
I dieu que no s'admeten comentaris que atemptin contra l'honestedad de la candidatura, però per aquí he llegit "perles" com "fatxes", "nazis", "pseudo-nazis", "secta vegana" i d'altres per l'estil.
Tolerància, sí senyor.

Gisela González García


13-05-13 a les 18:03

Visca Animanaturalis!! El meu vot per ells

Gisela González García


13-05-13 a les 18:12

Pels moderadors dels comentaris, si us plau, hi ha coses que s'estan dient que no son gens amables... no s'hauria d'insultar a ningú. Jo podria dir coses horribles dels taurins però no dic res perquè no em poso a la seva altura. Si us plau, modereu bé, no hem fet mal a ningú perquè ens insultin. Gràcies

Irene Jiménez


13-05-13 a les 19:05

llibertat animal ja!!

Patricia Pérez


13-05-13 a les 19:05

Porque los animales son los seres más indefensos de este planeta.

Maria


13-05-13 a les 19:08

Fet :)

vicens


13-05-13 a les 19:39

Perque a sa gran majoria de festes s'ha de martiriza un animal?es sofriment de un animal no aporta res positiu,domes degenera es sentits.si a cualcu l'hi agrada sofri o fer mal que se clavi una pua a n'es front.ja basta.

leenWords


13-05-13 a les 23:48

FORÇA ANIMALISTES!
Mes gent com nosaltres fa falta i tots aquets que defensen els correbous i l'explotació animal m'encantaria veurels a ells en el seu lloc o en una paella aviam si es tant diverit com es pensen!

Irene Jiménez


14-05-13 a les 09:38

Primers!!!!

RafaBCN1990


14-05-13 a les 11:03

Orgulloso de que poco a poco se extienda la conciencia hacia los animales. Y a la gente que suelta topicazos (catalufo, españolito, y por el estilo), o que dice sandeces como que somos malos porque no comemos mejillones, os recomiendo algo: LEED MUCHO, porque os hace falta. Un saludo y todo mi apoyo a Les Terres de l'Ebre desde Barcelona.

arare


14-05-13 a les 11:18

Ojalá guanyo animanaturalis en esta categoria, mira que estimo Catalunya i vull la independéncia, pero m'en dono vergonya de la meua terra per aixó que fan en los bous. Pobres animals, es que la gent no se pot divertir d'una atra manera o que?

gatnegre


14-05-13 a les 12:45

Votado!! animo y gracias!!!

ESTHER


14-05-13 a les 13:18

vinga que guanyem!!!! i a seguir lluitant pels drets dels animals ara i sempre.

Tristania Galan


14-05-13 a les 20:22

A ganar, por ellos y nosotros!!!!!!!!!

sandranb


14-05-13 a les 21:51

Si yo fuera toro y pudiera elegir preferiría vivir un solo día libre que basar mi vida en hacer de mi muerte una diversión para unos cuantos que se consideran "animales racionales", La diversión no se puede vasar en el sufrimiento animal.

Nidia


15-05-13 a les 11:19

Sóc Ebrenca i no només voten "castellanots" NO volem més correbous,no volem bou embolat, ni cap llaçat,ni a la mar, ni al carrer! Molt ànims AnimaNaturalis em de guanyar i canviar esta terra que només té una cosa de la que avergonyir-se i són els correbous! Visca les Terres de l'Ebre fora del patiment de qualsevol ser viu.

Amaia


16-05-13 a les 00:39

Y ahí va mi último día de voto!! And the winner is..........ANIMA NATURALIS!!!!!

José Luis


16-05-13 a les 11:47

Que bordin vol dir que cavalquem ... endavant a guanyar el Premi!

Litus Vinagrete


16-05-13 a les 16:52

Ànims i ni cas als comentaris d'alguns, sempre n'hi ha d'haver d'aquests en tota iniciativa que valgui la pena.
Sort!!!!

Jordi Puente


16-05-13 a les 17:31

Àniiiiiiims!!!!!!!

esther


16-05-13 a les 17:57

Votado ;)

lovictor


16-05-13 a les 21:14

Ànims a AnimaNaturalis! guanyareu!

#STOPcorrebous: una nova iniciativa: Abolició dels correbous abans de la independència: https://www.facebook.com/AbolicioDelsCorrebousAbansDeLaIndependencia

DeBoRa


16-05-13 a les 21:46

VOTADO!

Edu Ardo


16-05-13 a les 22:10

Unos dicen que se prohiben las corridas de toros para separarse de España.... otros dicen que los que votan son castellanots y que visca catalunya lliure... ¿Tanto duele reconocer que hay gente que lo único que le importa es el bienestar de los animales independientemente de la especie?
Bien por Animanaturis.

Marina Ruiz Gonzálvez


16-05-13 a les 22:14

Por una labor tan encomiable...¡¡tenéis mi voto!! :)

Núria


16-05-13 a les 23:01

Ja teniu un vot més!! Perquè d'una vegada per.totes acabem amb el maltracte animal, i per tant, amb els correbous! Felicitats animanaturalis per la gran labor.que feu!

