Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 600 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2011

Tornar a Projecció cultural, ecològica i popular

Entre Bessons (pel·lícula rodada a Alcanar i altres pobles veïns)


Presentem la pel·lícula "Entre Bessons" perque ha estat la il·lusió i l'esforç de tot un equip que hem col·laborat junts per aconseguir crear aquest llargmetratge del que estem tant orgullosos.
Amor, acció, humor i molta intriga s'entrellacen dins d'aquesta meravellosa història.



Entrevista Canal TE (Video)

Nit de l'estrena a Alcanar (14/10/11) (Video)


Web: www.entrebessons.com

Guanyador en la categoría Projecció cultural, ecològica i popular

6072 vots



190 comentaris




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


Maite


16-10-11 a les 11:38

"Entre Bessons" es mereix guanyar el premi Ebreliders perquè és una gran pel.lícula feta per un equip de gent (l'Associació de Cineastes Canareus)que hi ha posat moltes hores i dedicació perquè el projecte tiri endavant. Es va estrenar el dia 14 d'Octubre a Alcanar i va ser un èxit de públic i de crítiques.

Jordi


14-11-11 a les 14:33

Crec que es mereixen guanyar este premi per com són. Si el jurat els fes un seguiment del seu dia a dia.... no dubtarien gens !!!! Son grans actors, que fan un esforç altruista al seu temps lliure, sempre amb el pro de la cultura i la diversitat... només per això ja són mereixedors del premi... Però és que a més.......... la pel·lícula és molt bona !!


Jordi

Alcanar TV


22-11-11 a les 16:54

Pocs llargmetratges actualment poden presumir d'un bon guió, que sigui capaç mantindre l'interès del públic durant tota la projecció. Aquest és un d'ells i amb l'orgull de ser una producció 100% ebrenca.
Podeu veure la crítica de l'estrena a
http://www.nochedecine.com/2011/11/04/el-exito-del-cine-amateurentre-bessons-entre-gemelos/

IVET FG


06-02-12 a les 00:26

"Entre bessons" és una pel·lícula d'humor, intriga, acció i amor que ens ha captivat a molta gent, plena de sensibilitat i feta amb molt d'esforç que mereix ser reconegut amb un premi. També té una cançó anomenada "Entre dos mons" que és única i preciosa cantada per la veu dolça i bonica de Maite Bel Carapuig. Felicitats al director, productor i tots els actors, actrius, cantants, col·laboradors d'aquesta gran pel·licula de les Terres de l'Ebre. ENDAVANT!

sara


06-02-12 a les 10:17

103, segur que guanyeu !!

eduardo


06-02-12 a les 16:51

Quan em van dir d´anar a veure Entre bessons a Alcanar vaig pensar: Bueno, una altra pel.lícula d´aficionats... Però quan vaig sortir de veure-la, vaig dir: Ostras, quina passada de peli!!! Es que ho té tot!!! un bon guió, uns bons actors, una bona banda sonora, que per cert si no l´heu sentit és una passada(quina veu i quina música, està tot molt acertat) i millora amb les imatges de l´escena; Llàstima d´una cosa que aquesta entitat no tingui pressupost per continuar fent progectes com aquest, per això teniu els meus vots a diari. A seguir així nois, us ho mereixeu!!!

alex


06-02-12 a les 22:18

Es increïble el que aquesta colla han aconseguit fer amb 4 duros i moltíssima il·lusió. I també una verdadera llàstima que cap ajuntament els recolzi per a que tirin endavant. Espero que no es perdi aquesta associació perque tenen un talent brutal. Jo sóc un verdader fan de Entre Bessons i m'agradaria moltíssim que continuessin rodant històries tant increïbles com aquesta. Doneu-los-hi suport!!!!

metrobox


07-02-12 a les 15:33

es una bona pelicula. No es la pelicula feta per aficionats. Crec que es mereix un premi , per la feine ben feta.He de fer lo possible per guanyar.

jr


08-02-12 a les 14:54

M'havien parlat d'aquesta pel.lícula i al final vaig poder anar a Alcanar a veure-la i la veritat que es mereix el primer premi d'Ebreliders i un Oscar també, a la millor pel.lícula en llengua catalana, (llàstima que aquest Oscar no existeix), al millor paper protagonista, a la millor actriu protagonista, Oscar a la millor banda sonora, i per supost, un Oscar supergran al personatge més petitet!! Moltes felicitats i teniu el meu vot cada dia! Sort nois!

mari mar


08-02-12 a les 15:26

Tens tota la raó Jota!...jo he anat a vore-la tres vegades ja, i estic esperant a que posen a la venta els dvds per a comprar-ne un, perque pareix mentira que es pugue aconseguir algo així a un poblet com el nostre! Felicitats i seguiu endavant!

pp


08-02-12 a les 19:29

Donde se puede ver la pelicula? Con estos comentarios dan ganas de verla la verdad. El trailer promete. Cuando y donde seran los próximos pases?

Josma


09-02-12 a les 13:50

jo tambe le vist 3 vegades i tambe opino que se mereixen més d'un oscar, pero sobretot oscar pel grup de gent que son, gent en ilusio i ganes de pasar-seu be, si no fos aixi, entre bessons no seria tan bonica com es. El dia de la presentació molts estaven a l'escenari i tots i cada un d'ells molt emocionats, me van encantar tots, anims teniu el meu bot diari!!!

