Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 481 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2009

Tornar a Ebrenc/a de l'any

Adam Tomàs Roiget


Adam Tomàs és un enginyer industrial Ampostí que te el càrrec dins el govern de la Generalitat de Director de Serveis territorials d'Acció social i ciutadania. Des de que s'en va fer càrrec d'aquesta posició ha aconseguit abolir el deute històric que les Terres de l'Ebre han tingut pel que fa als serveis socials. No només ha dinamitzat tots els serveis socials que ja existien sinó que ha impulsat nous serveis com el primer centre d¡acollida d’infància de les Terres de l’Ebre que s’ha inaugurat aquest any 2.009 a Amposta.

Fins que va entrar en el mon de la política ha estat professor de secundaria a diferents IES de les Terres de l’Ebre, tasca que compaginava amb el seu despatx tècnic de projectes d’enginyeria.

El tret més important d’Adam Tomàs és considerat per tots el que coneixen com una molt bona persona, fet que diu molt d’una persona que ha renunciat al seu mon professional per la política.


Participa en la categoría Ebrenc/a de l'any

30 comentaris




Comentaris


Joanna


09-11-09 a les 10:55

Reviseu el text, que hi ha faltes d'ortografia.

Jordi Tous i Vallvè


09-11-09 a les 17:00

Adam Tomàs és un home compromès. Compomès amb el país, compromès amb les Terres de l'Ebre i compromès amb la implementació de les polítiques socials a la nostra nació. Però, per sobre de tot, Adam Tomàs és un execel·lent company de causa i una bona persona amb la qual saps que hi pots comptar sempre.

Sofia


09-11-09 a les 23:45

Fa molts anys que el coneixo, i inclús he treballat en Adam un breu temps de la meva vida i l´únic que puc dir és que és un bon professional, molt competent i bon amic.T´ho mereixes!

Antonio


10-11-09 a les 22:35

Al breu historial, fa falta mencionar el pas d'Adam per LEAR, l'empresa que ara vol fugir del territori

Lluis


10-11-09 a les 23:07

És una persona, que com molt poques han escomesat de baix cap a munt, una persona que esta fent una feina bonissima al nostre territori, i si tens la sort de tindrel com a millor amic guanyaria tots els premis per mi.

Montserrat


11-11-09 a les 09:38

És una bona proposta!
Persones com Adam, joves, del territori i que treballi pel territori, desinteressadament, només pensant en les persones.
Gràcies

lluis


11-11-09 a les 13:27

En els temps que estem, que la polìtica esta demacrada,es de agraïr que hi hagi una persona com Adam i a més a més, del nostre territori, per que qui el coneix, li desper-ta, seguretat i confiança.

Pere


11-11-09 a les 19:32

Això és com el trofeo Palomo: "yo me lo guiso yo me lo como". Aqui voleu enganyar? els polítics no tenen cabuda en aquests tipus de premis. Què vol dir que va renunciar a la seva vida professional per la política??? acàs no té reserva al seu lloc de treball per representació pública??? no ens vengueu el que no és, i com ell la immensa majoria! Quina classe política tenim que no és capaç de previndre, solucionar i paliar la situació socio-político-econòmica actual??? No ens foteu més el pel, que n'estem tips de tot això. I des de quan ser bona persona és digne de merèixer un premi??? perquè ho diu el seu 'millor' amic, segur que d'aquest millors amics ara en té a cabassos, i tots li votaran... company de causa de qui? de la causa de Carod? de la del tripartit? de Montilla? de Zapatero? de quina causa parlem??? del pseudocatalanisme-me-passo-l'independentisme-pel-forro? (i no és en contra d'ell, sinó de la classe política actual).