Neytiri


16-05-13 a les 23:29

Animooo!! mi apoyo siempre a animanaturalis por su gran labor!!!

Adhara


16-05-13 a les 23:31

votado!! muchiiiisiiima suerte!

Neytiri


16-05-13 a les 23:31

NO AL MALTRATO ANIMAL!!

Neytiri


16-05-13 a les 23:34

NO AL MALTRATO ANIMAL!!

JoanG


17-05-13 a les 00:02

Us dono el meu vot. Felicitats!!!
Pels comentaris, ja veig que la vostra postura molesta als que volen mantenir aquest maltractament i us diuen de tot menys macos. No us deixeu intimidar per aquesta gent.
La vostra lluita ha de continuar i no us deixaré de donar suport.
Endavant!!!!

Enric Alvez


17-05-13 a les 00:07

CAMPEOOOOOONES CAMPEOOOOOOOOOONES OEEEEOEEEEOEEEEEEEEEE!!! La tortura no és cultura. A tots aquests que no fan mes que dir vagenades i que tant defensen Les Terres de l'Ebre (p'el que els interessa)... El mínim que podrieu fer es aprendre a escriure en la vostra llengua, que encara es més antiga que els maleïts correbous!

AidaG


17-05-13 a les 00:18

Sóm finalistes!!! Gràcies!!

En canvi l´Associació de Penyes Taurines de les Terres de l´Ebre ni tan sols han quedan finalistes, i no tenen més que 3 comentaris. M´alegra que tinguin tan poco recolzament.

AidaG


17-05-13 a les 00:28

Gràcies de nou pels vostres vots, us comparteixo aquesta bonica foto, que és com hauríem de tractar tots els animals. Res de foc, res de sogues, prou bulling als toros a les places.

maite


18-05-13 a les 12:10

VOTADO, VENGA!!!! HAY QUE ACABAR CON ESTAS PRÀCTICAS TROGLODITAS, HAY MILES DE FORMAS DE DIVERTIRSE SIN HACER SUFRIR A UN SER INDEFENSO

Anika von Lynch


18-05-13 a les 18:37

Hecho!!. Mucha suerte!! =)

Eva


18-05-13 a les 19:00

Porque defienden la vida, libertad y dignidad de todos los animales, ahí tenéis mi voto!!!!!!!
no entiendo como la gente se empeña en divertirse a costa de utilizar animales, no somos seres racionales e inteligentes???pues piensen como divertirse sin maltrato animal

Amaia


18-05-13 a les 19:21

Recordad todos que tenemos que seguir votando TODOS LOS DÍAS!!!!, poner el enlace en la barra de Favoritos como he hecho yo y así no se os olvidará ningún día. Compartid, difundid, facebook y todas las redes sociales,tenemos que hacernos ver y oir, que se sepa que cada vez somos más los que luchamos por el bienestar de los animales. Vamos que somos unos CAMPEONES!!!!!

lovictor


19-05-13 a les 12:18

Des de el Moviment Estelada Verda us donem suport ;)

Autolavado Ecoexpress


19-05-13 a les 21:28

Excelente movimiento... los apoyamos desde Venezuela

spark


20-05-13 a les 01:57

el meu vot x vosaltres també!. vot patrocinat per http://www.antitauromaquia.es

Amaia


20-05-13 a les 18:07

Autolavado Ecoexpress, ¿cómo habéis podido meter el DNI? Mi gente de Agentina que quiere votar no les dejan con el DNI argentino, les da error....

kusicha


21-05-13 a les 21:09

Ja teniu el meu vot. Molta sort!
Ya teneis mi voto. Mucha suerte!

Juamper


21-05-13 a les 23:35

No vull entrar en provocacions i no m'agraden los bous que quedi clar, però intentar guanyar algo amb un mínim de vots de gent de les Terres de l'Ebre i molta gent de fora és una falta de respecte a mi i a molts, aquí culpo a l'organització que potser tenen algun interés especial en vosaltres. Per cert, hi ha coses més importants com molts nens que es moren de gana a l'Africa, per què no aneu allà a ajudar-los?Quina gran humanitat teniu!!!No vos puc donar suport, primer respecteu i després potse vos doni suport.

