Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 481 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2009

Tornar a Maior de l'any

Dr. Manuel Vilà Olesa


El metge de Tortosa Dr. Manuel Vilà Olesa, doctorat amb exel·lent per l'universitat de Barcelona i col·laborador amb Dr. Ramon i Cajal i el Dr. Pittaluga així com descubridor al Delta de l'Ebre del Kala-Azar Infantil i gran investigador del paludisme juntament amb els doctors anomenats abans i precusor de l'utilització de les sulfamides com a fàrmac.


Finalista en la categoría Maior de l'any

1025 vots
21 comentaris




Comentaris


Montserrat Esteve


10-11-09 a les 09:14

Molt d'acord en que es doni reconeixement a persones que han destacat pel seu treball investigador i pel compromís amb la seva professió i amb les persones.

Rosa Altimiras Rovira


10-11-09 a les 10:40

el meu reconeixement al metge de Tortosa pel seu treball i dedicació.

Joan Gamundi


11-11-09 a les 12:31

En el seu treball es va deixar la salut.Els Vilà van ser una gran saga de metges ,ja que ho era el seu pare i el seu avi.

Roser GAMUNDI


12-11-09 a les 09:37

Tot i que no és nascut a Tortosa, la seva vida la ha dedicat en cor i ànima als Tortosins. Tortosa es mereix persones com el Dr. Vila i el Dr. Vila es mereix reconoxements de tots els tortisins i els catalans.

Roser GAMUNDI


12-11-09 a les 10:13

El dr, Vila no només va esser un gran metge i un gran investigador, va ser una persona exemplar tant pel que fa a l'exercici de la seva professió com a metge, com a la seva part humana, si es podés preguntar als seus pacients, pagessos, mercaders..etc constatarieu el que us relato, que si el pacient no tenía diners per poder comprar els medicaments que necessitaba ells els hi deixaba sota el coixí els diners que ell había cobrat del pacient anterior i cuantes vegades había tornat a casa cansat i sense diners. Això és d'una calitat hunana que no hi ha "Reconeixements" ni "Homenatges" que puguin agrair tanta prodessionalitat ni tanta tendressa. Per això voto i convido a tots els tortosins que no oblidin a personatges com Dr. Vila

Tentabax


12-11-09 a les 20:11

Crec que es tindria que fer un altra secció per donar el premi d’Ebre líders “in memoriam”.
Ja que tot i ser els candidats que hi han fins ara, de gran solvència i mereixedors del guardo, es injust fer-los competir amb gent que esta entre nosaltres físicament.
Es pot arreglar?




Rosa Amorós capdevila


13-11-09 a les 13:38

El vot en reconeixement a la seva tasca professional i humana.

Isabel Miret


15-11-09 a les 19:09

El meu besavi va ser un gran metge i un gran investigador sense cap reconeixement a la seva tasca, sempre va ajudar a les famílies Tortosines a seguir endavant .Si el podeu votar, és una aportació anònima però un gran vot per a una gran persona. Gràcies

elena fernandez muñiz


15-11-09 a les 19:09

jo tambe crec que es mereix el vot.. x ser una gran persona...i un gran metge.

Marta Piñana Gamundi


15-11-09 a les 20:47

Estic fent el treball de recerca del meu besavi i estic descobrint moltíssimes coses que molt poca gent faria. Era un gran metge i tenia un cor que no li cabia al pit, va ajudar a tothom qui ho necessitava deixant-se la salut. Crec que sense cap dubte es mereix aquest vot i molt més.

Manuel Miranda Vilá


16-11-09 a les 09:39

Com a segon net del metge Vilá i durant la meva vida tant professional com particular he pogut constatar el gran afecte, estimació i record que els habitants de la comarca tenien per l´avi. El centric carrer que Tortosa li dedica es un continu record d´aixó mateix.

Pau Miret Huc


16-11-09 a les 18:22

Al coneixer la tesis doctoral del Dr. Manel Vilà sobre el Kala-Azar infantil, i com hematoleg que soc, vaig quedar maravellat de la precisió dels seus dibuixos tota vegada que els microscopis d'aquella època no podien tenir la resolució que tenen ara.

Conchita Miret


28-11-09 a les 22:39

Una persona ja morta fa molts anys encara que sigui un dels millors investigadors i metges que mai hi ha hagut a Tortosa i comarca no pot competir amb d´altres vius amb tanta importància com el sr Viñas. S´hauria d´obrir una altra categoria a titol postum.

Antònia Vilà i Esbert


30-11-09 a les 16:59

Estic orgullosa de ser "neta" de una persona com va ser el meu avi; tant a nivell científic,humà i fins i tot també cultural.Per a mi es un deure preservar la seva memòria.

Joan Gamundi


09-12-09 a les 12:55


El meu avi ,si que va néixer a Tortosa .

AAVV Simpàtica


16-12-09 a les 20:47

El Dr.Vilà va ser un gran amant del territori tant a nivell social com per tenir molta cura de la salut del poble.
Li deien el metge dels pobres perquè els visitava i no els feia pagar i a més a més els deixava un duro sota el cuixí per a que puguesin comprar menjar i les medicines.

Annita


20-01-10 a les 22:20

Al 1963 és va fer un intent popular per donar-li la medalla d'or de la ciutat al Dr. Vilà, però l'ajuntament d'aquella època no en va fer cas.
És mereix molt aquest reconeixement per totes les vides que va salvar del Delta i de Tortosa.

Davitet


31-01-10 a les 19:10

La meua iaia me conta que el Dr. Vilà va salvar la vida del meu ravesiaio que va caure molt malalt i eren molt pobres i no podien pagar un metge qua el Dr. Vilà ho va saber se'n va anar a visitar-lo, no li va cobrar la visita i li va pagar les medicines i va anar a visitar-lo cada dia fins que es va curar. Això no te preu!!!!Realment era un home caritatiu i generós.

Walter


03-02-10 a les 18:22

FAMILIA!!!! RECORDEU DE VOTAR AL DR.VILÀ VA SALVAR MOLTES VIDES SOBRETOT DE XIQUETS I XIQUETES DEL DELTA. L'HOME S'HO MEREIX, MOLTS DELS QUE AVUI VIVIM ES GRACIES A QUE VA SALVAR LA VIDA DE LES NOSTRES MARES: VISCA EL METGE DELS POBRES!!!!

manuel gamundi vilá.


11-02-10 a les 09:50

Entre les persones de tota Catalunya que van lluita contra el paludisme era el meu avi Manuel Vilá Olesa amb uns dotes de capacitat,activitat i cultura impresionants i amb una modèstia desgreixament exagerada, dedican-se principalment en los treballs sobre el Kalazar Infantil a la Costa de Levante i quans danys i resultats consten en la memòria de la Mancomunidad relatius al sanejament del Delta.

Juan Manel


26-03-10 a les 09:32

Jo tambe crec que es mereis el vot X ser un gran metge


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més