David


09-02-12 a les 14:37

jo tambe vaig anar el dia de la presentacio,va ser molt emocionant totes les paraules que van dir ,pero la pelicula en va agrada moltisim .Vaix anar perque la meua novia no va parar de dirme que anesim,pero no me hu agues pensat mai lo bonica que va ser i molt emocionant,sobre tot la escena de la mar ,la meua novia va plorar ,i a mi me va faltar poc.animo a tots ,i sabeu que teniu el nostre vot cada dia endavant us ho mereixeu!!!!!










neusanz


09-02-12 a les 15:29

Hola pp, soy la presidenta de la asociación, toda la información que quieras saber sobre nosotros la puedes encontrar en nuestra web, o mandanos una solicitud para entrar en el grupo que tenemos en facebook, Associació Cineastes Canareus, y allí estarás informado de todo lo que vamos haciendo. Muchísimas gracias por tu interes y por supuesto por tu voto. Gracias!

neusanz


09-02-12 a les 15:32

Moltes GRACIES a tots els que ens esteu donant el vostre recolçament dia a dia! No ens ho esperavem! MOLTES GRACIES de veritat, i pels comentaris... no tinc paraules! Gràcies a tots!!!

Jordi


09-02-12 a les 23:30

Lluís !! Teu és el meu suport !!

BIXAC


10-02-12 a les 09:28

He visto la pelicula en el pase de Navidad. Es muy buena con efectos especiales, como el representar al actor "por duplicado" en la misma escena. No es una pelicular de aficionados. Se merece el primer premio.Un abrazo.

mari mar


10-02-12 a les 11:55

Estic botan tots els dies sense parar, perque es una pel.lícula que l'he vist dos vegades i no em cansare de vorela.
Felicitats a TOTS per el treball ven fet i seguiu endevant.

mari mar


10-02-12 a les 11:55

Estic botan tots els dies sense parar, perque es una pel.lícula que l'he vist dos vegades i no em cansare de vorela.
Felicitats a TOTS per el treball ven fet i seguiu endevant.

mari mar


10-02-12 a les 11:57

Perdoneu però m'ha sortit dos vegades.

joaquinet


10-02-12 a les 15:39

El 612 és el meu! Amunt amunt Alcanar!!!

Lluís Ortega


10-02-12 a les 18:05

Gràcies, amics!! M'ilusiona molt veure que la pel·lícula us va agradar tant. Va ser un any duríssim. Els rodatges eren molt divertits, això sí, però la planificació i el muntatge de tot el projecte va ser un mata-persones, jeje. Tot i que quan un veu que la gent surt tant satisfeta del cine i venen a expressar-te el que els ha semblat i ha fet sentir "Entre Bessons" donen ganes a seguir lluitant per aquest setè art costi el que costi. Una abraçada a tots pel vostre recolçament!!!

eduardo


11-02-12 a les 09:08

El 665!!! i demà més...

Rosa


12-02-12 a les 11:00

En primer lloc i espero que continue aixi!!!!!!!

trigica


14-02-12 a les 12:32

trigica
Força a tot l'equip...a pel primer premi.
La peli s'ho mereix.

CEU


25-02-12 a les 11:02

Reconeixement per a la vostra pel·licula, però no per a la forma de voler guanyar als premis. Hi ha que ser honrats

neusanz


25-02-12 a les 14:51

Hola Ceu, no sé a que et refereixes....jo només veig que portem una diferència de 100 vots sobre els que van en segona posició. Que estàs insinuant? Que fem trampes tots???....No sé qui ets ni a que ve el teu comentari, però l'únic que em ve al cap es un refrany molt famòs que diu QUI MAL PENSA MAL FA!!!. AH! i aprofito per donar les gràcies a tota la gent d'Alcanar que ens para pel carrer per dir-mos que ens han votat! Moltes gràcies a tots i seguiu votant-mos...!!! GRACIES.

La Presidenta de l'ACC.

neusanz


25-02-12 a les 14:59

Per cert! Si el premi sigues pasta, entendria que penses que fem trampes, però a nosaltres el premi no ens traurà de cap apur, ni ens pagarà la càmera que estem lluitant per conseguir. Fer cinema és el nostre hobby i ho seguirà sent, tant si guanyem aquest concurs com si no. D'aquest concurs només ens quedem amb el reconeixement de tota la gent que ens està donant el seu vot cada dia, això és el més important! Si no ho pots entendre....és el teu problema, però no ens acuses de no ser honrats, que fort em pareix!!...no tinc res més a dir!. Gràcies a tots una altre cop!

diana


26-02-12 a les 14:14

Muy bien dicho Neus. Somos mucha gente que os votamos cada dia, y no solo de Alcanar, aquí va mi voto de Vinaròs para la peli y para la asociación! Animo y parribaaaaa!!!jeje! Besitos!

eduardo


27-02-12 a les 13:15

No sé com hi ha gent que pot arribar a pensar estes coses. Però no sabeu que per a votar s´ha de complimentar un registre amb unes dades? potser els noms, niks i direccions si que es podran falsificar... però un DNI???? NO ES POT FALSIFICAR!!! Amunt Bessons!!!