lnasticat


22-05-13 a les 00:18

Clar Juamper! Com que hi ha nens que es moren de gana no tenim humanitat els que defensem els animals? Quina gran bestiesa que s'ha de llegir.... Provablament els que defensen els animals tenen més humanitat que tu i que molta gent egocentrista que només pensa en els de la seva espècie... Els defensors dels animals defensem animals i persones, bàsicmaent perquè les persones són animals. Els més indefensos, els que tenen menys ajuda són els animals no humans... I és clar, com que hi ha nens que es moren a l'Àfrica no cal pensar en independència com l'ANC, això també seria una falta d'humanitat...(segons la teva lògica tant ilògica), i com que hi a nens que es moren a l'Àfrica no cal pensar en res més que no sigui els nens que es moren a l'Àfrica... La falta de respecte més gran de la humanitat per dir-ho d'alguna manera és aquell que es fa dir humà i mata pel simple fet de fer una festa, que gaudeix fent patir i torturar a un animal... creus que aquests tenen més humanitat que els que defenen els animals? Va home va, que sembla que t'hagis pres una birra de més... I si, podem discutir la gent que pot votar o no si han de ser de Terres de l'Ebre o no... Però dir que és una falta d'humanitat els que defensen els animals és pixar fora de test! Els més humans són els que són empatics amb totes les espècies, els que es posen a la pell de tot ésser que té sistema nerviós i pateix... Els que tenen sentiments i pateixen quan un bou porta foc al cap i quan un nen es mora de gana,t'asseguro que una persona que defensa els animals pateix pels nens que es moren de gana... Ara bé, no tots els que pateixen pels nens de l'Àfrica són prou sensibles i humans per patir quan un animal d'una altra espècie pateix, i aquí està la diferència en tenir humanitat o no.

En fi! Visca Catalunya lliure, lliure pels animals humans i pels no humans!I per cert, com ho saps d'on són els vots? Tens el registre de DNI de la gent o que? :/

Naria Nari


22-05-13 a les 10:16

Votado :)

Juamper


22-05-13 a les 10:31

Inasticat! Gracies per donarme entendre el que esperava, en el teu comentari heu perdut una persona que vos pot donar suport ja que com te dit abans a mi no m'agraden els corre bous,a mi només m'agrada lo bou al plat. A part que mas faltat el respecte en varies ocasions i jo paso de parlar amb gent que li agrada el conflicte i les tonteries. Per cert, jo no deixaré de dir que no teniu humanitat perque mireu primer els animals que les persones, i la majoria de coses que feu son tonteries i busqueu confrontació, feu una altra cosa mes SERIA i ÚTIL!!(aqui tenim una dita, "a fer el fantasma a la garriga" captau si vols). I el que tampoc fare es deixarme de fotrem un bon entrecot en pataques per tu. Ni un bon ternasco!!!.

No tinc DNI's ni ganes, però tindre que reclutar gent d'Argentina per votar aqui per a que després algun "PIXAPI" digui que s'ha guanyat "al territorio enemigo salvaje" com si jo anes en llança i tapa rabos pos mira doncs me sento amprenyat en vosaltres...

En aixó acabo y no contestare mes!!! Ala seguiu la vostra odissea vegana!A mi no m'esperesseu. adeu

Alexia


22-05-13 a les 13:39

I fer aliances amb altres candidatures per votar-s'hi mutuament què? Això no és jugar brut o adulterar el concurs? Els Ebrelíders son oberts a tothom, així que pot votar qui vulgui, nosaltres seguim les regles.

Juamper, qué fas tú pels nens d'Àfrica? No fa falta que contestis, es una pregunta retòrica.


Nidia


22-05-13 a les 20:30

Juamper, ets un inepte...pases de parlar amb la gent que li agrada el conflicte? I què estas fent aquí més que crear conflicte? No sigues hipòcrita i si vols continuar en un entrecot al plat perfecte, et penses que algú et necesita per alguna cosa aquí? Et penses que ens fa falta als animalistes que vingui algú a dir que no vatarà per falta de humanitat i que no contem en ell, en serio ho creus? Per sort cada vegada en sóm més i més conscients de les coses...segueix amb la teva aixada i (a no ser que te'l mengis també) burret. No hi ha més sord que el que no vol sentir...ni més estúpid que el que busca excuses.

antonio


22-05-13 a les 22:35

qui no estima als animals no es capaç d'estimar a les persones.. sort anima naturalis

lnasticat


22-05-13 a les 22:36

Juamper, dius que no em llegiràs, però va per tu:

1) No formo part d'Animanaturalis, els recolzo, com a qualsevol gent que ajuda als animals, als nens de l'Àfrica i els que no tenen sostre ni menjar al nostre país.

2) Dius que t'insulto... M'agradaria saber on t'he insultat... Que t'has pres una birra no és un insult, és una forma de parlar per dir-te que lo que dius està fora de lloc.

3) Si no saps els DNI's no saps si voten argentins, pixapins o russos.

4) Animanaturalis no ha perdut cap votant, perquè tu al primer comentari has dit que no els votaries. I en tot cas, si generalitzes perd el sentit a les teves argumentacions. Jo puc dir-te el que vulguis, però no represento a Animanaturalis i el pixapi que dius que suposadament pot dir no se que... Doncs tampoc... Quan es generalitza perds la força i la raó en el que dius.

5) Dius que no vols provocar, d'acord... I llavors perquè entres en un lloc a dir que les persones que voten a Animanaturalis no són humanes? Això no és insultar? Jo només he votat a Animanaturalis i no em dedica a escriure a les altres candidatures per dir que no els voto perquè no són humans, perquè un independentista a dit no se que i no puc votar a l'Anc, o perquè la Teresa Forcades com que representa a l'esglèsia per molt que sigui independenista no la puc votar...


