Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 481 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2009

Tornar a Premi pataca

LEAR Corporation


L'empresa LEAR Corporation tanca la seva planta de Roquetes deixant 518 treballadors al carrer. L'empresa ha renunciat a possibles ajuts per part del govern de la Generalitat per a que mantingui oberta la planta i busqui la viabilitat econòmica en nous clients, o bé en noves línees de producte. Fa 10 anys hi treballaven més de 1.000 persones, i ara tancarà les seves portes per portar la seva producció a l’Europa de l’est, i molt possiblement en un futur proper a altres països del continent africà.

El forat que deixa a les Terres de l’Ebre és força important ja que a part de moltes parelles on tant l’home com la dona porten més de 30 anys treballant a l’empresa, hi ha tot un segment d’industria auxiliar que es quedarà sense una part important de feina.

Bé es cert que la crisi actual afecta a tothom, però el principal motiu pel qual LEAR es mereix el premi pataca és perquè no s’ha plantejat en cap moment lluitar per buscar una sortida a tot un equip de professionals que s’han deixat tota la seva vida laboral per aquesta empresa.


Finalista en la categoría Premi pataca

813 vots
6 comentaris




Comentaris


marcel


02-11-09 a les 20:52

això passa per subvencionar empreses estrangeres sense assegurar-se de la finalitat dels diners ni de la continuïtat de l'empresa.

mjose


17-11-09 a les 14:33

Desprès del tancament de Lear, no hem de parar!!! hem d'exigir als politics del territori compromis i fets per al desenvolupament de les
TT de l'Ebre no hem de permetre el desarrel que es veurean obligats el nostre joven si no tenen futur aqui.

Vicent Orobitg Risa


18-11-09 a les 19:11

el que hauriem de fer el politics que mos governen, es no deixa vendre tots aquestos cotxes que les peçes es fabriquen a l'estranyer, que les venguen al seu pais de fabricació.

brian


19-11-09 a les 01:37

el tancament no està tan lligat a la crisi com diuen, ja que sembla que fa anys que buscaven marxar , a buscar ma d'obra barata en un altre lloc.
El més fort és veure com una empresa aprofita el millor de la gent durant anys i depsres marxa sense dir ni Bon Dia, i que les autoritats (que també ho sabien des de fa anys) no fan gaire per evitar-ho, ni han buscat gaires alternatives per a la gent d'aquestes terres.

LOURDES


20-11-09 a les 13:42

perque son els millors, amb calitat de treball i com a persones, una empresa com poques a Tortosa que tos els treballadors son amics i bons companys, pero que pasa a Tortosa que no ens funciona res, quins governs tenim que no saben portar feina que es lo que tothom volem.
ENDAVANT TOTS I ALLUITAR AMB FORÇA I SOBRETOT MOLTA UNIO
Una abraçda per tots una esposa afectada pel tancament de LEAR

terear69


09-01-10 a les 21:20

Soc una ex treballadora de Lear ,i això ja es veia veure fins i tot per als q no hi veuen,una porta es tanca i altres s'obrin.


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més