Pere


11-11-09 a les 19:48

Insisteixo que els comentaris no són per ell, sinó per allò que actualment representa, i a qui no li agradi, que no llegeixi, que tenim llibertat d'expressió... o no??? Quantes vegades haurem de veure per les notícies els casos de corrupció dels polítics? si que és cert que no són tots, però quan en surten, el partit de torn li fa el buit i llavors ningú li fa amic... I les responsabilitats polítiques de cadascú??? I aquells qui li van donar el càrrec??? I ara de cara a les eleccions tots tornarem a ser catalanistes, d'esquerres i, si s'escau, independentistes... tots per separat als canals de comunicació, però juntets a la vora del foc que no crema... i aquells qui no van guanyar mai unes eleccions ens governaran al llarg dels segles i faran les lleis a la seva mida, així podràn seguir governant... Així és la Catalunya que volem???

josep


11-11-09 a les 21:18

La teva opinió és tan vàlida com la de qualsevol, però qualsevol persona pot presentar alguna candidatura i si algú ha tingut a bé presentar la de un polític i no t'agrada no la votis i prou. Hi ha gent que es dedica a la política i perd diners i vida, i tot i que és una elecció pròpia, és una realitat.
No tots els polítics estan en política per diners o per projecció personal, n'hi ha que hi estan per ideals, i estic segur que Adam hi està perquè creu en el que fa.

Elena


12-11-09 a les 12:33

Es tracta d' una persona molt lluitadora i amb empenta suficient i sobrant per afavorir els interessos d' Amposta, que, a la fi, és el que interessa a tots els Ampostins.

Aquesta, és l' opinió d' una persona NO Ampostina que no pot afovorir-lo políticament parlant i però el coneix per tot allò que ha fet en el dia dia.

Pere


13-11-09 a les 09:35

Els interessos d'Amposta i dels ampostins??? i qui diu quins són aquests interessos?? (la resposta típica i tòpica: els ampostins a les urnes)... Mentre alguns defensen aquests interessos 'poc-consensuats', perden el temps amb un Estatut que encara ara no ens ha portat res, i lluiten per una llei electoral (i electoralista) per aconseguir quotes de poder, el POBLE (tots els pobles, no només Amposta) està immers en una crisi política, econòmica, financera, energètica... les especulacions són a tant alt nivell que els 'politiquets' de peu ni les veuen passar. Si, Adam pot ser una bona persona, i això és un premi a nivell personal, però ara mateix, com a representant de la classe política, no es mereix el meu vot, perquè entre tots, no fan res per a canviar les coses, només per dissimular-les, deixar-les passar de llarg, apagar focs i poca cosa més... l'important no són els interessos del poble, allò que s'ha convertit en important està allunyat de la gent d'apeu. Que poques vegades veiem als 'nostres' polítics fent vida ciutadana...

Adam


13-11-09 a les 13:00

Hola Pere,

Me sembla molt interessant tot el que dius i tens part de raó. Si vols podem parlar de política, de l'actual i de l'anterior (que són diferents), i de qui són els que van pactar un estatut que no ens ha portat res (n'hi ha que el vam votar en contra), i també de qui ens ha inmers en aquesta crisi i de qui han estat els màxims especuladors (d'Amposta i de tot el país) i que és el que podem fer els que estem en política ara. Tot això ho podem parlar fora d'aquest foro, que segur que no és el lloc. Et dono el meu correu, que és públic, i si vols podem quedar per parlar (no per convencer-mos l'un a l'altre, que segur que no ho farem), però a mi m'agrada fer vida ciutadana. adam.tomas@gencat.cat.

Maria


13-11-09 a les 16:33

Adam s'ha avançat al comentari que porto tot el matí rumiant si fer o no fer i crec que sí, que les persones com Adam es mereixen que el faci. Tots som lliures d'expressar una opinió, però persones o polítics, i abans que res persones, sabem quin aforament és l'adequat per fer-ho. Quan s'insisteix en vessar una opinió en un aforament dedicat a una determinada persona, en aquest cas a Adam, per molt que insisteixis Pere, ja no és creïble que els teus comentaris no siguin per Adam.

Ciutadans, polítics? en definitiva gent, que fem la nostra feina, que renunciem a les nostres vides i no és en to de queixa perquè l'opció és voluntària, però no se li escapi a ningú, que ja tenim feina a un altre lloc (i a bona honra!), les excedències forçoses per ocupar un càrrec públic és el que tenen.