Votar i deixa votar!

Que t'aprofiti el que mengis, aquí ningú obliga a fer res a ningú, és una elecció, defensar els animals, a tots, inclus a tu, perquè n'ets un, encara que per ego diràs que no...

pepita


24-05-13 a les 08:36

El meu vot cada dia per a vatros. Per a tots aquells ebrencs que no podem donar obertament la nostra opinió anti correbous!!!

Enric Alvez


24-05-13 a les 08:53

Juamper, el primer que et diré es que tens nom de cantautor calorro barato. I per acabar (no s'ha de perdre massa temps amb personatjes així) et diría que llegeixis una mica més, si ho fessis i ja que tant t'interessen els nens de l'África sabríes que, amb el que costa "produïr" el teu "entrecot" en quant a gra i aigua utilitza'ts per alimentar a un nedó de vaca, una família sencera de "nens de l'África" podría alimentarse durant una setmana... Nosaltres ja lluitem per el tercer món, l'únic ególatra, demagog barato i per que no dir-ho, estúpid que hi ha aquí ets tú maco, que s'ha de llegir més per poder debatir sobre les coses, i aprendre a escriure en la teva llengua, de passada...

Anna


24-05-13 a les 10:30

Jo m'estimo els animals i se m'arronsa el cor cada vegada que veig com se'ls maltracta, ja sigui a les Terres de l'Ebre com a l'altra punta del món. Respecte, amor i molta empatia. Posa't al seu lloc, t'agradaria que t'ho fessin a tu? No s'hi valen els insults ni les comparacions barroeres. Aquí només es defensa els qui no tenen vot ni veu.

fatimasaxo


25-05-13 a les 11:06

com a mi m'agrada que tothom pugui expressar la seva opinió sense por a ser jutjat. Aquí va un vot des de la Cala!!!

Sophie Prunier-Duparge


25-05-13 a les 19:01

Voto para los animales!!!

SANDRA


25-05-13 a les 23:18

votat!! molta sort!

Veget


26-05-13 a les 10:05

Per cert, igual que hi ha molta gent de fora que ha votat Animanaturalis, també hi podia haver molta gent que votés alguna penya taurina, per exemple. Només per reflexionar.

Florinda


27-05-13 a les 11:37

Vinga, que guanyarem! Els animals necessiten aquest premi més que ningú altre dels que s'hi presenten. Són els que no tenen veu i els hi hem de donar, els que moren sense que gairebé ningú s'inmmuti, els oblidats que pateixen en silencia la crueltat humana, per pura diversió, plaer i costum. Necessitem que la gent sensible, inteligent i raonable se'n adoni de que els animals importen i que els hem de defensar. L'amor cap als animals és la proba més pura de la bondat humana, ja que són, juntament amb els nens i discapacitats humans, els més vulnerables de la terra. La defensa dels animals és la base per a crear una societat ètica cap a tots i totes i és perfectament compatible amb la defensa de tots els éssers humans.

Ebrenc21


28-05-13 a les 10:40

Endavant la lluita pels Drets Animals, enhorabona Animanaturalis,

A les terres de l'Ebre no tots veiem als braus com animals per entretenir-se, som molts els joves que creiem que s'han de respectar.

Gracies per la vostra feina.

Srta Alcachofa


28-05-13 a les 11:18

Enhorabuena!!!

RATONERO


29-05-13 a les 17:03

Animanaturalis fa una bona labor pels animals. El problema es que estan obsessionats en los correbous perque la nostra festa els ha fet treure la seva vessan sectaria, mentidera i demagògica. Les seves denúncies han acabat totes a la papelera perque no hi ha maltracte. Això no ho poden assumir i llavors treuen la seva veritable i patèrica cara, que no es altra que la de dictadura pura i dura..

Josep Gall


29-05-13 a les 20:06

Que no n'hi ha maltracte? Quins collons! Perque serà que no deixen gravar una sola imatge i tot s'ha de fer d'amagat?
Mira si això no es maltracte: http://www.elperiodico.com/resources/jpg/7/3/1279827466537.jpg (foto de Sant Jaume d'Enveja, al Montsià) i com aquesta en surten a milers, encara que volgueu amagar-ho.

aranya


29-05-13 a les 23:53

més vots!!
de Rakel Serral

Vee


30-05-13 a les 00:29

Dictadura? Si us plau, deixeu d'utilitzar paraules com aquesta en contextos que no tenen res a veure...

BENGUN


30-05-13 a les 17:06

Penós que grups que volen imposar la seva sensibilitat a tot el mon i que es passen els dies insultan, mentin i menysprean a les nostres terres amb l'excusa dels bous tinguen cabuda aquí. A més a més vota gent de tot l'estat. Patètic a més no poder. Si algu pega una volteta per les seves pàgines i les llegeix 1 minut se'n donarà conte de la veritable cara d'aquesta basura humana associal.

