Ja no hi han invitacions disponibles
Ja hi han 481 invitacions reservades per la gala. Ja no queden invitacions disponibles.


Totes les edicions d'Ebre Líders: 2009 2010 2011 2012
Ens pots seguir a:



E-mail Contrasenya
No pots entrar amb el botó de facebook o no recordes la contrasenya?
Fes click aqui per crear una nova contrasenya o canviar la que tenies

Premis Ebre Líders 2009

Tornar a Ebrenc/a de l'any

Pilar Andreu


Persona ser capaç de tirar endavant el Departament d'Interior a les Terres de l'Ebre.


Finalista en la categoría Ebrenc/a de l'any

2067 vots
30 comentaris




Comentaris


Isabel A. Guarc


17-11-09 a les 22:42

Força interior.

Ricard Royo ANDREU


17-11-09 a les 23:00

segurament no mereix el premi com a ebrenca de l'any la directora dels serveis territorials d'interior relacions institucionals i participacio a les terres de l'Ebre (pili andreu)pero sí més la mare, la professora, la persona, que cada dia a estat capaç d'explicar als seus fills (jo mateix) i els seus alumnes el que val la pena

Ricard Royo ANDREU


17-11-09 a les 23:03

, el quixot, als paradisos literaris, i tot el que és important a la vida.

Madeleine


18-11-09 a les 13:01

És una gran humanista que ha estat vint anys treballant per la cultura i l'educació en l'àmbit públic. Els seus alumnes la estimen i recorden sovint les seues paraules. No deixa indiferent.

Esther Arjona


18-11-09 a les 13:16

Dijo Einstein que la educación es lo que queda tras olvidar lo que se aprende en la escuela.

No me acuerdo de la sintaxis ni de quién escribió aquello de "sin dios y sin vos y mí". El otro día cuando me exasperaba mi compañía telefónica recordé la voz grave de Pili Andreu proclamando

"QUE TODO, ABSOLUTAMENTE TODO, queridos míos, EN ESTA VIDA
TODO, ES, como decía Heráclito de Éfeso, el oscuro,
UNA LUCHA DE CONTRARIOS, y quien diga lo contrario
MIENTE COMO UN BELLACO"

Einstein estaba en lo cierto.

Laura Andreu Blanc


18-11-09 a les 13:26

Sra. Andreu le deseo lo mejor. Las personas como usted generan deudas de gratitud en las personas como yo, que sólo pudimos sobrevivir a la dictadura desde el silencio. La tarea que realizan de Memorial Democràtic nos devuelve la paz y la palabra.

Ricardo César


18-11-09 a les 13:30

Pili, te mereixes aquest premi i molts més
Sort!

Rebeca i Sofia Royo Andreu


18-11-09 a les 14:58

sofins i beconys han après que les coses fetes en ternureta i en amor són invencibles, i ens ho ha ensenyat Pili Andreu, qui no només difòn la paraula sinó que a més practica amb l'exemple.
Per això, mamita, reconeixem la teua dedicació i entusiasme en tot el que fas.
SORT!!!

Júlia Pàfila


18-11-09 a les 19:51

Porque contigo aprendimos que es mejor sentirte princesa que monstruo. Un beset ben gros des de Madrid :) aqui també et voten

Antoni Valmont


19-11-09 a les 13:20

Estos premios no correponden a su figura. Es la ebrenca del siglo, así que preparen la alfombra roja.

pilar galiana


19-11-09 a les 18:37

hay dos cosas verdaderamente importantes en la vida de una persona .que puedes alcanzar lo que quieras si crees enti mismo y tienes la auto estima alta y que....¡el amor es mas poderoso que cualquir medicina. te quiero la mama

Alicia Martínez


19-11-09 a les 18:57

Pili, me han hablado tanto de ti, que es como si te conociera, más, como si te quisiera.
Besos
¡Arriba Pili Andreu!

pilar de león vallugera


19-11-09 a les 20:56

VALENTIA, CORAJE, ENTREGA, SABIDURIA Y MUCHO AMOR, SON SOLO ALGUNA DE LAS CUALIDADES CON LA QUE SE PODRIA DEFINIR A ESTA MENUDA GRAN MUJER. AUPA PRECIOSA!

Laia Rovira


19-11-09 a les 22:49

Pili perque ets una gran professora i una gran professora i perque ha sigut un plaer poder assistir a les teues classes.
Una abraçada d'una "prinsesa".