Que potser hi ha qui està acostumat a què hi hagi gent que se n'ha aprofitat, parlem de casos concrets i situem els comentaris al lloc que toquen no en aquest, no és just per Adam.

Si continues en aquest sentit Pere, potser sí que tots fem política, on és la diferència? I si parles com a ciutadà deixem-nos de demagogia i fem alguna cosa per canviar les coses, també hi ha espais on decidir qui volem i qui no. Mentre els que som hem de treballar amb les eines que tenim i anem a dormir cada nit rebentats però satisfets de la feina feta, perquè només que hagis solucionat un problema col·lectiu o individual, a un nen, a una família, a un avi..ja paga la pena això i més.

Adam t'animo a continuar així i refermo el comentari de Lluís: t'ho mereixes!

Lluis


13-11-09 a les 19:59

En primer lloc senyor Pere, li recomanària facì un cop d´ull a les Bàses del concurs, per que no beig per cap banda qie fique: "POLÌTCS NO".En segon lloc, a mi personalment no em fa falta recorrer a cap Pòlitic per resoldre els problemes, per això ja tinc a la familia i als amics, voste no ser?. Nomès li puc dir una cosa "CRITICÀ ÉS MOLT BARAT", i crec que no és precisament l´objectiu del concurs. També diu que als polìtics elfalta vida ciutadana, estic segur que si vostè li diu a Adam de fer una rostida, estic segur que li dirà que si, e inclòs Adam portarà la carn, i aixi parlaràn tranquilament cara a cara, com dos persones adultes.Sobre la feina de Adam, nomès cal llegir una mica els diaris del territori i vora que a part de Corrupció,desgràcies i Esport, tambè hi ha un apartat de les Terres de l´Ebre que hi surt un munt de vegades.I ja acabo senyor Pere, sobre que es passa pel FORRO lo del INDEPENDISME, li recomano un programa, mes aviat una cadena que és diu INTERECONOMIA, ques sirà del seu agrat. Res més nomès me cal dir que anims Adam i tirar endavant que tens un munt de gent al teu costat que si no pots tu, entre tots t´enpenyarem cap avant.

Carles


14-11-09 a les 08:25

Moltes vegades, has de marxar de la teua terra per valorar com n'és d'important per a tu. I has de mirar-te des de fora les coses i la gent (sense predre-hi el contacte) per adonar-te del seu pes i la seua solvència. Com a ebrenc que viu a fora i n'exerceixo des de la distància (ni que que sigui a pocs quilòmetres) valoro moltíssim la figura d'Adam Tomàs i la faena que fa des de dins per l'Ebre i al seu Gent. Té el meu vot i el meu suport absolut. I espero que en tingui més.

Sergi


14-11-09 a les 09:48

Bones! crec que és bo discutir perquè tothom tenim la nostra forma de pensar i això mos fa ser humans.Si Adam forma part de la nova generació de polítics que marcaràn un abans i un desprès (cosa difícil a fer),benvingut sigue!Aquesta situació que vivim no és culpa nomès dels polítics, sinó dels empresaris avariciosos i de les entitats financeres insaciables.Jo que sóc un ebrenc, voto per la independència de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó.Comencem a construir un país de debó i això no només és cosa d´adam sinó de tots els catalans.Sort!!

Elena


16-11-09 a les 10:35

Animo i endavant!!

Josep


16-11-09 a les 20:19

Hola, em sobta moltísim veure aquesta frase "des de que s'en va fer càrrec d'aquesta posició ha aconseguit abolir el deute històric que les Terres de l'Ebre han tingut pel que fa als serveis socials". Tenin en compte que abans seu han hagut dos directors de serveis territorials (i un és company de partit d'aquest senyor),que significa aquesta frase? Qué els altres no feien res? Perqué si és així estem davant un megacrack de la política que ha aconseguit abolir el deute historic pel que fa als serveis socials, que l'anterior delegat (d'ERC també) no va puguer saber combatir...la frase té aquesta interpretació?

jotaerre


17-11-09 a les 09:33

Amic Pere, te felicito per ser capaç de dir el que penses i, a més, pensar el pensen molts i pocs s'atreveixen a dir-ho. I menys públicament. No se, ni importa, la teva ideologia. l'important es que es comenci a aixecar la catifa de l política i es mostren les vergonyes d’aquests fariseus. Felicitats !!

