Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 481 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2009

Tornar a Gastronomia i turisme

PLATIGOT gremi d'hostaleria de Tortosa


Sóm el Gremi d'Hostaleria de Tortosa, PLATIGOT, i agrupem la quasi totalitat d'establiments hostalers del municipi. Organitzem Jornades Gastronòmiques, 6 al llarg de l'any, i 4 fires entorn a la cuina i productes de la nostra zona.
Dinamitzem l'hostaleria, divulguem la gastronomia, impartim cursos i jornades tècniques gastronòmiques, col·laborem amb activitats de caràcter oficial, impulsem el turisme a la ciutat i participem en actes culinaris al Mercat Municipal.
Sóm una associació que, des del 2003, ens dediquem a la promoció culinària i a la promoció hostalera que tenim a Tortosa, Bítem, Campredó, Jesús, Els Reguers i Vinallop.


Finalista en la categoría Gastronomia i turisme

1329 vots
4 comentaris




Comentaris


Joan Forcadell Pinyol.


31-10-09 a les 20:55

Recordant dos ebrencs; Llorenç Torrado i Xavier Domingo. Dos
fills ilustres de l`ebre. Us convido a gaudi de les CUINES
nostres, tsnt si son de baix o de dalt SOM I SIREM EBRENÇS

Tomata


30-11-09 a les 21:40

Eiii, que aquí hi ha hagut un ball de números que fa vertigen !!!

Lo divendres, al setmanari gratuït “Més Ebre” el rànquing era aquest:

• 551 Platigot
• 483 Taronja de Xerta
• 461 Amado Cebolla, primentons i tomates

i diumenge, dos dies després veig al web:

• 715 Amado Cebolla, primentons i tomates
• 665 Taronja de Xerta
• 581 Platigot

Hi ha altres categories que també ha passat alguna cosa similar amb les puntuacions, com ara amb els ESPORTS, que amb cosa de dos dies, un candidat va passar de 200 i pico a + de 1600 vots (ara ja l’han regularitzat i ha tornat al seu lloc), però no ha estat l’únic cas dels “ESPORTISTES PATROCINATS”. A la categoria de “MAIOR de L’ANY” també ha succeït lo del ball de vots, a la “PROJECCIÓ CULTURAL,...” tres quarts del mateix....

Crec que s’haurien de regularitzar més d’una classificació per seguir mantenint UN VOT de confiança.

Salut amics!


David


04-12-09 a les 00:37

Hola!
Voldria aclararir el comentari de la tomata. Tot això és degut a que la forma de votar en aquesta pagina web no té gaire fiabilitat. Simplement reconeix la IP del votant i nomès deixa un vot per dia per IP. Però si una persona vol inverntar-se d'altres correus o vol fer-ho d'una forma automatica amb un "script" (petit programa per fer una feina determinada), l'ordinador seria capaç d'anar votant continuament i l'ùnic que hauriem de fer es en el cas de la connexió a internet que tenim tots a casa sent la IP dinamica, apagar i encendre el ModemRouter i així la nostra IP canviaria i ens deixaria realitzar un vot cada cop que canviem la IP.

Pd: Feu una queixa a l'administrador d'aquest portal i demaneu-l'hi que afegeixi un codi de seguretat com les tipiques imatges que hem vist tots algun cop a l'hora de enregistrar-se a una web per impedir que és puguin generar milers d'usuaris ficticis i en aquest cas vots NO REALS!

Salutacions! I amunt Plat i Got!

Administrador


22-02-10 a les 17:34

S'ha detectat una anomalia en les votacions realitzades a la candidatura Platigot gremi d'hostaleria de Tortosa, que s'han depurat correctament donant una xifra de vots inferior a la que apareixia amb anterioritat. La xifra actual és la correcta.



Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més