BENGUN


30-05-13 a les 17:12

Com diuen més amún "COMER CARNE ES ASESINAR". Per lo tant els que mengen car son assesins. I els assesins fan cap a la presó, que es el lloc on aquests sectaris volen que vagi tothom que no pensa com ells. Com diuen els serveis secrets de mig mon, aquests grups son les formes dictatorials que ens venen a sobre en un futur no molt llunyà. Aquí a les terres de l'ebre ho tenen clar. Primer la sang que cedir a aquests neo-feixistes. I més cuan la seva argumentació es falaç i està basada en mentides i demagògies.

Enric Alvez


30-05-13 a les 20:14

Apa! Un altre votet dedicat als amics de la TORTURA i el genocidi dic bé si, GENOCIDI i dic millor encara, DICTADURA.

Anna Castaño


30-05-13 a les 21:15

Els que no ens mengem als animals som dictadors?!
Crec que el que es fa amb els animals es prou semblant al que feia Hitler i els seus amics. A més a més els vegans no som dictadors ja que no s'obliga a ningú a fer alguna cosa. Crec que als vegans sen's apropa més la ideologia dels hippies que dels dictadors.

Només heu de passar-os per alguna granja (a veure si sortiu sencers. Crec que els vegans ja fa temps que van arribar a les terres de l'ebre...

Menjar carn és MATAR (no els mates tu a no ser que siguis caçador, però si que els maten per menjar-los) i a mi a l'escola m'han ensenyat que quan un individu mata a un altre és assesinat.

Carolina Navarro Bonet


30-05-13 a les 21:45

¿Com potser que tingen els animals a tindre una mort digna i les persones no¿ al compte de anar detras de la gent feu el favor de ajudar a caritas i serveis socials que els animals ja estan cuidats

olga


30-05-13 a les 21:57

No t'equivoques Carolina, la qüestió és que els animals tenen dret a la vida, al igual que les persones. Enlloc de perdre el temps comentant aqui també pots anar a ajudar a caritas. Prou demagogia.

Benvenuto


31-05-13 a les 00:07

El meu darrer vot, el 2.390 per a AnimaNaturalis. Molts ànims, estem en l'últim dia!

Enric Alvez


31-05-13 a les 00:08

CAMPEOOOOOOOOOOOOOONES CAMPEOOOOOOOOOOOOONES OÉOÉOÉEEEEEEEEEEEEEEE!!! GOOOOO VEGAAAAANNNNN!!!

Josep Gall


31-05-13 a les 00:53

Senyor Bengun, no cal que vingui a desenmascararnos perque naltros no ens amaguem de res. Defensem tots los sers que senten i per això estem en contra d'assassinarlos. Perque no li agrade que utilitzem aquesta paraula? Que vostè se'ls menja vius i los caga vius, o què?

Laura


31-05-13 a les 00:59

Aquests que diuen que els que defensen els drets dels animals i la pròpia vida i existència de tots (inlosos els humans) som dictadors penso que ells mateixos es delaten... Com pot ser una persona dictadora quan lo únic que vol és respecte? Respecte per la vida, i si respectes la vida de tots els animals (inlosos els humans, que a alguns avegades obliden que són animals) ets més humà, sensible, empàtic... I sí, hi ha moltes coses importants en la vida però no en trobo cap altra de més important que la propia vida, la d'un mateixa i la del pròxim (sigui humà o no).

Aldo Alcaraz Diaz


31-05-13 a les 01:00

Mi ultimo voto, 2435, ni en catala, ni en castellano, even in english, no al maltractament animal, no a la explotació de essers que poden patir, jo no tatxo ningu d assasi, es una cultura adquirida i pode necesaria fins a cert moment, no obstant la evolucio es un fet, i aixi com un dia ningu hagues dit que els negres deixarian de ser esclaus i siutadans de segona, aixi va ser, les dones? en gran manera i part del mon estan discriminades, pero la evolucio i empatia creix.
No busqueu culpables,tampoc busqueu victimes, simplement intentem viure lo millor posible sense fer mal directe o indirectament a qualsevol altre esser, huma o no.

BENGUN


31-05-13 a les 09:49

El fet de defensar els animals es un tema que involucra la cultura i la sensibilitat humana. Els grups animalistes es clar que han deixat d'argumentar alguna cosa objectiva i, si algú es mira només 2 minuts alguna de les seves pàgines, veurà com es dediquen exclusivament a menysprear i insultar a la persona que no té la mateixa sensibilitat que ells, la cual exposen comúnica vàlida. El dret a la vida de tots els animals es una falàçia, ben montada, però una falàçia. El dret a la vida de tots els animals, així a grans trets, suposa la desaparició del planeta. El món que plantejen els animalistes no existeix ni pot existir (per un tema de sentit comú), d'aquí que, sense dubtes, aquets grups evolucionaràn cap a la dictadura-secta pura i dura. Per molt que ens vulguen exposar la seva intel.lectualitat d'una forma gràfica.