rous


28-02-12 a les 00:04

Pero avore contem una mica perque conta si que ne sabem no?
Som 800 soci de l'associacio de cineastes canareus, a part som casi 700 amics al grup de facebook, cada amic del face bota cada dia (los amics del face tambe els em falcificat?) bueno seguixo, esta clar que els de ulldecona an presentat una obra de art dificil de superar.... esta clar que estiguen tan enfadats perque hi ha molt de treball detras de un concert tan inovador i valuos, bueno seguixo a la dona de espuny dirli que surtigue al carrer de vegada en cuan i escolte a la gent, nomes que escolte perque parla per parlar ne sabem tots, si anes per ejemple a la porta de l'escola a escoltar voria com se parla be i molt de ebreliders i de entre bessons del bots que porta i si an botat avui o no.....pero bueno hi ha gent que te poca faena i no sap que dir i se inventen coses, domes espero que ebreliders pugue corroborar que els bots son de persones normals amb dni normal i sense trampes com diuen ells

rous


28-02-12 a les 00:08

i ara vaig a botar, jo i el meu fill, ale a ....

rous


28-02-12 a les 00:26

proposo surti del concurs, ja saben que em anat dels 3 primers del principi, penso que tindriem que dixar de concursar, si no es pot lo que podriem fer a partir d'ara es botar a 'gotes d'aigua' i avore que pasa

maite


28-02-12 a les 09:58

digueu lo que digueu jo continuo votant cada dia... 2092 vots!!!

eduardo


28-02-12 a les 10:19

2096 per als bessons, com cada dia aquí estic!!!

Mabelca


28-02-12 a les 11:06

Acabo de entrar i estic "assorada" de la activitat que hi ha en els comentaris... però bueno, caso omiso i a per feina lo meu vot 2099. Si s´ha de fer constància dels vots, no costa res dir-ho cada dia.

marisin


28-02-12 a les 12:35

Desde Tortosa també us apoyem!!! un vot mes!!!

Laura


28-02-12 a les 19:50

Jo també voto la vostra pel·lícula. La projectareu a Vinaròs? (2160)

lorena


28-02-12 a les 20:26

El meu vot 2165

trigica


29-02-12 a les 08:34

2217. Ànims!!!

neusanz


29-02-12 a les 08:35

Hola Laura, sí que tenim intenció de projectar-la Vinaròs. Ja tenim cita per parlar amb el concejal de cultura i a veure que acordem. Ho publicarem a la nostra pàgina de feis. Gràcies pel teu vot!

MMXI


29-02-12 a les 08:36

Aquí teniu el nostre vot!!!

evelyn


29-02-12 a les 08:39

Eeeeeei, el meu és el 2222!!! jejej!!!

rous


29-02-12 a les 10:30

2230 un atre

palomino


29-02-12 a les 10:33

2231 un +

eduardo


29-02-12 a les 10:41

Presente!!! 2233

maite


29-02-12 a les 12:00

Lo 2237 és el meu.

wolfgang


29-02-12 a les 15:45

Venga, si hay que poner comentario, se pone! Mi voto para la peli y para vuestra asociacion. Suerteeeee!!!

Nines


29-02-12 a les 15:58

Neus, aunque hace mucho tiempo que no nos vemos, tu sabes que os sigo en todo lo que haceis. No hace falta escribirlo porque tu ya lo sabes, pero visto lo visto, pues que se entere todo el mundo. Yo soy una de las amigas que tambien vota todos los días. Mucha suerte a todos desde MADRID!

Sascha


29-02-12 a les 16:11

Voti Voti Voti maricon el qui no voti!!!! jajajaja!!!! El meu d'avui ARTISTEEEEEEEEEEEES!!!!

Lluís Ortega


29-02-12 a les 18:40

2273 i pujaaaaant. Molt bé amics!! De veritat que emociona aquest recolzament!!

airun


29-02-12 a les 22:13

voldria q la gent els votes, xq realment val la penaaaaaa!
són increibles, únics,etc....

josefa


29-02-12 a les 22:34

hola amigos ,esto promete,!!!arriba,arriba !!!un voto cada dia y sibiendoooooooooooooooooooo

Pili


29-02-12 a les 23:09

ole,y ole ,el meu vot es el mes bonic,2323

maite


01-03-12 a les 11:13

2333, votat!

exequiel


01-03-12 a les 16:54

2364 es mi voto argentino de hoy! Soy el marido de la presidenta y aunque no he escrito ningun comentario antes, si no lo hago me va a matar jaja! Suerte boludooooos!!!!

Lluís


01-03-12 a les 20:00

2379 des de Les Cases!!!

Alcanar Turisme


01-03-12 a les 20:05

El nostre vot a aquest peliculon!!!

sonia


01-03-12 a les 20:47

Hola,sóc Sònia,tots poseu comentaris de la pel-licula ,es molt bonica,pero a mi lo que me va agrada molt va ser el nen (FERRAN) lo be que va fer el seu paper ,es un petit gran artiste,una abrasada .sabeu que teniu el meu vot tots els dies,!!!ENDAVANT NOIS!!!!!!!!

Jordi


01-03-12 a les 20:50

Un vot i una abraçada des de Horta de Sant Joan!

Isabel


01-03-12 a les 20:50

Us voto desitjant que feu la 2a part perque l'espera pot ser eterna... L'escena de la platja hem va fer caure les llàgrimes de veritat. 2397 per a entre bessons!!

trigica


02-03-12 a les 08:36

Jo vull la 2ª part!!!