Josep Guinovart Solé


20-11-09 a les 16:24

La conec desde fa vint anys, havent guanyat en renyides oposicions, la propietat d'una càtedra a IES de l'Ebre a la població de Tortosa, on tingué una labor destacadíssima, donada la seva inteligencia, personalitat, caràcter i dot d'ensenyament.
Recenment ha estat nomenada delegada d'interior a les Terres de l'Ebre, en plena maduresa, activitat i energia, demostrant les seves inquietus per atendre els demés, compartint les angoixes d'ocasionals succesos climatics, de vegades la naturalesa em sorpren.
Les necesitats del nostre entorn son variables, si bé no el sentiment de la nostra delegada, persistint el desig de poguer satisfer als demés en ñles seves necesitats.

maria pilar galiana


22-11-09 a les 12:21

animo estamos subiendo. No ay mejor prueba dfl progreso de una civilizaci0n que el progueso de la coperacion.pero la mayor felicidad en la vida es tener la convicion de que somos amados por ser nosotros mismos.te quiere la mama

maria pilar galiana


22-11-09 a les 12:36

perdona hija cuando he leido lo que he puesto tengo tan poca practica en el ordenador que me he comido la mita de las letras los acentos las h esto son mis prisas que sin leerlo te lo he mandado besos

Tere


24-11-09 a les 01:31

Pili, no me explico tu energía renovable, tu desarrollo sostenible ni tu resistencia al cambio climático. Siempre oigo que emprendes nuevos retos, que no te conformas y que te empeñas en ser como eres ¿seguro que eres de carne y hueso?

elenita


24-11-09 a les 02:49

Tu ets la lider per carisma per valenta i perquè te volem MOLT Sort. Te he vist al facebook

ricard


24-11-09 a les 14:15

pili, rectifico el primer comentari que vax escriure, si hi ha una persona ke es mereix aquest premi i molts mes ets tu i no cap altre participant.

eloisa


24-11-09 a les 15:28

pili... no cambies...
tu aportas algo especial...
aunque ya no viva en tortosa te sigo en la distancia...
besitos...

Jordi Bort


24-11-09 a les 16:42

Pilar, encara que no ets donèssin el premi ja ets una vencedora.

Jordi Bort

alfonso


27-11-09 a les 21:50

Una dona a un puesto d'homes,dirigint a uniformats,queeeee? Tu estas loco,vaig dir.Han pensat amb la Pili...La Pili,aquesta es capaç de dirigir l'OTAN i encara tenir temps per donarli lliçons als del Pacto de Varsovia.
Ebre lider? sense dubtes...Pilar Andreu!

ANGEL, UN AUTONOM PARE DE FAMILIA


28-11-09 a les 00:45

Sra. Pilar, no li veig el mérit a Vosté per ser una lider de les nostres Terres, i que em disculpin la seva senyora mare, fills i demes familia que tant la estan animant amb els seus comentaris. A vosté li paguen per fer el que fa, a més li reserven el lloc de treball amb totes les garanties (privilegi que no hem tingut per exemple qualsevol altre treballador que no sigui funcionari com vosté)segur que te cotxe oficial quan li cal i altres prerrogatives que la inmensa majoria de treballadors d'aquestes Terres ni sumiem. Ostentant el càrreg que ostenta tindria que abstenir-se d'aquestes ansies de notorietat que demostra, és una manca de respecte cap als ciutadans, un us indegut del seu carreg i una frivolitat que no la honora ni ens genera confiança.