BENGUN


31-05-13 a les 09:57

Sr. Josep Gall: vostés s'amaguen i fort. Sempre van baix terra com les papaterres. La paraula assessins no me molesta gens. Simplement la seva utilització es falsa. Entre altres coses perque els assesins fan cap a la presó i ningú que es menja una hamburguesa (per exemple)fa cap a la presó. El tema es que la utilització d'aquesta paraula els delata i es curiós perque a diferents parts del món hi ha animalistes empresonats per assessins i terroristes i ningú per menjarse una hamburguesa. S'enten ara?

Josep Gall


31-05-13 a les 10:53

Llegará un día en el que los hombres como yo, verán el asesinato de un animal como ahora ven el de un hombre. (Leonardo Da Vinci)

D'aquesta frase n'han passat 500 anys i n'estem mes a la vora que mai que es faci realitat. Los animalistes no volem venjança, lo que volem es que s'adquireixi l'aprenentatge i es prengui consiencia de que los sers que senten tenen els seus propis drets i los hem de respectar. De la mateixa forma que volem que es posi fi a les guerres, holocaustos, hambrunes i demés formes de crueltat contra sers humans, també la resta d'animals ho mereixen.

Florinda


31-05-13 a les 11:49

"Las mentes más profundas de todos los tiempos han sentido compasión por los animales." Friedrich Nietzsche

"Nada beneficiará tanto la salud humana e incrementará las posibilidades de supervivencia de la vida sobre la Tierra, como la evolución hacia una dieta vegetariana." Albert Einstein

Entre els pensadors que consideraven que els animals debien ser respectats i no considerats propietat ni menjar estan: Leonardo Da Vinci, Tolstoi, Charles Darwin, Martin Luther King, Shopenauer, Gandhi, Newton. Us sonen? No eren precisament persones irracionals que es deixessin portar per una secta. Eren persones que van poder pensar per si mateixes i arribar a la conclussió de que els animals mereixen tant respecte com els humans.

La gent està molt equivocada sobre "què som" els que defensem els drets de tots els animals. Per començar els que defensem els animals només ens basem en la idea de fer el mínim mal possible, i de no fer als altres el que no ens agradaria que ens fessin a nosaltres. Els animals senten i pateixen i és ben sabut que l'ésser humà pot estar sà i disfrutar del menjar i de la vida a través d'una dieta 100% vegetariana. Per tant, no fer-ho és contribuïr al patiment d'un animal només per un plaer al nostre paladar. Entenc que es dificil canviar un hàbit, però amb informació i sabent els beneficis que això comporta es fa molt fàcil.

No contribuir a l'explotació animal no només és bo per a la resta d'animals, també és la manera més sostenible de viure, la que menys impacte causa al planeta i també la més saludable, ja que l'alimentació vegetariana conté menys greixos nocius, menys hormones i antibiótics, etc. Y el nostre cos està adaptat per una dieta vegetal.

I els que dieu que ens hem de centrar en els humans... Sabeu quants humans es podrien alimentar amb els grans que destinem a alimentar els animals de granja que després ens menjem, no per necessitat, si no per gust? Sabeu quanta més gent es podria alimentar si aquests cereals i llegums ens els mengessim els humans? És injust que hi hagi mil millions de persones passant gana, mentre una altres mil millions tenen obessitat, perque no paren de menjar carn, làctics coses greixoses i innecessàries varies.

Abans de jutjar que som uns irracionals i que no tenim arguments lògics i que som una secta podrieu informar-vos una miqueta ni que fos. ç



BENGUN


31-05-13 a les 12:19

Molt ben exposat Florinda. El problema es qui encaixa "el mínim mal possible". ¿Qui ho dictamina això? Es molt abstracte i comprendràs que des del punt de vista d'una defensa de la vida sense patiment, maltracte i manca de llibertat no té sentit. Es maltracte tenir un gos tancat a un pis la major part del día? Jo crec que sí, però respecto als que no ho pensin. I portarlo lligat per anar pel carrer? jo crec que sí. Es maltracte tenir un elefant a un zoo? jo crec que si. I un Nyu? jo crec que no. Tot molt subjectiu. D'altra banda: Em podíes explicar com, sense depredadors naturals, controlaríes a centenars de mils d'animals domesticats per l'home i per tant sense cap autorregulació demogràfica al menys en 2 ó 3 generacions? Simplement es impossible. Crec que el món de yuppie dels animalistes no existeix i que simplement els humans ens autoregulem en el tracte amb els animals. La persona que menja car no se la menja pensan en el patiment de l'animal i de fet segur que té un gos al cual s'estima com a ningu. Gent que li agraden els correbous igual: tenen mascotes i les cuiden i defensen a mort. I ploren cuan un bou molt conegut mort de forma natural als 15 ó 20 anys de vida (cosa insòlita en bovins domèstics a nivell mundial).