Jordi


02-03-12 a les 08:42

Vinga "feisbukeros", no us relaxeu. Tots els dies 1 vot! :)

Chema Txema Grau


02-03-12 a les 10:22

Així, així que les coses fetes al territori sense mitjos han de ser reconegudes.

LooRee López


02-03-12 a les 12:53

2447 jeje

Maite


02-03-12 a les 14:12

Endavant nois! I felicitats per la feina ben feta, espero que us emporteu el 1er premi.

Tatiana


02-03-12 a les 16:09

2470 tomaaaaaa!!!!

maite


02-03-12 a les 16:10

2469! una altra Maite que no és la anterior... Saludos tocaya!!!

eduardo


02-03-12 a les 16:18

Avui m´he retrassat un poquet!!! 2474 i ara a votar a l´ACC que fa poquet que m´he enterat que també es presenten com a Associació,

Lomel


02-03-12 a les 19:21

Per quan la continuació? Jo la vull vore!!!

Alcanar TV


02-03-12 a les 19:28

Teniu el nostre suport i el dels nostres seguidors!

Aixumara


02-03-12 a les 19:38

Aquí us deixo lo meu vot!!!

Lorena Meliá Reverter


02-03-12 a les 19:43

Força bessons!!!

Martinet


02-03-12 a les 19:58

Vot d'un amic del fèisbuk

Flavia Fontana


03-03-12 a les 08:45

avui disapte,com mai aixecat molt demati,aprofito per a votar al meu cosinet juanma ,que en la pelicula li diuen FERRAN,.Com cada dia un vot para tu Juanma,BESITOSSSSSSSSSS

Maite


03-03-12 a les 13:44

Un altre vot de part de la germana del director, que també us vota cada dia!

neusanz


03-03-12 a les 14:12

Això dóna gust de veritat! Encara haurem de donar gràcies a aquells que ens han criticat perquè ara pareix que la gent encara ens vota més jejeje!!! Moltes GRAAAAAAAAACIEEEEEEEES A TOTS ELS QUE ENS VOTEU!

Lluís Ortega


03-03-12 a les 16:49

2575!! Per amistat, per amor, per venjança... Va que recordem que si guanyem el 1er premi continuarem amb les aventures de Sabina, Ferran i els dos bessons més cabrons de l'història del cine. Amuuuuuunt!!!

Mabelca


03-03-12 a les 18:17

2582!!! SIIIIIIIII

eduardo


03-03-12 a les 18:21

I el meu... el 2583.

Juan Manuel Arjona Sanz


04-03-12 a les 08:15

hola bon diaaaaaaa.Soc Juanma ,en la pel-licula (FERRAN)vos dono les grasies a tots per votar cada dia ,au,fins dema.xau cacau.

Laura


04-03-12 a les 08:21

No la he visto pero ahí va mi voto. A ver si la pasáis pronto por Vinaroz o Benicarló. :)

Jau Abuso Crew


04-03-12 a les 08:25

soc Jaume el germa de Juanma i de Lorena ,.El protagonista mes menudet i la protagonista mes guapa del mon.Com cada dia aqui teniu el meu vot.Felicitats a tots i endevant!!!!!!

Rosy


04-03-12 a les 08:25

Soy Rosy de Snt Mateu. Ánimo!

Noelia Papiol Escoto


04-03-12 a les 08:59

Animo ,animo!!!!! que la pe-licula seu mereis,jo la he vist dos vegades i la tornaria a vore dos vegades mes.Es molt molt,bonica ,.Aqui teniu el meu vot.

Lluís Ortega


04-03-12 a les 11:46

2656!!! Vingaaa amunt!! Gràcies a tots per recolzar-nos!!

Alcanar Turisme


04-03-12 a les 14:16

Abans de dinar, sempre a votar!

Montse


04-03-12 a les 19:56

2695! Des de Vinaròs.

Anna Mari


04-03-12 a les 23:34

Una maravillosa película que pienso volver a ver. ¡Felicidades!

londre


05-03-12 a les 10:13

He leido algunos comentarios y veo que ha habido algun conflicto entre candidatos. Ahora lo que voy a hacer es no faltar ningun dia al compromiso de dar mi voto a mis amigos de esta pelicula.En el comentario de Neus esta todo dicho, porque " buenos entendedores" hay pocos per "multiplicar" todos sabemos. ¡¡¡ Hay como es la vida !!! : HAY DIAS TONTOS ,PERO HAY TONTOS TODOS LOS DIAS. Un abrazo.

eduardo


05-03-12 a les 12:27

2752 i esperant a demà per a tornar a votar!!!

Lourdes Bort


05-03-12 a les 15:52

2765!! Intento votar-vos cada dia!!! Sent ma cusina la protagonista i altres cusins, actors també de la peli, com no us de votar?????? Bessitoooossss

oscar


05-03-12 a les 20:44

fantastica peli !!!
felicitats

alex


05-03-12 a les 23:53

I els falduts continuen insultant-vos rabiosos perduts des de el seu grup del facebook. Quina poca-vergonya!!! S'atreveixen a jutjar la "qualitat cultural"... segur que ni tant sols han vist la pel·lícula. El món està ple d'hipòcrites. Seguiu així, no se si no us heu adonat que desde que esteu fent tota aquesta fastigosa campanya la gent d'Alcanar estem recolzant més i més a aquests artistes del cine. 2837, amunt bessons!!!

neussanz


06-03-12 a les 10:50

molt be ,alex ,grasies a tu i a tots els que mos voteu,una abrasada molt forta para tots.Ale a votaaaaaa ,que sacaba el tempsssssssssssssssss.