Jaume


17-11-09 a les 20:14

Jo també et felicito 'amic' Pere, amb els teus comentaris has aconseguit reforçar els arguments d’Adam com ebrenc de l’any. Persones amb la seua empenta, aptitud i capacitat de treball fan que cada dia millorem el Serveis Socials necessaris a les nostres terres, si no, mira com ha augmentat el número de places per a discapacitats i gent gran a Tortosa, Mora d’Ebre o Amposta. Recorda que, independentment del partit que es representa, detràs d’aquests hi ha persones. Algunes habiten en despatxos, distanciades de la població i les seues necessitats. Altres, com el candidat en qüestió, treballen a peu de carrer, xafant de peus a terra !
Enhorabona pel treball fet Adam, i a continuar!

rafel


20-11-09 a les 13:55

el que més m'agrada d'ell és la seva part femenina

ester s


20-11-09 a les 14:34

sense tu no hagues estat possible. Una abraçada.

Rosa


20-11-09 a les 21:21

Pere, com es diu al meu poble: Al.lucino per un tubo!!!
Que no és per Adam?? No, si ja ho veig que no...
Personalment crec que Adam és una de les poques persones que es mereix una reberència en quant a la feina que està fent pel nostre territori, que no només per Amposta, i que espero que segueixi fent durant molt temps.

Jotaerre, què és el que diu públicament?? Només veig un nom, a que jo no saps qui sóc?? Que escrigues el que opines sense dir qui ets, no vol dir que ho facis públicament. I ja et dic jo que d'Esquerra ha quedat clar que no és! jaja.

Salut Adam, espero que la teva feina la segueixis fen com fins ara durant molt de temps. Enhorabona.

Maria


27-11-09 a les 09:55

Bon dia,

sense comentaris perquè me n'aniria de mare. Espero que l'exemple Jordi no sigui el que la gent d'arreu s'emporte dels ebrencs i les ebrenques. Quanta mala educació i grolleria junta. Jordi, ja t'agradaria poder demostrar només la meitat de tota la merda que aboques, faena et dono en una persona com Adam.

Ànims Adam, no canvies mai i feina feta no té destorb, continua així!

CAROLINA


27-11-09 a les 14:17

En primer lloc Jordi aprèn a escriure i a no cometre faltes d'ortografia tan garrafals com les que estàs fent que fan mal a la vista, encara que què es pot demanar a un analfabet com tu.
Si tu consideres curt a un enginyer industrial que te un coeficient intelectual per damunt de la mitja i un currículum impactant allà tu, però espero que sigue la última vegada que taques el nom d'Adam d'aquesta manera, crec que ets un mal educat i ets una persona buida totalment, tant de criteri com de contingut en lo que estàs dient; tan de bo persones com tú estiguessin aïllades de la societat o tancades en granges, però desafortunadament no tenim esta sort.
Així que aquí tens uns quants consells:
-Quan t'estiguis dutxant, engega el secador, així faràs 2 feines en una (dutxar-te i secar-te el cabell, és que se que necessites que t'ho expliqui).
-Prente una sobredosis de lo que sigui quan tinguis gana.
-Tirat d'un edifici, així et refrescaràs.
-Si tan desacord estàs en aquest concurs de "pa sucat amb oli", fes una vaga de fam fins que moris.
-Llençat d'esquena damunt d'una barrera aveure si en una mica de sort et trenques la columna, et quedes vegetal i no et tornem a sentir mai més.
Bé Jordi, ja saps, segueix aquests consells, però abans fica't a estudiar per omplir una mica el teu cervell per a que així la tomba on t'enterrin no et pugui escupir del fàstic que li faràs.