Josep Gall


31-05-13 a les 12:43

Xaval que ho diu fins i tot la ONU! http://forovegano.mforos.com/2081919/11145715-la-onu-insta-con-caracter-de-urgencia-a-llevar-una-alimentacion-vegana

Esta tot mes que estudiat per doctors de tot lo mon!

Aldo Alcaraz Diaz


31-05-13 a les 12:51

BENGUN, Deixa de etiquetar a la gent, als grups socials i altres entitats, a mi que no m agrada el futbol, penso que tots els que els hi agrada son uns burinots, no obstant no vaig a dir ho a casa seva, primer perque m equivocare segur i segon perque la meva opinió no deixa de ser aixo, una opinió.

José Luis


31-05-13 a les 13:03

Un vot mes per una nova societat basada en el respecte a la vida i a la seva diversitat i riquessa: aixó es el nou lideratge popular, i omple de energia positiva el Premi EbreLiders, endavant Terres de l'Ebre amb el futur!

David Gonzalez Martin


31-05-13 a les 14:01

Os dejo mi voto , ánimo!!!!

Nidia


31-05-13 a les 14:30

L'únic que passa es que ara els taurins i altra calanya comencen a patir ja que els animalistes tenim molt de recolzament i més que en tindrém!

AidaG


31-05-13 a les 15:56

Som-hi que guanyem!!!

Enric Alvez


31-05-13 a les 17:41

Ja está fet... Només dir que marrecs com el Bengun aquest són els que aquí se les donen de filósofs verborréics fins al punt de que no entens el que diuen (he flipat amb la historieta dels depredadors...). I després quan vas a defensar els drets dels pobres bous que són MALTRACTATS de principi a fí, només saben cridar, insultar i agredïr, la mágia dels ordinadors oi? Jo he estat allá i se el que es patir envoltat de Neardentals amb els ulls injectats en sang, dessitjosos d'humiliar i maltractar un pobre animal indefens, com diem per aquí... Bengun, AU VES VA, I QUE T'AMOQUI LA IAIA REI! http://www.lavanguardia.com/local/tarragona/20130307/54368119769/condenado-agredir-animalistas-grababan-correbou.html

AnimaNaturalis


31-05-13 a les 21:31

Vinga chicuelos que això ja està fet!! Per primer cop una organització animalista guanaya un premi a les Terres de l'Ebre i això que diuen que som "4 gats", per fí comença hi ha una mica de civilització a les nostres estimades Terres de l'Ebre.
CAMPEONES CAMPEONES OEOEOEOEOEOEOEOEOEOE

Visca els bous, fora el Correbous!!!!

Pilar


01-06-13 a les 01:55

FELICITATS ANIMANATURALIS !!. FELICITATS, SOU ELS MILLORS !!.

Ramon Tomas Navarro


01-06-13 a les 08:21

Escolteu vosaltres els de anima naturalis vosaltres no menjeu carn o que es que os teniu que posar en les festes i tradicions de tots els pobles, això no és fa els animals estan preparats per tot com en l'antiguitat que els mataven per menjar i ara vosaltres els protegiu això és una vergonya perquè si no els voleu matar vosaltres a moltes persones "majoria" i als matarem nosaltres i no toqueu els bous per res perquè es una festa popular i és fa des de l'antiguitat i vosaltres que sou del 2003 que no aclariu res. Ajudeu a càritas com la Carolina i jo i moltes més persones i primer son les persones que els animals que vosaltres no feu res i no aclariu res pocavergonyes. Mireu la imatge la gent xalem d'aixó no ens amargeu perquè vosaltres us esteu amargant a vosaltres mateixos. Aquí Terres de l'ebre en contra vostra. Visca les festes tradicionals, Terres de l'Ebre i Catalunya, però també els bous envolats. I qui me dige que m'equivoco em sentira perquè a qui li ofengue es per que no li agraden les veritats.


AidaG


01-06-13 a les 08:41

Hem guanyat! Moltes gràcies pels vostres vots. Els animals tindràn veu aquest any a EbreLíders!

Ramon Tomas Navarro


01-06-13 a les 08:49

Una caguerada tindreu visca anar a caçar i quue xalem


Juan Miguel Parreño


01-06-13 a les 09:07

Pues para no permitir la publicación de comentarios que atenten a la honestidad, no habeis filtrado demasiado los comentarios del Sr. Ramón Tomas...
Bueno pues. FELICIDADES ANIMALISTAS.

Juan Miguel Parreño


01-06-13 a les 09:10

Ramón, por si no lo has pillado la imagen dedicada a tí. Y por supuesto que no dudo de tu intelecto para coger las indirectas....o sí.

