Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 563 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2010

Tornar a Joventut

LO TERRENO


Lo Terreno és una associació cultural formada per joves tortosins carregats d'il.lusió i enèrgia per tenir inciatives que puguin mobilitzar el nostre territori. Ja n'han tingut diverses, entre elles l'organització d'una jornada solidària l'estiu passat que va comptar amb un partit de futbol que van disputar una selecció ebrenca i un combinat de jugadors ebrencs que juguen en categories superiors i d'altres que van afegir-se. A més, va haver-hi un concert del grup valencià ´Nada Que Decir'. I la seua activitat no s'atura aquí.


Participa en la categoría Joventut




3 comentaris




Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Comentaris


lo terreno


17-01-11 a les 17:15

Ancara no fa 1 any del neixement de la nostra associació i malgrat esta formada per bona part d'ell per gent molt jove,no hem parat de fer coses i no pararem,no ho farem perque estimem les nostres terres.
Fins a dia d'avui Lo Terreno a estat a la Fira de L'Oli i a Expoebre on vam donar a degustar degustar productes tipics nostres com baldanes o Vi de Bot,també vam organitzar una conferencia sobre la setmana santa a Tortosa,hem fet 2 rostides per als nostres socis a la Hermita de la petja a Tortosa i vam organitzar la 1er jornada de Lo Terreno Solidari on hi van participar futbolistes importants de les nostres Terres i despres hi van haver 2 concerts.....2 superconcerts on la gent que hi va assistir ho va passar en gran.
Nosaltres continuarem treballant per les nostres terres i la seva gent....ho fem perque estimem Lo Terreno!!!!!!!!!!

aitor


03-02-11 a les 20:10

dps de vore tot lesforç k feu, aki teniu lo meu suport fenomenos!

botenc


07-02-11 a les 20:52

Moltes gràcies Aitor, que la gent reconegueu el nostre esforç ens recompença com no us podeu arribar a imaginar i, a la vegada, ens encoratja a continuar treballant,

GRÀCIES!


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més