Maica


27-11-09 a les 15:33

Uf! vaya boquita Jordi, casi no se te nota la rabia en contra de Adam.

No tienes ni idea de que hablas! Si supieses algo de la carrera personal de Adam seguro que cambiarias de opinión, o no, quizas aún te daria más rabia. Yo estudié con el y te puedo asegurar que conozco pocos casos como el suyo.

Estudió desde en el instituto nocturno, trabajando durante el dia, sacandose BUP y COU, en la universidad (que fué donde le conocí) se sacó ingenieria industrial superior siempre becado por el ministerio de educación y volviendo siempre a Amposta en fines de semana para trabajar (pregunta por los restaurantes de la zona) y poder continuar estudiando, ya que en su casa no se lo podian permitir. Algunos veranos trabajó en Francia, en la vendimia, pero no para el, si no para poder ayudar economicamente en casa (a mi esto me parecia increible).
Es cierto que tiene un coeficiente intelectual elevado, trabajó en Lear 3 años, hasta que le ofrecieron incorparar-se en una unidad en Suecia, pero el nunca ha abandonado la idea de quedarse en Amposta y desarrollar su proyecto de vida aquí. Se presentó a oposiciones y las aprovó (cuerpo superior de la Generalitat de Catalunya), y todo esto, antes de ser político.
Ya me gustaria a mi que alguno de los políticos de Barcelona, que es donde vivo, tuviesen la mitat de valor ético y moral que tiene Adam y no, como pasa siempre, sean los típicos de casa burguesa o de famílias de médicos o farmaceuticos, que són lo únicos que se pueden permitir tener una carrera política. Des de el dia que le conocí he seguido su carrera y es, como mínimo, digna de ser reconocida. Nadie le ha regalado nada.

Y por cierto, me alegro de que pongan Universidad en les Terres de l'Ebre, a ver si te matriculas y aprendes algo.

Adela Franch


29-11-09 a les 13:17

Uf, Carolina, val més caure a un sac de M... que a la teva boca. He seguit els comentaris de casi tots els candidats (no n´he votat cap, no acabo de sentir que cap d'ells sigui el lider de les TT.EE) i crec que, sobretot, hem de parlar des d'el respecte. Has tractar a Jordi de, i cito per ordre d'insults : analfabet (és una manca de respecte i sensibilitat); l'has amenaçat (..que sigui la última vegada...); mal educat (Per què, per no pensar com tu?); persona buida (és que el coneixes?); animal (el vols tancat a una granja, ja saps que això és el que feien Hitler i altres com ell amb els que no pensaven com ells...?); brut (és que el coneixes...??); i li has desitjat la mor 4 vegades¡¡¡¡¡¡ Espero que els amics de Adam en general no pensin com tu perque, la teva resposta és més propia d'un extremiste que d'un/democrata. Asserenat, apren a respectar i a contestar des d'el bon criteri, objectivitat i coneixement..I no siguis tan prepotent amb aquells als que no coneixes i no pensen com tu, Jordi no ha insultat, ni amenaçat, ni desitjat la mort a ningú, com has fet tu amb ell, simplement ha expressat la seva opinió potser des d'una posició de desencant colectiva o personal. Ah¡ i pedona si faig faltes d'ortografia, treballo des dels 12 anys per poder viure, hem vaig treure BUP i COU pel nocturne com vaig poder, treballant 8 hores al dia inclosos dissabtes, peró he apres a respectar a tothom i a escoltar tothom especialment als que em critiquen i questionen. I, per últim, pels als que hagin llegit el comentari de Carolina i s'hagin quedat estupefactes com jo, els vull aclarir que ser d'esquerres no esta "regit" amb ser educat i respectuos.

josefa


05-12-09 a les 22:31

Adam continua endavant la gent qu'et coneix te dona suport

rita


11-12-09 a les 10:36

algú em pot explicar on i què ha escrit el tal Jordi


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més