Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 563 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2010

Tornar a Empreses i industria

Futuro Ciudad Amposta


Per la inauguració d'un gran centre comercial amb 25.000 m2 de superficie amb més de 25 locals. www.futurociudadamposta.com


Participa en la categoría Empreses i industria




7 comentaris




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


Laia


03-02-11 a les 11:13

no m'agrada gens que li hagin posat lo nom en castellà :(
així que no li dono cap vot

Nuira


03-02-11 a les 20:26


Laia, el nom es en castella, perque l´empresa es diu FUTURO CIUDAD AMPOSTA, S.L. i el seu propietari es de Valencia. Sols una reflexio, aquest centre ha donat feia a moltes persones que estaben a l´atur i el complex donara encara mes feina quand tot este en funcionament.
Una abraçada

Ebre i més


04-02-11 a les 11:50

Segurament son una gran empresa però al possar el nom del centre comercial en castellà demostren no tindre sensibilitat pel territori pel que han apostat. A cas veus molts establiemnts o centres comercials a Am,posta amb el nom en castellà?

Manolo Reverter


04-02-11 a les 12:01

Jo tampoc li voto hasta que canvien lo nom.

Amélie Poulain


06-02-11 a les 00:03

Sí Núria, ha donat feina a moltes persones, però no has acabat de reflexionar que també n'està traent a moltes altres. Vivim en un territori basat principalment en l'agricultura, per tant, el que suposa aquest centre (i no estic parlant d'este en concret, si no de tots) és la mort del petit comerç, es a dir la mort de la nostra pròpia font econòmica.

Laia


14-02-11 a les 01:47

i que te a vore en que el propietari de l'empresa sigue de Valencia? o es que a valencia no parlen també el català i l'important és que el centre comercial esta a Amposta i allí la majoria de la gent parla el català

voteu a Soldebre que porta 100 anys donant feina a gent de les nostres terres

Nuira


14-02-11 a les 10:12

Amelie, estic segura que el Centre Comercial, donara molta vida a la Ciutat, pensa que al Centre no esta tot el que el Começ D´Amposta pot oferir als seus clients. Alguns comerciants d´Amposta han apostat per el centre comercial i no han tancat els seus establiments de la ciutat, tot el contrari.
Esta es la meva opino i naturalment respecto la de tothom. Com tambe tothom es lliure de votar a qui considere mes oportu.


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més