Montse


06-03-12 a les 10:54

No confongueu les coses. Soc canareva-falduda i recolzava la vostra peli i l'esforç de la gent que ho fan possible. Però des de que hi ha gent que confon "falduts" en la gent de les Jornades Musicals (que més de lameitat són de fora), ja no m'agrada votar-vos

Lluís Ortega


06-03-12 a les 11:28

Sóc el director de la pel·lícula. El que diu Montse és cert. T'agraïm el recolzament, Àlex, però no s'ha de globalitzar això. Al igual que la gent de les jornades, nosaltres també hi tenim gent d'altres pobles. Tenim a la pel·lícula actors falduts i un excel·lent músic d'Ulldecona que és Marc Domènech. No emboliquem la cosa.
Montse no t'ofenguis per la errada d'Àlex, segur que ell es referia a la gent que porta la candidatura. Gràcies pel vostre recolzament a tots. 2864!!!

BIRRA


06-03-12 a les 11:51

Per a montse: Crec que no s'ha de calificar a tots per igual.
Se que a aquesta pelicula ha col·laborat gent de tots els pobles , que hi ha un noi que ha fet la musica de les escenes d'Ulldecona i que suposo que tampoc li agradarà lo que ha dit Alex. Fem lo posible per "calmar" l'ambient i tenim els peus a terra. Si hi ha alguna persona que "es pasa", li diem directament que això no es fa, pero no posem a tot dins de un mateix sac. "Apo" ja he acabat.

Montse


06-03-12 a les 13:48

Gracies per l'aclariment LLuis. Trobo que és necessari no embolicar les coses en rivalitats sense sentit.
Per lo que veig les bases de les votacions són tant difuses que porten a malentesos com este.
Visca les iniciatives canareves i faldudes!!!

The Face


06-03-12 a les 16:22

No vull dir res, pero me fea il·lusió ser el comentari Nº 100.

Norberto


06-03-12 a les 17:26

I a mí el vot 2950! Ànims gent del Fèisbuk i Twitter!!!

Rosa


06-03-12 a les 20:22

Us dono el meu vot desde Tortosa! Vaig venir a veure la peli i hem va agradar molt anims!!!!

Juanjo


06-03-12 a les 23:33

eiii 3000 jejeje, anim nois, ja queda poquet, necesitem més pistes sobre el proxim casting.....estem impacients!!! de moment un bot cada dia, bueno a casa meua 4 la meua dona i els dos fills meus tambe boten cada dia....

Loli


07-03-12 a les 08:59

Aquest és un premi per a tota la gent de Les Terres de l'Ebre i també Baix Maestrat, que ha col·laborat en la pel·lícula, tot i que l'autoria sigui Canareva. És la suma d'esforços i el treballar units, l'únic camí per arribar a bon port. I això és aplicable a totes les vessants de la nostra vida. És bona la competitivitat, però no oblidem que això no deixa de ser un joc en el que ningú perd o guanya res tan vital, que pugui ser determinant pel seu futur. Així que sort i una abraçada a tothom!

Pili


07-03-12 a les 12:03

li dono un vot ,com cada dia ,ale ,fins demaaaaaaaa

julio


07-03-12 a les 18:51

jaumeeeeeeeeeeeeeee,ja esta un vot ,para que no me dones mes la tabarra de dirme cada dia ¿ja has votat? .pos aun ,para que veigues que si que voto cada dia, i no te conto cap mentida.Sense vole hei fet un vers i tot.

elia


07-03-12 a les 20:34

Un vot diari, per a la peli i per a l'associació!!Esa presi como mola se merece una ola uuuuueee!! :)

Lluís Ortega


07-03-12 a les 23:34

En agraïment pel vostre recolzament us pengem el video del Videoclip "Entre 2 mons" de la nostra pel·lícula "€ntre Bessons" per a que el disfruteu mentre voteu i comenteu.

Veu: Maite Bel
Compositor: Jesús Llagostera
Lletra: Neus Sancho i Maite Bel

GRÀCIES A TOTS!!!

Laura


08-03-12 a les 08:34

Quina cançó més bonica! I a sobre composada expressament per la pel·lícula. Em va emocionar quan la vaig sentir durant la projecció i m'ha tornat a emocionar ara veient el videoclip. Heu posat el llistó molt alt. Felicitats!!!

Martinet


08-03-12 a les 08:45

Jo no el puc vore, però us deixo el meu vot d'avui. Poseu-lo perfa!

Lluís Ortega


08-03-12 a les 09:03

Uns minuts més i el tornareu a tindre que aquests de Youtube no se que han fet i hem toca tornar a pujar-lo de nou.

Lluís Ortega


08-03-12 a les 09:54

Fet!

Lluís Ortega


08-03-12 a les 09:55

Fet!

Associació Cineastes Canareus


08-03-12 a les 13:32

3168!!!

neusanz


08-03-12 a les 15:55

Eeeeeeeeei Eliaaaaaaaaaaa!!!! tu no falles cap dia eh!! Així m'agrada jejeje!!!! Besitooooooos!!

eduardo


08-03-12 a les 16:05

3180!!! Ostras la cançó, feia dies que no la sentia... Gràcies per posar-la.

