Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 600 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2012

Tornar a Projecció cultural, ecològica i popular

"Sègula, lo futur de les Terres de l'Ebre"


Mario Pons Múria, cap d’equip de Sègula Films, guionista, director i productor audiovisual, ha tractat en els seus documentals temes viculats a les Terres de l'Ebre, difundint l'Ebre arreu del mòn.

Ha realitzat el documental "Aigua, la font de la vida" (2002), Premi una Sola Terra a la Mostra de Cinema Ecologista de Catalunya (2003). L’any 2004, coincidint amb la derogació del transvasament de l’Ebre, és emès per Televisió de Catalunya al programa "El Documental".

Escriu i dirigeix "Contracorrent" (2006), menció especial del Jurat del XIII Festival Internacional de Cinema de Medi ambient de Catalunya, premi ex aequo al millor documental al Festival de Cinema de Girona i premi “La força del riu” al Festival del Riu de Tortosa.

Ja com a productor, signa el guió i dirigeix "La Batalla de la Memòria" (2009). Documental en coproducció amb Televisió de Catalunya, fou distingit amb el “Premi del Públic” al IV Festival Internacional de Cinema Memorimage de la ciutat de Reus, el film també s’emportà el “Premi Memòries” de la Generalitat de Catalunya, guardó atorgat a la pel·lícula que millor aborda la temàtica de la recuperació de la memòria històrica de la lluita per la democràcia i contra el franquisme per l’habilitat de la pel·lícula per reflectir no solament els fets relacionats amb la batalla de l’Ebre (1938), sinó sobretot la pervivència fins al dia d’avui de les emocions lligades a aquell conflicte. l’Universalitat del discurs del film, ha fet que “La Batalla de la memòria” es distribueixi a més de 20 països.

La última producció és el documetal “Ségula, lo futur de les Terres de l'Ebre", encàrreg de Televisió de Catalunya, projectada pels diferents pobles de Catalunya, emsa per TV3 en el programa "Sense ficció" el 12 de febrer de 2013 i debutant en la secció de realizadors espanyols del 19 Festival Internacional de Cine de Mediambient de Catalunya (FICMA), també ha estat seleccionada en el Festival Internacional REC de Tarragona 2012 i en Ecozine Zaragoza 2013. On aturats, estudiants, autònoms, empreses, associacions, institucions, universitats, sindicats... s'uneixen per trobar un camí en comú que allunyi a les perifèries dels seus propis complexos, l'abandonament i càstig dels poders centrals.


Web: www.segulafilms.com

Participa en la categoría Projecció cultural, ecològica i popular




3 comentaris




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


Inga


10-04-13 a les 11:32

El seu darrer documental "SÈGULA LO FUTUR DE LES TERRES DE L'EBRE" que després de ser projectat pels diferents pobles del territori ebrenc durant el 2012, fou emes per TV3 en el programa "Sense Ficció" el 12 de febrer de 2013, on explica i donar a connèixer els problemes reals del territori, així com els encants i potetencials del mateix.

Pels que l'heu vist encara, aquí teniu la sinopsis:

L'ofici de sirgar va ser un dels més durs lligats a la navegació fluvial al riu Ebre i ara un segle després de la seua desaparició, ha esdevingut un símbol de la identitat, per tot allò que representa d'esforç i també per la seua vinculació cultural i emotiva amb lo riu.

La falta de vent a favor, l'escassa economia productiva, la forta riuada de la crisi financera i moral que s'emporta la prosperitat i la salut de moltes famílies, fa que molts ciutadans ens preguntem:
Per sobre de les nostres diferències, pot una minoria influir de forma directa sobre lo seu futur?

Aturats, estudiants, autònoms, empreses, associacions, institucions, universitats, sindicats... s'uneixen per trobar un camí en comú que allunyi a les perifèries dels seus propis complexos, l'abandonament i càstig dls poders centrals.

musclo 23


18-04-13 a les 20:34

molt bon traball amics i la musica autentic rockPopular de les terres del Ëbre sort.Sï sinyors

lara.martinez


15-05-13 a les 19:18

Sègula ha disposat de 70 minuts a TV-3 per explica los nostres problemes.

Resumin: Desde fora de l'Ebre han concedit tot este temps i inversió perque han vist que es un gran i important projecte.


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més