Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 600 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2012

Tornar a Projecció cultural, ecològica i popular

AGRUPACIO PENYES I COMISSIONS TAURINES DE LES TERRES DE L'EBRE


L'Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres del Ebre ha demostrat en els quasi quatre anys d'existència lluitar per la tradició que representa la festa dels bous al territori ebrenc. Ha sabut agrupar al 98% de les entitats taurines del territori i ha difós la festa d'una forma exemplar, posant la festa al lloc que per història, cultura i tradició li correspont. Actualment treballa per declarar la festa dels bous Element Festiu i Patrimonial d'Interés Nacional per la Generalitat de Catalunya. I seguirá lluitant i treballant per la modalitat festiva més participativa del nostre territori.


Participa en la categoría Projecció cultural, ecològica i popular




3 comentaris




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


BENGUN


08-04-13 a les 18:49

A seguir lluitan contra la dictadura animalista i a favor de la manifestació popular més verídica i sencera que queda avui dia.

RATONERO


08-04-13 a les 23:08

Enhorabona per la gran tasca que feu de difondre la nostra cultura taurina i desmontar les mentides i atacs que la secta animalista intenta introduir.

SANTI


27-04-13 a les 12:16

Estic orgullós de pertenèixer a aquest col.lectiu que s'anomena Agrupació de Penyes. Esperava de totes maneres molt més de la afició ebrenca per tal de poder optar amb més força als premis Ebrelíders 2012. Desgraciadament aquest any no podrà ser. De totes maneres no em cap el més mínim dubte que la nostra festa està més viva que mai i això en part és gràcies a la feina que des de l'agrupació hem vingut fent i sobretot és gràcies també a que la afició ebrenca ha sabut com mai deixar escoltar la seva veu i cridar ben fort que els BOUS son una festa que pesi a qui pesi representa a les nostres terres i al nostre país. No guanyarem el premi però seguirem al peu del canó per defensar el que considerem nostre. Salutacions i bona temporada a tots.


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més