AZAHAR


08-03-12 a les 16:17

Teniu que veure i escoltar el video i la canço de la pelicula ENTRE BESSONS.
Es una balada que imposa molt de sentiment.
Cada vegada que l'escolto(com ara)en cauen les llagrimes.
Una estimada ben forta a la Maite i a Neus, per la veu i lletra i a Jesus, el compositor,una forta abraçada.

Lorena Meliá Reverter


08-03-12 a les 20:19

Con mucho cariño os doy el ¡3200! Un beso.

Maite


09-03-12 a les 14:47

3232 és el meu! No parem!

Xavi Ferré


09-03-12 a les 16:02

Vaja canço. No he vist la pelicula, però després de llegir els missatges de tanta gent que recomana que escoltessem la canço, per fi, ara ho he fet. I no hi ha paraules. Moltes felicitats, és un 10. I després d'escoltar la canço, ara si que vull veure la peli. Es pot veure per internet? Quan i on teniu present que es pasi?

elia


09-03-12 a les 16:16

Claro que si Neus, jo cada dia al puesto ;) Encara que aneu sobrats ;) EL que no va massa bé es Pau da House a la categoria de joventut, animeu-vos a votar-li!!

neusanz


09-03-12 a les 16:49

Sí Elia, ja l'estem votant! mira els comentaris, quan vam començar a votar-lo estava al 9e lloc, i ara ja va en 6é lloc jeje!! A tots els nostres seguidors un animo a que entreu a Juventut i voteu a Pau Dahouse, és un amic nostre i necessita també el vostre soport!!! Ell també ens vota a nosaltres!!Moltes gràcies a tots de nou!!!

Lluís Ortega


09-03-12 a les 22:54

Si no passa res es projectarà

DIVENDRES 23 de març a

DELTEBRE, espai Enclave (antiga discoteca Mina)

a les 22:30!! Us esperem!!! www.entrebessons.com

eduardo


10-03-12 a les 10:35

El meu: 3274!!!

carmina


11-03-12 a les 15:12

Quina ilusio me feia este numero,3333,pos au ,fins demaaaaaaaaaaaaa.

Manu


11-03-12 a les 17:31

Quines ganes de veure la peli després de flipar amb el videoclip!!! A Deltebre hem tindreu a primera fila, cracks!!!

paco


12-03-12 a les 10:22

un elefante se balanceaba sobre la tela de una aranya como veia que no se caia fue a buscar otro elefante,esta cancion me gusta mas que esta pelicula.


Juan Manuel Arjona Sanz


12-03-12 a les 12:13

hola ,soc Juanma ,en la pelicula FERRAN,no pretendemos que te guste la peli.En los colores estan los gustos .a mi tampoco no me gusta esta cancion,y por lo que veo a ti te encanta,ale ,que te diviertas cantando.

Juan


12-03-12 a les 15:43

Hahaha, Paco, no m'extranya que no t'agradi. A part que segur que no l'has vist, a més a més no saps ni parlar català, lumbreraaaaaa.

No segueixo, no vull posar-me a l'alçada d'un hipócrita com tu.

Una cançó genial per a una película que ens va fer aplaudir als canareus de valent!!! No pareu, cracks!!

neusanz


12-03-12 a les 16:13

Paco, con todos los respetos a la cancioncita del siglo pasado, seguro que no has visto la película, así que no sé como te atreves a decir que no te gusta,....esto es como decir que no te gustan los langostinos, si no los has provado, en fín, el mundo está lleno de hipócritas, que le vamos a hacer!!!
3407 amunt canareus!!!

Maite


13-03-12 a les 12:15

3480!

eduardo


14-03-12 a les 17:47

3584!!! Encara que no comente, igualment vaig votant...

andrea


14-03-12 a les 20:24

Va que això s'ha de remontar!!!! Un vot més i amuuuunt!!

Francisco


14-03-12 a les 21:09

Vinga que som molta gent per a que la diferència de vots sigui tan poca!!!a votaaaaarrrrr!!!

Xavi


14-03-12 a les 21:30

3660 oleeeeeeee, va que despegueeeeeeeeeeeeeem

IVET FG


14-03-12 a les 23:58

3666 Ei!!! és bonic este vot, eh? Anims que falten pocs dies!!! sort!!


Maite


15-03-12 a les 08:40

No ens relaxem, que només queden 21 dies! 21 vots meus que tindreu segurs. I que no s'oblidi ningú de votar també a l'ACC a la categoria d'Associacions. Ànim equip!

alex


15-03-12 a les 15:49

3708!!

sara


18-03-12 a les 19:19

3993,, us epero a deltebre,, compartire la primera fila en Manu !!

MMXI


18-03-12 a les 20:52

Hem tingut el privilegi de fer el vot núm. 4000!!!
Molta sort per a Alcanar i Les Cases en totes les categories!!! Una abraçada.

neusanz


19-03-12 a les 17:50

Oleeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

marisin


21-03-12 a les 13:21

Hola soc Marisin, germana de la cantant Maite i cuñyada de Richi, el meu fill tambe fa d`extra i vos estic donanat el meu vot desde el prinçipi, casi tots els dies,
no pels llaços familiars sino perque vos ho mereixeu sou els millors.

Lluís Ortega


21-03-12 a les 17:55

4237!!! i resistint

maite


21-03-12 a les 18:15

4242!!!! ieeeepaaaaa!!!!!