Anna Castaño


01-06-13 a les 09:52

Ramon Tomas Navarro des de l'antigüitat com dius tu els cristians els empentaven a un circ amb lleons on sel's menjaven a les pobres criatures...així que si seguiu amb la mentalitat dels romans...més val que espavileu.
A més a més le persones i els animals van per igual (nosaltres defensem l'igualtat) així que tots dos costats necessiten ajuda, així doncs molts dels vegans també anem a ajudar a la gent a menjardors socials i associacions per les persones, però tenim prou sensibilitat com per ajudar també els que no tenen veu i per tant no es poden queixar tant com fem les persones

Anna Castaño


01-06-13 a les 09:54

Per cert Ramon...¡SI QUE ELS VOLEM A CATALUNYA! Als que no volem a Catalunya son gent com tu

Anna Castaño


01-06-13 a les 09:54

Per cert Ramon...¡SI QUE ELS VOLEM A CATALUNYA! Als que no volem a Catalunya son gent com tu

antonio


01-06-13 a les 12:45

Pal Ramón: quién se pica ajos come!
Pal resto: enhorabuena!

Amaia


01-06-13 a les 18:43

jajajajajajaja, RAMÓN TOMÁS NAVARRO, jajajajajajajaj, RAMÓN TOMÁS NAVARRO, jajajajajajajajajaj, RAMÓN TOMÁS NAVARRO, juuuuaaaaaaajajajajajajaaaaaaaa ayyyyyyyyy

AnimaNaturalis


01-06-13 a les 20:25

Els animals aquest any finalment tindran representació als premis Ebre Líders, a quedat demostrat que els animals importen i cada cop importen més a les Terres de l'Ebre.
Gràcies a tots els que han fet possible gràcies als seus vots que guanyessim aquest premi.

Gràcies a tots pel vostre recolzament ens veïem a la gala!!

Perquè nosaltres som la seva veu i tu també ho pot ser!

CAMPEONES EOEOEOEOEOOEOEOE!

Muixarra


02-06-13 a les 09:00

Enhorabuena!!

Pero lo que no comprendo como la organización os dejo entrar aquí, un "concurso" "comarcal" y votando a nivel nacional/mundial, pidiendo votos por todo el mundo, como se puede ver aquí:

http://www.animanaturalis.org/n/43046/quedamos_finalistas_ahora_queremos_ser_los_ganadores_nos_ayudas

Creo que los organizadores deberían de tomar cartas en el asunto. Si


Teresa Bertomeu


02-06-13 a les 10:58

escribo en castellano porque por lo leido hay muchos castello parlantes y por respeto lo hago no porque lo sienta para mi idiama aunque quieran impedirlo siempre sera el catalan vamos al grano,escribo esto por haber leido comentarios que no he llegado a entender, primero tengo varios perros acogidos lo les falta comida ni agua ni cariño pero si que las visitas a los veterinarios no voy porque creo mas importante ayudar a alguna familia que no pueda comprar comida ho pagarse el recibo de luz para mi esto si que es triste creo que el comentario de la sr.carolina iba por aqui ustedes ya se lo tomaron a mal y como es normar su hijo con solo 12 años defendio a su madre como culquier hijo de madre hubiera hecho todos tenemos derechos pero como esta el mundo ahora lo principal es que todas las personas puedan vivir dentro de lo que hay dignamente
puedan comer hi tener una casa sin miedo a que las puedan echar creo que si tanto ayudamos a los animales que mejor que a las personas espero no molesrles en nada y enorabuena por el premio.

Josep Gall


02-06-13 a les 12:32

Muixarra: No no ataqueis por lo de pedir votos fuera porque los demas han hecho lo mismo, he visto propaganda de votar a la asamblea en varios grupos catalanistas de Baleares.

Teresa Bartomeu: La lucha por los derechos de los animales no va en contra de las personas, por tanto tranquila que lo que sea que tu estés haciendo por ayudar a las personas no se verá empañado por nuestra lucha animalista.

Muixarra


02-06-13 a les 18:07

A Josep Gall:

No os ataco, solo doy mi opinión, soy partidario de los "correbous", pero tampoco voy a atacaros por que vosotros no lo seáis.
Si hubiese visto antes este vídeo:

http://vimeo.com/67069787

Donde el Sr. Joan Antó, conseller delegat del grup de comunicació CanalTE-Més Ebre, deja bien claro que aquí lo que vale son los votos, vengan de donde vengan y contra mas mejor, por lo tanto, olvídate de mi comentario anterior.

No me alegra que hayáis ganado, pero no por que defendáis a los animales (con una votación solamente de gente de les Terres de l'Ebre, jamas lo hubieseis conseguido), si no, por que creía que aquí hubiese ganado l'Assemblea Nacional Catalana a les Terres de l'Ebre que si tiene relación con esta tierra.

Dicho esto, me ratifico en mi felicitación por vuestro triunfo, aquí, en la red, en el corazón de la MAYORIA de personas de les Terres de l'Ebre, seguro, que como comprenderás, no sois los ganadores.


olga


05-06-13 a les 11:27

Ah Muixarra, que a tu t'hem declarat portaveu de la gent de les terres de l'ebre? A mi no me representes, parla per tu chato.


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més