Cinta ex alumna


28-11-09 a les 11:59

Senyor Angel, crec que puc fer-li unes reflexions dels seus comentaris desafortunats i escrits amb la total ignorància.
Primer informar-lo i animar-lo a que faci oposicions per ser funcionari, donat que son publiques i qualsevol persona pot preparar-se i presentar-se. Si senyor Angel els funcionaris no son electes per gràcia divina tenen que passar processos de selecció, exàmens i tot el que comporta decidir ser funcionari, doncs això presentis, son publiques i no tindrà que preocupar-se per la feina, sols tindrà que preocupar-se de preparar-se, estudiar i aprovar les oposicions a la funció pública.
Desprès si llegeix detingudament els comentaris de tots els que hem sigut alumnes de la Senyora Pilar Andreu Galiana la votem per la seva feina realitzada fa 20 anys a IES de l'Ebre com a professora de llengua i literatura , i que no ha deixat indiferent a ningú i es més la votem per ser la persona que es.
Es clar no la votem per ser "persona ser capaç de tirar endavant el Departament d'Interior a les Terres de l'Ebre" ooooh! Perdoni Senyor Angel, clar per això no la podem votar que li paguen un sou, i no pot tenir el reconeixement de la gent perquè li paguen , m'ho pot explicar perquè no veig quina relació te?.
I la seva ignorància e ingenuïtat com he dit en les primeres línies, envers a la candidatura de la Senyora Pilar Andreu Galiana a Ebre Líders que fa nou dies ella es va assabentar per la també candidata Amparo Perez. La senyora Pilar Andreu ens va informar de la seva candidatura rient per que sols tenia 4 vots i sorpresa perquè no en sabia res, tot això senyor Angel va passar en un bar mentre preníem una cervesa i parlàvem de la vida. Va ser allí on les cinc persones que estàvem amb ella varem decidir votar-la cada dia i difondre la seva nominació.
Si senyor Angel ignorància perquè la Senyora Pilar Andreu Galiana no ostenta ànsies de notorietat , ignorància perquè no ha falta al respecte a ningun ciutadà i vostè si, ho fa contra una gran Senyora i per cert com pot atrevir-se a dir que:" fa un us indegut i una frivolitat......."i no sé que més diu son greus acusacions a la ètica professional i a la persona en concret, es per aquest motiu que m'atreveixo a dir-li que es molt atrevit de paraules .
Senyor Angel avui "Vostè ha pixat fora de test".

Senyora Pilar com a funcionari i com a persona es vostè un exemple a seguir i la votarem sempre.
Cinta ex-alumna de Pilar Andreu Galiana


Isabel Arrufat


30-11-09 a les 19:11

Señor Ángel, efectivamente, no es, o no debería ser, motivo de elogio que uno cumpla con su obligación. Parece que le ha pasado inadvertido el motivo del apoyo popular a Pili Andreu. Ella no es querida por su cargo ni por su status. Pili Andreu es la extrema lealtad, la bondad de Machado, la valentía feroz de sembrar la libertad, el entusiasmo y el amor allá donde va, en todos y cada uno de los momentos y situaciones de su vida y de regalar a quién está a su lado horizontes de alegría. Todo lo deseable, social y personalmente (justicia, espíritu crítico, dedicación, positividad, ecuanimidad...)es, en versión de carne y hueso, Pili Andreu. Usted, simplemente, no ha tenido la fortuna de conocerla. Pero no desespere, tal vez no tenga ocasión de comprobarlo por sí mismo, pero quizá se tope alguna vez con alguno de los cientos de discípulos a través de los cuales su mensaje permanecerá intacto más allá de ella, que sólo importa el amor. Y entonces, emocionado, dará gracias a Pili Andreu por existir.

Antoni Valmont


06-12-09 a les 00:21

Otro voto más, de aquellos que quedarán en anécdota dentro de unos meses, cuando ya nada importe, cuando saldrán otros variados virtuales premios a la mejor combinación de merluza y perejil adobado, de la más seca de las ginebras con algún refresco candidato, a los mejores cuerpos de la televisión, a la frase más original, al etcétera perpetuo, vaya usted a saber...

Totalmente de acuerdo con Isabel. Este señor no conoce casi nada del lado de acá, así que con cierta benevolencia levantamos una ceja, y afirmamos con Pilar que poco o nada nos importa ser funcionarios, que nada nos aleja más de este mundo que decir que sí, que aceptarlo todo, que salir afuera para que nos digan lo buenos que somos.

O sea, para que nos digan que somos hombres, puesto que, siguiendo su mismo razonamiento, a un hombre candidato jamás le hubiesen dedicado tales palabras. Con Pilar siempre, más mujeres que nunca, más sabios que antes. La mejor, no lo dudéis ni por asomo.

Ana Ferré


31-01-10 a les 22:21

A

Ana Ferré


31-01-10 a les 22:23

Felicitar a Pili, ja que ha fet realitat un repte com és posar en funcionament i fer crèixer uns Serveis Territorials.
Enorabona.

Manel


29-04-10 a les 23:52

Hola a tothom,

El concurs ja s'acaba i encara no havia escrit un comentari de recolzament a Pili Andreu.

Antiga professora meua de castellà, actualment gestora de primer ordre que va encapçalar la implementació d'un ST tant complicat com el d'Interior. Aquest repte, superat amb nota, ja mereix de per si el vot.

Hi sumem l'afabilitat del personatge, el tarannà i el caràcter obert i ja pot venir a recollir el premi.

Per últim afegir que Pili Andreu és la Iniesta de la política, sense cridar l'atenció treballa pel territori i ho fa la mar de bé. Endavant!


Deixa el teu comentari

Només els usuaris registrats poden fer comentaris

Envia a un amic o publica aquesta candidatura al teu web



Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més