Assumpta


24-03-12 a les 11:30

4444... Capicúa!!!

Jordi


25-03-12 a les 11:15

Amunt Canareus i Casencs!!! No ignorem la petició que ens fan!!!

Cinta


25-03-12 a les 11:47

Les meves companyes del super i jo us votem cada dia. Endavant!!!

Alcanar TV


25-03-12 a les 12:30

Un vot més!

MMXI


25-03-12 a les 12:47

1+ d'Alcanar Dinàmic al Fèisbuk!

Aixumara


25-03-12 a les 13:00

I el meu!!!

Lluís Ortega


26-03-12 a les 09:29

4566!!

Maite


27-03-12 a les 08:21

4646!! Que bonic!! Que no decaigui, que només queden 9 dies!!

JoseMª


27-03-12 a les 12:03

No pareu de compartirho al facebook cada dia que sinó se m'oblida i vull que guanyeeeeuuuuuuuu!!

neusanz


28-03-12 a les 22:05

Va que això ja s'acabaaaaa!!! Moltes moltes moltes GRACIEEEEES A TOOOOOTS!!!

Raquel


29-03-12 a les 21:54

La gala d’entrega dels premis Ebre Líders 2011 ja té lloc i data. Així que ens tornarem a trobar tots el proper divendres 13 d’Abril a La Lira Ampostina, a l’ Avinguda de Santa Bàrbara 33, d’Amposta. Gràcies a tots el que ens han votat cada dia. us esperem a la gala per celebrar-ho!!! Amunt amunt no hem de perdre el primer lloc!!!

Alcanar TV


29-03-12 a les 22:34

El vot diari d'Objectiu Alcanar.

maite


31-03-12 a les 10:30

jo ja he votat!!! fins demà!!!

trigica


31-03-12 a les 12:19

5000!!! Felicitats bessons!!!

Alcanar Turisme


31-03-12 a les 13:02

Donem suport a aquesta gran pel·lícula.

IVET FG


31-03-12 a les 20:11

5015 UN VOT BEN BONIC, EH? ANIMS QUE FALTA POC!!!

Lluís Ortega


01-04-12 a les 02:04

5017!!!

david


02-04-12 a les 04:18

Anims k apretat esta aixo. Uffffffff

eduardo


03-04-12 a les 14:29

Un numero xulo!!! 5300. Va que falta poc!!!

Suesem


03-04-12 a les 15:50

Vinga, voteu, què hem d'ocupar el primer lloc i queden pocs dies!!!

IVET FG


04-04-12 a les 01:17

5416!! JA TENIU UN VOT MÉS ANIMS!!! VA QUE S'HA DE REMUNTAR RÀPID.ARA JA NO ENS PODEM DESPISTAR NINGÚ, JA HO VEIG.

IVET FG


04-04-12 a les 01:19

5416!! JA TENIU UN VOT MÉS ANIMS!!! VA QUE S'HA DE REMUNTAR RÀPID.ARA JA NO ENS PODEM DESPISTAR NINGÚ, JA HO VEIG.

Maite


04-04-12 a les 08:05

Tots a votar!! A veure si a l'últim moment perdrem el primer lloc!!

trigica


04-04-12 a les 08:52

En pocs minuts els primers han fet 40 vots! ¿? I després a altres candidatures pel emprar el mateix mètode els lleven vots i els posen a parir!!! Qui porta el (des)control de les votacions?

ana


04-04-12 a les 15:26

va ànims a vore si a punt d´acabar encara guanyaran els altres;aui està el meu vot :5557

neusanz


04-04-12 a les 17:24

Que raro se fa vore que estem en segon lloc, més que res perquè hem estat els primers des del principi i a l'ultim dia es veu que tot deu s'ha posat a votar als segons....Després diuen que nosaltres fem trampes JA JA JA!!!!!

cristian


04-04-12 a les 17:34

ànims, crec que per estadística quedem els primers

IVET FG


05-04-12 a les 01:03

5724!!! VAAAAAAA QUEDEN POCS DIES. JA TORNEU A SER ELS PRIMERS JEJE. NO US DESPISTEU GENS EH? VINGAAAAAAAAAAA A VOTAR!!! SORT

Juan Manuel Arjona Sanz


05-04-12 a les 09:44

Que ens an pasat devanttttttttttttttttt estos tontos de jornades blablabla

Alcanar TV


05-04-12 a les 10:22

Juan Manuel, no s'han de posar adjectius als adversaris. Hem de demostrar respecte, si volem que ens respectin encara que no ens agradin els resultats de les votacions ni la forma com es produeixen. Aquest no és un premi que tingui tanta relevancia. Per no tenir, aquesta categoria no té ni patrocinador... ;)

ORIOL


05-04-12 a les 14:40

Després de veure el d'avui, sense cap dubte sou els guanyadors per a la gent.

exequiel


05-04-12 a les 15:02

No pasa nada porque diga lo que piense, al fin y al cabo es un niño, y todos sabemos que los niños siempre dicen lo que piensan, y todavía no entienden de respeto ni todas esas cosas y eso esta muy bien!. Es verdad que el premio tampoco tiene tanta importancia, pero para él, que es el pequeño protagonista sí!. Así que tranquilo Juanma, que para todos, los ganadores soys vosotros, sin ninguna duda!! Un besito y suerte, que todavía no hay nada decidido!!

elia


05-04-12 a les 15:04

Mes de 100 vots de diferencia despres d'anar sempre els primers?Pero esto que es lo que es!!!!!!!Anim!!!

andrea


05-04-12 a les 16:53

5900 vinga tota aquesta gent d'Alcanar!!! Que això encara es pot conseguir!!! Tres mesos en primer lloc, si feu números, sou els guanyadors!!!

Tino


05-04-12 a les 17:05

Vinga una espenteta més, que ja els tenim!!!

Jean


05-04-12 a les 17:10

5922, el vot de l'empat!!! La cosa està renyida, eh!!! Molta Sort Canareus!

rous


05-04-12 a les 18:13

cuan mos van acusar de tramposos, i de tot lo que van dir que els nostres vots eren falsos, hi va haver un comentari dells que em va sorprende, i ara veig que tenia rao. El comentari dia que els ultims dies hi haurien sorpreses, i clar que n'hi han, ara em vist qui son els tramposos (ells) i qui te el suport del seu poble i els seus coneguts (natros), tan que dien que el poble no parlava de natros i no se comentava res de la peli....... JA JA JA per la meua part i crec que per tots els que han votat, ens sentim guanyadors. I moltisimes gràcies a tota la gent que ens a donat el seu vot diariament

Vinaròs amb entre bessons


05-04-12 a les 19:02

Per el que m'han contat i veig esta sent una final molt renyida, no he participat mai pero avui he creat el meu compte per estar en vosaltres. No te queixaras elia que t'he fet cas eh! :P

Toño


05-04-12 a les 19:25

gracias a todos vosotros, ya estoy impaciente de ver lo proximo , vi el otro dia por las casas de Alcanar mucho movimiento de gente y de camaras.....cuando podremos volver a veros?

Pili


05-04-12 a les 21:51

Molts anims!!!! Espero que guanyeu!!!!

Adam


05-04-12 a les 22:08

6000!!!!!!! Mi supervotooooo!!!! Venga que ya estaaaaa!!!

marc


05-04-12 a les 23:36

6060 ole vot bonic!! vinga que encara queda mitja horetaaaa!!!

Lluís Ortega


06-04-12 a les 00:43

Gràcies a tots!! Per fi ja som Ebreliders!!!

Lluís Ortega


06-04-12 a les 01:00

Agraïments a tots els que han recolzat la pel·lícula dia a dia i han valorat l'esforç i la il·lusió que vam fer per crear-la.

El 20 d'abril la passarem a la biblioteca de Vinaròs a les 22:00h. Us esperem!! Posarem tota la informació a www.entrebessons.com

Felicitats també a tots els guanyadors i finalistes. Tots som Ebrelíders. Tots fem coses per aquesta meravellosa zona que són les Terres de l'Ebre i tots mereixem el reconeixement de la nostra gent.

Una abraçada a tots i a seguir endavant!!!

sandravalkiria


06-04-12 a les 04:49

Aquesta votació no hauria de ser popular, hauria d'haver un jurat expert que valorés cada projecte. No crec que la música i les pel·lícules es poden valorar de la mateixa manera, haurien de ser candidatures diferents, no pot guanyar qui aconsegueix més amics que votin sinó el projecte de més qualitat. No dubto que aquest projecte ho pugui ser, però és totalment injust que sigui un concurs de popularitat i que tots nosaltres haguéssim estat l'objectiu d'usuaris registrats a ebrelíders, perquè ens puguin enviar la seva publicitat als nostres correus electrònics quan vulguin i els féssim publicitat gratuita. Senyors d'ebrelíders i votants en general, per als pròxims anys més seriositat i rigor. La gent de les candidatures només ha fet que barallar-se i calumniar-se i l'art cinematogràfic/cultural ha quedat en segon pla. Repeteixo, felicitats als guanyadors, probablement o segurament molt dignes del premi, premi que perd tot el seu valor quan s'obté d'aquestes maneres. Reflexionem i intentem que un dels pocs premis de les terres d'Ebre sigui seriós, i no una cursa contra rellotge sense gaire sentit. Molt bona nit i felicitats als tres finalistes, espero tenir l'oportunitat de veure la pel·lícula (en realitat tots els votants haurien de tenir l'oportunitat de veure tots els projectes [sencers], per poder opinar i votar amb llibertat,només així, aquestes votacions haurien tingut sentit). Espero no ofendre a ningú. Felicitats guanyadors! :)

Lluís Ortega


09-04-12 a les 22:10

Gràcies Sandra. Tranquila que ja veiem que no és una ofensa. És cert que la música i el cinema haurien d'estar en dues categories diferents. Només espero que tots els que ens hem presentat, sigui les Jornades Músicals, sigui Gotes d'Aigua, siguem nosaltres o siguin els que no han estat finalistes, tots aconseguim el reconeixement que ens mereixem ja que només per tindre iniciatives culturals, tots mereixem ensenyar el nostre treball i que sigui val·lorat.

Moltes felicitats als dos finalistes d'aquesta categoria. Ha sigut un concurs emocionant i podria haver guanyat qualsevol dels 3 perque les vostres també eren molt bones propostes. Podem sentir-nos satisfets si gràcies a aquest concurs ens hem donat a conèixer una mica més i la gent a partir d'ara s'interessa per descobrir el que estem fent per la cultura ebrenca. Salut a tots i ens veiem a la gala!!!


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més